Cosmin Natanticu, dependent de jocurile de noroc. Actorul face dezvăluiri: „Mergeam des la cazino, iar Lizzie credea că am pe altcineva”

Cosmin Natanticu, dependent de jocurile de noroc. Actorul a fost prezent la podcastul lui Radu Țibulcă, 'Vin de-o poveste', unde a vorbit despre un lucru extrem de sensibil, pe care multă lume nu-l știa.
Alina Costache
09 mart. 2023, 21:24
Cosmin Natanticu, dependent de jocurile de noroc. Actorul face dezvăluiri:
Cosmin Natanticu, dependent de jocurile de noroc

Cosmin Natanticu, dependent de jocurile de noroc. Actorul a ajuns să frecventeze foarte des cazinoul, la început, pentru distracție, iar mai apoi spera să câștige bani. Însă, totul este doar o capcană, iar vedeta a căzut în ea.

Citește și: Eliza Natanticu vorbește despre căsnicie și problemele din viața de familie: „Noi nu suntem doi oameni normali”

Cosmin Natanticu, dependent de jocurile de noroc

Nu se duce nimeni, singur, de nebun. Sigur e un prieten cu care te anturezi, toate poveștile pe care le știu, cu oameni care au devenit dependenți de jocuri de noroc, au fost din cauza anturajului. Unul l-a luat pe altul și l-a dus acolo, el cu 50 de lei a câștigat și asta l-a furat.

99% dintre oamenii care merg la păcănele, după fiecare seară în care au pierdut, s-au jurat, s-au blemestemat și au zis că nu mai merg. Probabil că o perioadă, din varii motive, că nu mai ai bani, că ești supărat pe tine și spui că nu te mai duci, dar mai devreme sau mai târziu, dacă nu ești sută la sută convins că trebuie să te lași, te reapuci„, a mărturisit Cosmin Natanticu.

Din fericire, actorul a reușit să lase de „acest sport extrem”, care  nu doar îl lăsa fără bani, dar îi deteriora și relația cu soția lui, Eliza. Lipsea atât de des de acasă și se întorcea nervos și tensionat, încât blondina credea că soțul ei are pe altcineva.

Relația m-a făcut pe mine să renunț. Eu plecam de acasă și îmi era rușine să îi spun lui Lizzie că mă duc la păcănele și îi spuneam că mă duc la birou, să scriem. Noi ajunsesem să spunem cazinoului birou. Mergeam și pierdeam 500, 700, 1000 de lei. Veneam pachet de nervi acasă, tensionat, pentru că tu stai acolo și pierzi 500 de lei, apoi începi urmărirea banilor tăi pierduți. Uite așa, te duceai în 1000 de lei și sperai să câștigi măcar banii băgați și să pleci.

Din 1000 de lei se făceau 1500, apoi 2000 de lei, nu mai aveai, înnebuneai, spui că nu mai vii niciodată, ne blestemam, ne spuneam unul altuia să ne prindem mâinile în ușa de la lift. Ajungeam acasă pachet de nervi, eram absent și nervos, și Lizzie nu înțelegea ce-i cu mine, credea că am pe altcineva și nu o mai suport pe ea, că mă întâlnesc cu o altă fată”, a mai dezvăluit Cosmin Natanticu.

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
O importantă bancă dispare din România. Gigantul autohton care a achitat aproape 350 de milioane de euro
Capital.ro
ELENA UDREA va fi eliberată? Veste uriașă pentru fostul ministru. Va primi despăgubiri
Playtech.ro
S-a schimat legea, acum! Poți să rămâi pe loc fără permis
DailyBusiness
S-a dat lege în România! Aceste produse nu se vor mai putea vinde din iulie 2024!
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Nuggets de pui, un deliciu acasă. Marele secret al crustei crocante
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
BAC 2024 | Avem subiectele care au picat la limba maghiară, la proba de azi de la Bacalaureat
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Un nou cutremur a avut loc vineri noaptea în România: La ce adâncime s-a produs și ce magnitudine a avut
Capital.ro
Se schimbă BANII CASH. Decizia luată de Banca Centrală. Băncile se vor alătura
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Aurora boreală filmată de astronauții de pe Stația Spațială Internațională
MediaFlux
Schimbări MAJORE privind PERMISUL de CONDUCERE din ROMÂNIA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!