Cornel Dinu își pregătește testamentul de supărare! Cine l-a trădat de a ajuns la capătul puterilor: „M-au nenoricit minciuna și nedreptatea, de aceea mor eu!”

Cornel Dinu trece prin momente tensionate după ce a pierdut procesul intentat de propriul său fin, Cornel Țălnar. Acum trebuie să îi retrocedeze acestuia un apartament situat pe Calea Moșilor din București, însă fostul fundaș consideră că toată povestea este o tâlhărie și o lipsă de respect la adresa lui.
Filip Stan
16 iun. 2024, 00:39
Cornel Dinu își pregătește testamentul de supărare! Cine l-a trădat de a ajuns la capătul puterilor: „M-au nenoricit minciuna și nedreptatea, de aceea mor eu!”
Cornel Dinu își pregătește testamentul! Cine l-a trădat de a ajuns la capătul puterilor: „M-au nenoricit minciuna și nedreptatea, de aceea mor eu!”

Cornel Dinu a pierdut în fața finului său, însă pe Mister nu îl interesează banii, durerea mare fiind cea sufletească. Fostul mare fotbalist este dezamăgit și se consideră tâlhărit și umilit de cel pe care l-a nășit.

Citește și: Reacţia fabuloasă a lui Cornel Dinu, când a văzut ce are Cristi Borcea în bibliotecă: „M-a luat la înjurături”

Cornel Dinu a ajuns la capătul puterilor

În vârstă de 75 de ani, Cornel Dinu a pierdut procesul intentat de finul său, Cornel Țălnar, în vârstă de 67 de ani, și trebuie să-i retrocedeze acestuia un apartament situat pe Calea Moșilor. Reacția lui Mister, contactat de jurnaliștii GSP într-o cu totul altă speță, a fost una zdruncinătoare, supărarea lui cumulându-se și cu multele probleme de sănătate pe care deja le are.

„Îmi scriu testamentul! M-au nenoricit minciuna și nedreptatea, de aceea mor eu!”, a fost prima reacție a lui Cornel Dinu.

Totul a pornit în urmă cu mai mulți ani, solicitându-i un apartament pe Calea Moșilor, despre care cel poreclit „Țânțarul” susține că i-ar aparține. Conform ultimei decizii judecătorești, fostul mare fotbalist este obligat să retrocedeze apartamentul, cu toate că Mister afirmă că imobilul i-a fost cedat de Țălnar în urmă cu mai mulți ani pentru suma de 10.000 de dolari.

„Ce să mai zic?! El (n.r. Țălnar) a recunoscut că a luat suma de 10.000, că a mai dat banii înapoi pentru că era un împrumut, cum a spus el. Ori suma era pentru apartament. El și soția lui, Dumnezeu s-o ierte!, s-au mutat în apartamentul ăla în 1978, au stat acolo până în 1988, apoi au plecat. Dragă, e vorba de onoare, de educație, eu consider că este o tâlhărie la adresa mea. Punct. Sunt convins că așa-zisele cunoștințe și relații liberale ale lui Țălnar Cornel au făcut diferența, nu mă mai interesează subiectul”, a declarat Dinu pentru GSP.ro.

Cei doi au fost nu doar buni prieteni, ci și rude prin alianță. Anii mulți de relație strânsă s-au sfârșit însă din ambișia unui imobil și a unor sume de bani cu care, până la urmă, nimeni nu pleacă la cele veșnice. Mister Dinu l-a avut elev pe Țălnar și apoi secund în mai multe etape ale carierei lor. În urmă cu șase ani, într-un interviu acordat Fanatik, Cornel Dinu a oferit mai multe detalii despre divergenele dintre el și finul său.

„Țălnar, finul pe care l-am ajutat eu, că l-am pus antrenor de vreo șase ori, în ’91, toți prietenii știu asta, i-a dat nevastă-mea 10.000 de dolari pe un apartament pe Moșilor și, fiind juristă, i-a luat actele originale… noi n-am folosit apartamentul, l-am renovat când s-a însurat fi-miu, în 2011, a stat el vreo doi ani, am stat și eu când am renovat casa de lângă Televiziune, am închiriat vreo doi ani, și acum m-a dat în judecată că e apartamentul lui.

Loviturile vin de la cei apropiați, cărora le faci bine… Sunt în stare să-ți bage cuțitul pe la spate… probabil și din sălbăticia societății de azi, care este pur materială. Și i-am făcut atât bine, i-am fost naș la biserică, i-am botezat copilul… Cât a trăit Geta, soția lui, care era o icoană, nu a zis nimic… și după ce a murit ea, anul trecut, fi-su, pe care l-am botezat, dar care se pare că e toxicodependent, a venit prin februarie «Nănașule, să vorbim de apartament», ce apartament, mă, nu vă e rușine?! Și m-am trezit cu citație, după 26 de ani sunt târât prin tribunale, mă costă 150 de milioane avocatul… Îți dai seama… Este cea mai mare decepție a vieții mele… Nu m-am așteptat la un om căruia i-am făcut atâta bine să fie atât de mârșav. Dar asta-i viața…”, a spus Dinu.

În ceea ce îl privește pe Cornel Țălnar, la puțin timp după ce l-a acționat în instanță, acesta i-a declarat iubirea nașului său, spunând că nu s-a putut înțelege omenește cu el în legătură cu apartamentul, fiine nevoit să roage justiția să rezolve situația.

„Cornel Dinu este naşul meu şi o să îl iubesc toată viaţa mea. Nu mă interesează dacă acum mă crede sau nu. Eu nu am vorbele la mine aşa cum le are el şi îmi ajunge că mă lupt cu el în instanţă. Însă am fost nevoit să îl dau în judecată. Ce era să mai fac dacă nu mă mai înţelegeam deloc cu el pe apartamentul meu? Ce bani mi-a dat? Să lăsăm judecătorii să decidă cine are dreptate”, a afirmat Cornel Țălnar, în 2018.

Contactat de PlaySport în urma aflării deciziei judecătorilor, Cornel Țălnar spune că este mulțumit de faptul că și-a recâștigat apartamentul, însă îi pare rău că nașul său, pe care îl iubește, este supărat pe el.

„Nu mă mai interesează ce spune Dinu. Dinu… îmi pare rău, e nașul meu, îl iubesc, îl respect, dar, mă rog, procesul l-am câștigat și cu asta basta. Mă chinui de șase ani să câștig acest proces. Și, până la urmă, l-am câștigat la Curtea Supremă și nu mai există niciun fel de dubiu asupra acelui apartament. Dânsul face ce crede. Eu am vrut să mă întâlnesc cu dumnealui acum șase ani, când a început procesul. Nu a vrut și i-am spus: «Băi, nașule, e apartamentul meu în acte și în tot ce vrei». Mă rog, am câștigat și cu asta basta”, a spus cel căruia i se mai spune și „Țânțarul, oferind o replică și în ceea ce privește acuzația lui Dinu că ar avea legături politice liberale: „Ce relații liberale? Doamne ferește! Eu nu cunosc și chiar nu am nicio treabă cu niciun partid. Sunt un om care nu voi face niciodată politică. Chiar nu știu la ce se referă. Eu tot timpul am vrut să mă împac cu el, dar, dacă el a ținut-o pe a lui, asta e viața. Este foarte trist, pentru că noi am avut una dintre cele mai solide și bune relații care puteau exista. Eu îl voi respecta toată viața, pentru că e nașul meu”.

Citește și: Momente grele pentru Cornel Dinu: „Nu mai iese din casă, s-a izolat de oameni și parcă își dorește sfârșitul”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
România, lovită de furtuni. După o lună de caniculă, ANM anunță temperaturi scăzute, vijelie și grindină
Capital.ro
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
Atenție! Începând de azi se completează formularul 216. Cine e obligat!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Kamala Harris elogiază moștenirea lui Joe Biden la Casa Albă
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!