Corneliu Vadim Tudor rămâne preşedintele PRM. Decizia poate fi atacată cu recurs

Tribunalul Municipiului Bucureşti a decis să anuleze modificările statutare operate la Plenara PRM din iunie, în urma căreia a fost convocat Congresul ce a dus la demiterea lui Corneliu Vadim Tudor din fruntea partidului. Astfel se revine la starea de dinaintea Plenarei, iar europarlamentarul C.V. Tudor a redevenit preşedintele partidului.
Filip Stan
28 nov. 2013, 14:40
Corneliu Vadim Tudor rămâne preşedintele PRM. Decizia poate fi atacată cu recurs

Decizia Tribunalului nu este definitivă putând fi atacată cu recurs.

„Este reparată o nedreptate. Mai este o lună până la începerea anului electoral. Pe vreme de criză, partidele naţionaliste şi patriotice cresc ca din apă. Aşa se va întâmpla şi în 2014. Bătălia este cine confiscă acest partid”, a declarat Vadim Tudor la România TV, referindu-se la cei care l-au înlăturat de la conducerea partidului.

„Felicit justiţia din România că nu şi-a vândut omenia”, a mai spus Vadim, după aflarea deciziei Tribunalului Municipiului Bucureşti.

Gheorghe Funar a anunţat că va contesta decizia TMB. „Judecătorul a adoptat o soluţie imposibilă din punct de vedere juridic pentru că în dosar a apărut PRM vs. PRM, iar cererea trebuia respinsă ca inadmisibilă (…) Soluţia este contrară realităţii, contrară logicii şi contrară justiţiei”, a declarat Gheorghe Funar.

Corneliu Vadim Tudor a contesta decizia plenarei PRM din data de 15 iunie, atunci când a fost exclus din partid. Fostul şef al PRM susţine că a venit cu dovada că ar fi fost înlăturat în mod ilegal de la conducerea formaţiunii politice. C.V. Tudor s-a prezentat la Tribunalul Bucureşti cu CD-uri prin care să demonstreze că anumiţi membri au votat de mai multe ori.

Concret, Vadim Tudor a catalogat drept ilegale deciziile colegilor săi de partid, afirmând de asemenea că PRM este o marcă pe care el însuşi a înregistrat-o.

„Trebuia făcută cu prezenţa majorităţi. Ei cu totul au fost 129, trebuiau să fie 170, dar din 129 numai vreo 30 erau membrii ai Consiliului Naţional, restul i-a luat de pe stradă. Am văzut că în absenţa stăpânilor joacă şoarecii pe masă şi am decis ca în acest partid să instaurez din nou un partid cu o mână de fier. Cui nu îi convine să plece”, a declarat Corneliu Vadim Tudor.

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Băutura ieftină care te ajută să slăbești și reglează metabolismul. Se bea cu 15 minute înainte de masă, iar rezultatele se văd destul de repede
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Decizie pentru toți proprietarii de case și apartamente
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Din iulie, ne așteaptă scumpiri MARI. Care sunt produsele pentru care vei plăti MAI MULT
Adevarul
Sporuri și concedii medicale acordate abuziv pentru minerii din Valea Jiului. S-au întocmit dosare penale
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Un desert fabulos cu ciocolată. E gata în câteva minute
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather au modificat prognoza: Pe ce dată se întoarce canicula în România
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Interzis total pentru românii de la bloc. Ordin Raed Arafat. Nu mai faceți asta noaptea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Donald Trump refuză să participe la dezbateri cu Kamala Harris, considerând-o ‘nepotrivită’
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!