Corry Evans cere iertare „fără rezerve” în numele soţiei sale, care l-a jignit pe Haţegan UPDATE: Şi soţia a revenit cu scuze

Mijlocaşul nord-irlandez al echipei Blackburn, Corry Evans, a cerut iertare "fără rezerve" în numele soţiei sale, Lisa Evans, care l-a jignit pe arbitrul Ovidiu Haţegan. Jucătorul a transmis scuzele sale prin intermediul unui comunicat al federaţiei nord-irlandeze de fotbal, informează independent.co.uk.
Romania TV
10 nov. 2017, 16:43
Corry Evans cere iertare

UPDATE. Lisa Evans, soţia fotbalistului nord-irlandez Corey Evans, şi-a redeschis contul de Twitter şi a postat un mesaj, în care îşi cere iertare pentru postarea rasistă la adresa arbitrului Ovidiu Haţegan.

„Doresc să-mi cer iertare cu sinceritate tuturor celor pe care i-am jignit cu limbajul din mesajul meu, înţeleg că a fost total inacceptabil. Ar fi trebuit să nu dau frâu liber emoţiilor. Nu aş accepta niciodată rasismul de niciun fel”, a scris Lisa Evans, care a şters mesajul jignitor.

„În numele soţiei mele, aş vrea să-mi cer ieratre fără rezerve faţă de conţinutul şi limbajul mesajului pe care l-a postat azi-noapte. Comentariile au fost publicate în tensiunea. momentului şi nu sunt reprezentative pentru vederile ei”, a declarat Corry Evans.

Ovidiu Haţegan a fost jignit şi făcut „ţigan român” de Lisa Evans, soţia mijlocaşul nord-irlandez Corry Evans, după ce arbitrul a acordat un penalti împotriva gazdelor la meciul Irlanda de Nord – Eleveţia, din manşa I a barajului pentru Cupa Mondială din 2018.

Ovidiu Haţegan, DESFIINŢAT după gafa din meciul Irlanda de Nord – Elveţia 0-1. „O curvă! Un corupt! E orb! Ne-am întors în Evul Mediu!”

„Ţigan român curvă! Şi când te gândeşti că probabil Irlanda de Nord i-a găzduit una dintre rudele împuţite. Curvă nerecunoscătoare”, a scris Lisa pe Twitter, potrivit mirror.co.uk.

Postearea şi contul au fost şterse ulterior.

La Belfast, Irlanda de Nord a pierdut meciul cu Elveţia, scor 0-1, în urma unui penalti transformat de Ricardo Rodriguez, în minutul 58. Meciul a fost arbitrat de Ovidiu Haţegan, ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe şi de al patrulea oficial Istvan Kovacs.

Haţegan a dictat penalti la un presupus henţ comis de Corry Evans, însă reluările arată că jucătorul nord-irlandez a avut mâna lipită de corp, când s-a ferit de o minge şutată de oaspeţi, care l-a atins. Mai mult, centralul român i-a acordat cartonaşul galben lui Evans, iar jucătorul a devenit indisponibil pentru returul de duminică.

Spynews
ADN-ul principalului suspect a fost găsit pe corpul Marinei, femeia ucisă în Brăila. Bărbatul i-ar fi mințit pe anchetatori
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Horoscop zilnic pentru luni, 22 iulie 2024. Oportunități pentru nativul Fecioară
Capital.ro
Mașinile care au interzis. Au interdicție. A intra intrat în vigoare de pe 18 iulie 2024
Playtech.ro
Țeapa pe care și-a luat-o un român într-o benzinărie din Grecia: Aveți mare grijă, verificați pompa
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Gropile săpate în nisipul de pe plaje se pot dovedi mortale. Cazul care a șocat opinia publică din SUA
Spynews
Ilie Pălie și Foca. Ce reprezintă cele două sărbători care vin după Sfântul Ilie
Spynews
”Noi nu suntem criminali”. Mama bărbatului suspectat că a ucis-o pe Marina din Brăila își apără fiul! Femeia spune că cei doi se cunoșteau
Evz.ro
Drum de mare viteză în România. Traseul pornește din București
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
DEZVĂLUIRI NOI | Ce au descoperit legiștii sub unghiile Marinei, dentista din Brăila. Cât ar fi plătit suspectul pentru serviciile ei
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dentista din Brăila a fost ucisă în 33 de secunde! Principalul suspect a fost reținut pentru 24 de ore
Capital.ro
Suspendare permis auto, 30 de zile. Este ilegal în sensul giratoriu, chiar dacă ești singur pe șosea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Principalii republicani cer demisia lui Joe Biden după retragerea sa din cursa pentru realegere
MediaFlux
Se MODIFICĂ VÂRSTA de PENSIONARE! Simona Bucura Oprescu a anunțat EXACT
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'