Corina Chiriac, despre regulie pe care le respectă cu strictețe atunci când vine vorba de prietenie: „Nu e bine să spui secretele tale”

Corina Chiriac a învățat cum să își gestioneze relațiile de prietenie, fiind extrem de atentă în fața cui își deschide sufletul.
Irina Dumitrescu
09 iun. 2023, 12:36
Corina Chiriac, despre regulie pe care le respectă cu strictețe atunci când vine vorba de prietenie: „Nu e bine să spui secretele tale”
Cum a rămas Corina Chiriac fără rochie chiar de ziua ei: "A fost penibil, vă dati seama". Rezolvarea ingenioasă care i-a salvat petrecerea

Ajunsă la vârsta de 73 de ani, Corina Chiriac spune că a învățat foarte multe despre relațiile de prietenie și despre cât de mult e cazul să se deschidă în fața oamenilor, atunci când vine vorba despre viața personală.

Artista spune că a fost trădată de prieteni de mai multe ori, iar din această cauză a ales să păstreze distanța și să nu mai dezvăluie secretele sale.

„Ca să nu fi trădat înseamnă că nu e bine să spui secretele tale, iar atunci nu are cine să te trădeze. În general în viața noastră e foarte greu să ai niște secrete. Viața noastră e publică chiar și acasă, am vecini, am șoferi de taxi care mă iau, nu e ca și cum vai am ascuns un elefant în sufragerie și nu a aflat nimeni de el.

Sunt oameni care indiferent din ce motiv se trezesc criticându-te și nu întotdeauna în locuri cele mai utile. Prietenul e cel care ține o distanță agreabilă față de tine și tu față de el, ca să ne referim la cea mai simplă relație de prietenie”, a declarat Corina Chiriac, potrivit spynews.ro.

Citește și: Corina Chiriac, despre rivalitatea dintre ea și Angela Similea: „Publicul este un monstru sacru”

Vedeta consideră că prieten este cel cu care îți face plăcere să te întâlnești, să stai de vorbă și nu neapărat să îi împărtășești toate problemele tale.

„Un prieten este un om cu care îți face plăcere să te întâlnești, cu care nu îl îngreunezi neapărat cu poverile tale, nu e neapărat umărul pe care trebuie să plângi, dar un prieten în ziua de astăzi, având în vedere că toți suntem alergați și obosiți, este un om care îți zâmbește când te vede, iar asta e mare lucru.

Există prieteni din copilărie pe care îi avem toți și pe care îi păstrezi toată viața, ferească Dumnezeu, din generația mea încep să mai plece dincolo, există prieteni pe care ți faci la adolescență sau în prima tinerețe.

Din păcate, din generația noastră acei prieteni au emigrat de mult timp, unii s-au întors, unii nu. Grație internetului am luat legătura unii cu alții prin intermediul rețelelor de socializare. Există prieteni pe care ți faci în profesie, între colegi, cu unii te împrietenești mai ușor, cu alții mai greu”, a mai spus Corina Chiriac.

Citește și: Ritualul pe care Corina Chiriac îl urmează cu sfințenie în fiecare dimineață. Secretul vedetei a ieșit la iveală

Este prietenă de aproape 30 de ani cu Marina Almășan, despre care are numai cuvinte de laudă.

„Ne cunoaștem din anii 90 și o admir pe Marina Almășan pentru extraordinara tenacitate și activitate pe care o depune, faptul că este un termen care mie nu mi se pare potrivit în cazul ei, că se reinventează.

Ea nu se reinvetează, ea e Marina Almășan, e o femeie deșteaptă, o femeie activă, care a creat multe emisiuni de televiziune, a învățat televiziune și presa de bună calitate, o admir, îmi place cum scrie, are un stil cu totul diferit de al meu, eu mă îndrept spre alt stil, mai romantic, ea e ‘miștocară’ și are un umor care îți face plăcere la orice moment din zi”, a mai spus aceasta.

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Vacanță de coșmar pentru mai mulți turiști români. Ce au pățit după ce au plătit avans pentru un sejur all inclusive la Mamaia Nord
Capital.ro
Cutremur în România. Ion Iliescu a primit decizia. Procurorii n-au avut milă
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Șoșoacă ne aruncă în lumea a treia. Niciodată nu s-a mai întâmplat așa ceva
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Dentista din Brăila a avut parte de o moarte extrem de VIOLENTĂ! Detaliile scoase la iveală de autopsie, biata femeie a...
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Peste 2,5 milioane de români primesc 250 de lei în luna august. Categoria de persoane ce se bucură de mai mulți bani de la stat
Capital.ro
Vor plăti mai puțin. Decizie pentru cei care alimentează cu motorină. Ordin la Guvern azi, 18 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Cetățean american condamnat în Rusia la 13 ani de închisoare pentru trafic de droguri
MediaFlux
REDUCERI la facturile de ENERGIE ELECTRICĂ
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'