CRAIOVA – FCSB: 0-1, Keşeru, gol de trei puncte dintr-un penalty contestat de Mutu

FCU Craiova 1948 a ajuns la a cincea partidă fără victorie, în timp ce Iordănescu jr. a urcat FCSB din nou pe loc de play-off în Liga 1.
Filip Stan
18 sept. 2021, 20:52
CRAIOVA - FCSB: 0-1, Keşeru, gol de trei puncte dintr-un penalty contestat de Mutu
UPDATE.

Tehnicianul echipei U Craiova 1948, Adrian Mutu, a criticat dur, sâmbătă seară, prestaţia brigăzii de arbitri la meciul cu FCSB, scor 0-1, el afirmând că a fost “o ruşine de arbitraj”.

“Tactic am stat foarte bine, am închis toate culoarele. În afara şutului lui Cordea din prima repriză FCSB nu a ajuns la poartă. Un penalti foarte uşor acordat. Arbitrajul ăsta şmecheresc îl cunosc şi eu. A fost un arbitraj şmecheresc. Ne taie toate acţiunile de atac  din faţă, noi n-avem voie să sărim la cap, să punem mâna pe adversar. Într-adevăr, când sunt faulturi să dea. Probabil deranjăm, jucăm un fotbal frumos, nu suntem ca o nou-promovată. Recunosc acest arbitraj şi nu am cuvinte de laudă, mi se pare ridicol ce fac. Bine că n-a dat penalti după ce s-a terminat meciul. Jucătorii sunt dezamăgiţi pentru că şi ei îşi dau seama când arbitrul nu te lasă să-ţi scoţi capul şi să înaintezi, un arbitraj şmecheresc. Inclusiv al patrulea arbitru stătea lângă mine, se uita numai spre banca noastră, nu aveam vboie să spunem nimic. O ruşine de arbitraj în seara asta. Nu spun că meritam să câştigăm, nici noi n-am avut ocazii. Dar nici ei n-au avut ocazii. Un rezultat de egalitate era echitabil. Sunt dezamăgit de arbitraj, nu de echipa mea”, a spus Mutu la posturile care transmit Liga 1.

El a menţionat că nu se teme de o aventuală demitere: “Nu mi-e frică şi sunt gata să înfrunt orice decizie o va lua conducerea”.

Iordănescu: Penaltiul e de necontestat 

Tehnicianul echipei FCSB, Edward Iordănescu, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu U Craiova 1948, scor 1-0, că spre deosebire de ce a spus Adrian Mutu, victoria este una de necontestat, la fel şi penaltiul de care au beneficiat bucureştenii. “Un adversar extrem de incomod şi bine organizat. Un joc muncit. Sunt multe lucruri pe care le vom analiza, suficiente şi negative. Dar cred că una peste alta este o victorie muncită, de necontestat. Nu-mi aduc aminte de o ocazie a adversarului, cu tot respectul. Noi am avut două ocazii. Echipa a muncit, a dorit. Nu pot să comentez ce spune Adi Mutu. Penaltiul e de necontestat. În rest, chiar nu-mi aduc aminte de decizii care să poată să fie contestate. E o seară bună pentru noi, un joc muncit, nu cel mai spectaculos. Aţi văzut spectacol etapa trecută”, a spus Iordănescu la posturile care transmit Liga 1.

Formaţia FCSB a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa U Craiova 1948, într-un meci din etapa a noua a Ligii 1, arbitrat de Iulian Călin.

CRAIOVA – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Roș-albaștrii vin după succesul antologic repurtat în fața rivalilor de-o viață, scor 6-0 cu Dinamo, în timp ce oltenii lui Adi Mutu vor să întrerupă seria celor patru meciuri fără victorie.

Adi Mutu nu se poate baza pe tot ce are mai bun. Asamoah, Bauza și Achim sunt în continuare accidentați, dar, chiar și așa, antrenorul mizează pe ambiția fotbaliștilor săi. De partea cealaltă, marea noutate a roș-albaștrilor este Constantin Budescu.

Mijlocașul și-a revenit după ce a fost mușcat de un păianjen și, chiar dacă nu este la zi cu pregătirea fizică, are șanse de a juca în meciul de azi.

CRAIOVA – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT, Prima Tv sau Look Plus

Min. 45: 0-0 la pauză!

Min, 16: Altă ocazie FCSB. Radunovic centrează în careu, Bușu ratează intervenția și mingea ajunge la Cordea, care driblează scurt și șutează spre vinclu, dar Mogoșanu apără spectaculos.

Min. 9: Ocazie FCSB. Radunovic centrează în careu, dar Cordea e neatent și preia greșit.

U Craiova 1948: Mogoșanu – R. Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebaert – Van Durmen, C. Albu, Baeten – Marquet, Compagno, Sidibe

Rezerve: D. Popa – L. Paramatti, Vieira, C. Bălan, V. Pop, Raicea, Bușu, Gajic, Ondaan
Absenți: Asamoah, Vl. Achim, Bauza (accidentați)
Antrenor: Adrian Mutu

FCSB: Al. Vlad – V. Crețu, Miron, Vinicius, Radunovic – Olaru, I. Cristea, Oct. Popescu – Cordea, Keșeru, V. Gheorghe

Rezerve: Straton – Haruț, Șut, Budescu, Dumiter, Ov. Popescu, Perianu, Oaidă, S. Șerban
Absenți: Panțâru, Fl. Coman, Fl. Tănase (accidentați)
Antrenor: Edi Iordănescu

CRAIOVA – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Edi Iordănescu nu-și dorește ca și oltenii să anunțe un nou tehnician după partida de sâmbătă seară, deși nu concepe decât victoria.

”Eu nu lucrez să schimb antrenori. Nu mă compar cu nimeni, nu fac comparații, n-am făcut-o niciodată. Nu mă consider cu nimic mai inferior, cu nimic superior, poate mă consider doar diferit”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă.

Tehnicianul roș-albaștrilor a avut un mesaj și pentru fostul antrenor al celor de la Dinamo. În plus, Edi Iordănescu e convins că Mutu va avea parte de o carieră importantă în față.

”Pe mine mă interesează punctele, nu ce se întâmplă pe băncile adversarilor. Îmi pare rău pentru Dario. Nu cred că e în pericol Adi Mutu! Adi este un antrenor foarte preocupat, știu ce vorbesc, îi văd un viitor strălucit”, a mai spus Iordănescu jr.

CRAIOVA – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. A fost delegat arbitrul care l-a înfuriat teribil pe Gigi Becali

Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat la această partidă pe Iulian Călin (Ștefănești), care va fi ajutat la cele două linii de Valentin Avram (București) și Romică Bîrdeș (Pitești). Arbitru de rezervă va fi Andrei Antonie (București), în timp ce observator a fost desemnat Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea).

Iulian Călin este arbitrul care a provocat una dintre cele mai dure reacții ale lui Gigi Becali din perioada recentă. Centralul din județul Argeș a condus duelul Sepsi – FCSB 1-1, din ultima etapă a sezonului regulat 2020/2021, iar finanțatorul bucureștenilor l-a atacat dur pe arbitru după meci.

Bunica Emmei Răducanu: „Am vrut să renunţe, i-am întrebat pe părinţii ei dacă n-ar trebui să renunţe la tenis. Sănătatea ei e mult mai importantă”

„Mai este nevoie de o părere după ce s-a văzut totul la meci? Ce se mai poate spune? El (n.r. – Iulian Călin) nu are nicio vină! Doar dacă nu l-a pus dracu.

Nu e lipsă de valoare la Călin, să știți asta. L-a pus dracu. Păi, altfel, cum să nu dea gol pentru FCSB? Moruțan a dat gol la faza aceea, dar el a scos mingea din plasă

Ce măsură să iau? Să depun memoriu? Nu se va schimba nimic. Pot să trimită (n.r. – cei de la CCA) orice arbitru la meciurile FCSB-ului, pentru că tot așa va fi. Se bagă dracu. Crezi că Istvan Kovacs a făcut că așa a vrut el atunci cu Camora? Nu, dar faza de la Sepsi a pus capac. A fost gol valabil”, spunea Becali, în luna aprilie, pentru digisport.ro.

FCSB a pierdut o singură dată în cele 14 partide arbitrate de Iulian Călin. S-a întâmplat la chiar ultimul joc condus de centralul de 34 de ani, cel cu Universitatea Craiova, din play-off-ul sezonului trecut, scor 0-1. În rest, FCSB a înregistrat opt victorii și cinci remize.

Lumea fotbalului, cu sufletul la gură. Marele Pele a fost internat din nou la terapie intensivă, la câteva zile după ce fusese externat

Echipele patronate de Gigi Becali și Adrian Mititelu se vor duela din nou în Liga 1, după o pauză de 10 ani și jumătate, iar finanțatorul de la FCSB îl felicită pe omologul său pentru că a reușit să aducă echipa în Liga 1.

CRAIOVA – FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Becali, declaraţii despre Mititelu

„Am spus că nu prea mai vreau să ies prin presă cu declarații, dar dacă e vorba de Mititelu vreau să vă spun ceva. Omul ăsta avea o ambiție foarte mare să ne învingă. Sunt sigur că o are și acum. Stăteam ore în șir cu el la telefon și tot îmi zicea că Universitatea Craiova o să bată Steaua, dar e greu cu mine.

Bravo lui Mititelu pentru tot ce a făcut până acum. Nu e ușor să o iei de la zero, după ce ai fost măcelărit, iar acum ai ajuns și la închisoare. Însă, v-am spus și la începutul campionatului, că lui Mititelu îi trebuie bani mulți că să își facă o echipă puternică de Liga 1 și să mă bată pe mine. La fel de greu o să îi fie și cu Rotaru. Și el are echipa bună.

Mutu nu e un antrenor rău, dar îi trebuie jucători de valoare. Nu poți emite pretenții la primele patru locuri dacă nu sunt la echipă jucători valoroși. Nu joacă Mutu pe teren la Craiova. Suntem clar favoriți în meciul direct, iar cine nu recunoaște acest lucru atunci nu se pricepe la fotbal. Cu toate că nu o să ne fie ușor în Bănie, tot noi vom câștiga”, a declarat Gigi Becali, pentru editie.ro.

Prima TV transmite, începând din 18 septembrie,  meciuri din Liga 1. Comentariul de sâmbătă, de la ora 20.00, va fi asigurat de  vedeta Prima TV, Dragoş Pătraru  alături de Bogdan Cosmescu. Primul meci transmis, va fi cel dintre F.C.U Craiova 1948 şi FCSB. Este partida pe care Adrian Mutu, antrenorul oltenilor, este obligat să o câştige pentru a-şi păstra locul pe bancă. FCSB vine după o victorie categorică împotriva rivalilor de la Dinamo şi vrea să plece şi de la Craiova cu cele 3 puncte.

În fiecare sâmbătă, telespectatorii Prima TV pot urmări desfăşurarea celui mai interesant campionat din ultimii ani, care adună la start orgoliile echipelor de tradiţie din fotbalul românesc şi readuce spectacolul suporterilor în tribune. Fiecare meci va fi comentat de către o vedetă Prima TV alături de un comentator cunoscut, iar primul care va face asta, va fi realizatorul emisiunii Starea Naţiei, Dragoş Pătraru.

Acesta a declarat: “Am fost selecţionat prima dată de Mircea Luceacu, care m-a remarcat în tribunele Stadionului Petrolul, când aveam în jur de 10 ani. Îmi spărsesem capul în înghesuiala de acolo, eram plin de sânge şi nea Mircea a cerut să fiu trecut peste gard, în teren, să primesc îngrijiri medicale. Apoi, am privit tot meciul stând lângă dânsul, spunându-i că Rodion Cămătaru, idolul meu, e cel mai mare fotbalist de pe planetă. Am încercat apoi şi eu cu fotbalul. Venind după patru ani de tenis de câmp, am reuşit să nu fiu selecţionat la Petrolul, la vârsta de 11 ani, pentru că n-am ţinut câte “duble” voia antrenorul, domnul Iuhasz. Apoi, după doi ani de atletism şi alţi doi de karate (na, erau anii 90, toţi eram karate kid), am bifat câteva meciuri, unele pe fals, adică pe legitimaţia altui jucător, care nu mai venea la echipă, în liga a patra prahoveană de fotbal, unde când am văzut ce bătăi la propriu poţi să iei prin deplasări, am decis că e mai sigură treaba cu şcoala. Şi cu perspective mult mai bune.

Practic, sunt jurnalist sportiv la bază, am fost angajat la terminarea liceului, în 1996, la ziarul Prahova, ca jurnalist sportiv.  Nu împlinisem 18 ani. Am avut emisiune de sport la radio Contact Ploieşti, intre 97 şi 2000, am făcut emisiune săptămânală de sport fără întrerupere la tv, din 99 pana în 2012, la Tele 7 ABC Ploieşti, Antena 1 Ploieşti, Alpha TV şi Prahova TV. Am avut propria publicaţie sportivă, Fair Play de Prahova, între 2000 şi 2004. Am iniţiat, împreună cu suporterii Petrolului, în 2007, campania Petrolul e al nostru, care a dus la trecerea mărcii FC Petrolul în patrimoniul Primăriei. Am scris sute de cronici de meciuri, fotbal, baschet, volei, handbal, am comentat alte sute de meciuri transmise la nivel local, la fel, din toate sporturile, de la liga a patra la meciuri de cupe europene de baschet, de volei. Na, jurnalist local, ca mulţi care bat ţara asta cu pasiune şi dragoste pentru sport, fără să-i ştie nimeni la Bucureşti. Practic, la cum arată acum fotbalul românesc, e posibil să fiu supracalificat pentru postul de comentator, dat fiind că multe dintre meciurile de liga a patra la care am asistat ca jurnalist erau mult peste ce arată unii dintre aceşti băieţi care se cred fotbalişti, dar care pot fi puşi sub acuzare uşor pentru port ilegal de echipament sportiv.”

Sâmbătă, de la ora 20.00, la Prima TV te aşteaptă cel mai tare meci al zilei iar fiecare etapă va aduce noi surprize, noi goluri şi mai ales rivalitate între echipele de tradiţie care se bat pentru titlu: CFR Cluj, Rapid, Farul Constanţa, Universitatea Craiova sau UTA Arad.

Florin Costea, înainte de FCU Craiova – FCSB: „Păcat că Mititelu nu m-a dat! Oferta de 6 milioane a fost reală”
Florin Costea (36 de ani), în prezent jucător în Liga 3, la Viitorul Dăești, a prefațat duelul dintre FCU Craiova și FCSB, dar a vorbit și despre un transfer ratat din postura de fotbalist al clubului patronat de Adrian Mititelu.

„Oferta pentru mine de la FC Koln a fost foarte reală. Undeva la şase milioane de euro. Dar s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Probabil era mai bine şi pentru echipă şi pentru mine dacă plecam. Normal că regret. Era vorba de viitorul meu. Poate nu mă mai accidentam şi era altul traseul meu în carieră.

Eu m-am gândit de multe ori ce ar fi fost, dar nu are rost să mai răscolim trecutul. Poate mă accidentam mai rău. Cine ştie? Aşa a fost să fie. Asta a fost decizia clubului. Dar nu pot să zic că e un mare regret”, a declarat Costea pentru Fanatik.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Duminică, 28 iulie 2024, după ora 8, patru zodii își schimbă destinul. Oportunități, împăcări și noroc din plin pentru acești nativi
Capital.ro
Pierzi instant permisul auto. Se va da ordin UE, lege și în România: Nu se discută
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Amenzi mari pentru șoferii care nu respectă o regulă mai puțin cunoscută
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Gratis pentru mii de proprietari de casă din România. Primesc și teren. Faci contract cu Primăria
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Primele decese din lume cauzate de virusul Oropouche înregistrate în Brazilia
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!