CRAIOVA – STEAUA 0-1 în sferturile de finală ale Cupei României

CRAIOVA STEAUA 0-1. Steaua s-a calificat, joi, în semifinalele Cupei României, după 1-0 în Bănie, cu CS U Craiova. în ultimul meci jucat pe Stadionul "Ion Oblemenco".
Alina Costache
04 dec. 2014, 13:20
CRAIOVA - STEAUA 0-1 în sferturile de finală ale Cupei României

CRAIOVA – STEAUA LIVE VIDEO PRO TV ONLINE, în sferturile Cupei României. Derby-ul sferturilor de finală din Cupa României e privit din două perspective diferite de echipele care se vor confrunta joi seara, pe stadionul „Ion Oblemenco”. Costel Gâlcă are alte obiective mai importante în acest final de an, precum meciul cu Dinamo Kiev care va avea loc peste o săptămână şi pe care trebuie obligatoriu să-l câştige pentru ca echipa să spere la calificare.

CRAIOVA STEAUA 0-1

End Time FINAL. CRAIOVA-STEAUA 0-1.

90′ Yellow Card cartonaş galben pentru Latovlevici

90′ Yellow Card cartonaş galben pentru Sănmărtean

84′ Yellow Card cartonaş galben pentru Cojocaru

83′ – Substitution schimbare la CRAIOVA. Iese Madson, intră Sin

79′ – Substitution schimbare la STEAUA. Iese Rusescu, intră Ad. Popa

74′ – Substitution schimbare la CRAIOVA. Iese Ferfelea, intră Cârstea

69′ –Goal GOL STEAUA! A marcat RUSESCU, din penalty! CRAIOVA-STEAUA 0-1!

68′ – penalty pentru Steaua! Râpă a profitat de neglijenţa lui Bălgrădean şi a scos o lovitură de la 11 metri

63′ – Substitution schimbare la STEAUA. Iese Neagu, intră Sănmărtean

60′ –  ocazie mare ratată de Bawab

46′ – Substitution schimbare la STEAUA. Iese Toşca, intră Chipciu

46′ – Substitution schimbare la CRAIOVA. Iese Băluţă, intră Herghelegiu

Start Time A început repriza a doua a meciului CRAIOVA-STEAUA.

End Time PAUZĂ. CRAIOVA – STEAUA 0-0.

40′ – ocazie mare pentru Rusescu

33′ – Prepeliţă ratează o mare ocazie

32′ – Bălgrădean îl blochează excelent pe Stanciu

30′ Yellow Card cartonaş galben pentru Breeveld

14′ – Băluţă nu profită de o gafă a lui Papp

7′ – şut al lui Prepeliţă, fără emoţii pentru Bălgrădean

Start Time A început meciul CRAIOVA-STEAUA. Lovitura de începere a fost dată de Ilie Balaci.

CRAIOVA – STEAUA LIVE VIDEO PRO TV ONLINE. Sunt 14.000 de oameni pe „Ion Oblemenco”, arenă care va fi demolată după meciul CRAIOVA STEAUA.

CRAIOVA – STEAUA LIVE VIDEO PRO TV ONLINE. Echipele de start

CRAIOVA: Balgradean – Tarnacop, Izvoranu, Frasinescu, Vatajelu – Madson, Brandan, Mateiu – Baluta, Ferfelea – Bawab. Rezerve: Brac, Kay, Velcovici, Andrei Sin, Herghelegiu, Ivan, Cirstea.

STEAUA: Cojocaru – Rapa, Papp, Luchin, Tosca – Neagu, Breeveld – Prepelita, Stanciu, Latovlevici – Rusescu. Rezerve: Arlauskis – Szukala, Chipciu, Matei, Sanmartean, Popa, Vilceanu.

LIVE VIDEO, derby CS Universitatea Craiova – Steaua, în sferturile Cupei României AICI, AICIAICIAICI şi AICI

Cel mai tare meci al sferturilor de finală din Cupa României se joacă la Craiova, între CS U şi Steaua. Cele două echipe sunt cele mai în formă din ultimele zece etape, în care oltenii au strâns 26 de puncte, cu unul mai mult decât echipa lui Costel Gâlcă.

Craiovenii vor să se despartă cu un succes de stadionul „Ion Oblemenco”, care va fi demolat după derby-ul cu trupa roş-albaştrilor. Gazdele au trecut până acum în competiţie de FC Caransebeş (2-1) şi de Viitorul (2-1, după prelungiri).

De partea cealaltă, liderul din Liga I îşi menajează cinci titulari, în vederea partidei decisive din Europa League, cu Dinamo Kiev, care se va desfăşura joi, 11 decembrie.

Varela, Filip, Bourceanu, Tănase şi Keşeru nu au făcut nici măcar deplasarea în Oltenia pentru trupa care a ajuns în sferturi, după victoriile cu ACS Berceni (3-0) şi CSMS Iaşi (1-0).

CRAIOVA – STEAUA LIVE VIDEO PRO TV ONLINE, în sferturile Cupei României. Echipele probabile:

CSU Craiova: Balgradean – Tirnacop, Izvoranu, Frasinescu, Vatajelu – Mateiu, Brandan – Baluta, Bawab, Ferfelea – Herghelegiu.

Steaua: Arlauskis – Papp, Szukala, Luchin, Latovlevici – Prepelita, Sinmartean – Ad. Popa, N. Stanciu, Pirvulescu – Chipciu.

CRAIOVA – STEAUA LIVE VIDEO PRO TV ONLINE, în sferturile Cupei României. Din acest motiv, Constantin Gâlcă a luat decizia de a lăsa acasă cinci jucători de bază, toţi cu mici probleme medicale după ultimele jocuri, cu Aalborg şi FC Botoşani, pe care îi menajează.

CRAIOVA – STEAUA LIVE VIDEO PRO TV ONLINE, în sferturile Cupei României. Cei 5 sunt Varela, Filip, Bourceanu, Tănase şi Keşeru, toţi titulari şi în Danemarca şi în Moldova. Cel din urmă, care e golgeterul din 2014, cu 30 de goluri marcate, s-a accidentat la genunchi la Botoşani, a resimţit dureri şi ieri.

CRAIOVA – STEAUA LIVE VIDEO PRO TV ONLINE, în sferturile Cupei României. Acelaşi lucru e valabil şi în cazul lui Tănase şi Bourceanu, în timp ce Varela şi Filip  acuză o stare de oboseală. În schimb, a făcut deplasarea la Craiova Chipciu, care s-a simţit mai bine în ultimele zile. Mai mult, dacă nu va resimţi dureri la piciorul în care are şuruburile şi tijele de la operaţia de acum un an şi jumătate, va intra ca titular.

CRAIOVA – STEAUA LIVE VIDEO PRO TV ONLINE, în sferturile Cupei României. 25 de goluri şi 5 pase de gol au produs, în actualul sezon, cei 5 jucători pe care Gâlcă i-a lăsat la Bucureşti, cea mai grea pierdere fiind cea a lui Keşeru: 20 de goluri şi 3 pase decisive

CRAIOVA – STEAUA LIVE VIDEO PRO TV ONLINE, în sferturile Cupei României. Nu la fel stau lucrurile şi în cazul Craiovei, unde cuplul Cârţu-Săndoi nu va menaja pe nimeni. Brandan, Bawab, Băluţă, Mateiu şi Ferfelea vor începe din primul minut.

CRAIOVA – STEAUA LIVE VIDEO PRO TV ONLINE, în sferturile Cupei României. Cum s-au calificat în sferturile Cupei României:

CSU CRAIOVA

„16-imi”: Caransebeş – CSU Craiova 1-2

„optimi”: CSU Craiova – Viitorul 2-1

STEAUA

„16-imi”: Berceni – Steaua 0-3

„optimi”: CSMS Iaşi – Steaua 0-1

CRAIOVA – STEAUA LIVE VIDEO PRO TV ONLINE, în sferturile Cupei României. 14 ani şi jumătate au trecut de când o echipă din Craiova a jucat o finală de Cupă. De asemenea, 2011 e anul în care Steaua a câştigat ultima dată Cupa României, 2-1 în finala disputată la Braşov, împotriva lui Dinamo

Craiova Steaua Live Online. Cine transmite meciul CSU Craiova Steaua LIVE VIDEO, joi, 4 decembrie 2014, de la 20.30. Steaua întâlnește, joi, 4 decembrie 2014, CSU Craiova în Cupa Romaniei. Meciul incepe la ora 23.00 si va fi transmis de PRO TV. –

Partida CS Universitatea Craiova – Steaua Bucuresti, din sferturile de finala ale Cupei Romaniei – Timisoreana, se va disputa joi, de la ora 20.30, pe stadionul Ion Oblemenco, in direct la ProTV.

Craiova Steaua Live Online – Echipa probabilă CSU Craiova
Bălgrădean – Tîrnăcop, Izvoranu, Frăsinescu, Vătăjelu – Mateiu, Brandan – Băluţă, Bawab, Ferfelea – Herghelegiu

Craiova Steaua Live Online – Echipa probabilă Steaua
Arlauskis – Papp, Szukala, Luchin, Latovlevici – Prepeliţă, Sînmărtean – Ad. Popa, N. Stanciu, Pîrvulescu – Chipciu

Craiova Steaua Live Online. Cine transmite meciul CSU Craiova Steaua LIVE VIDEO – Arbitrul Alexandru Tudor va conduce la centru meciul dintre echipa CS Universitatea Craiova si Steaua, din sferturile de finala ale Cupei Romaniei – Timisoreana, a anuntat, miercuri, site-ul oficial al CCA.

Craiova Steaua Live Online. Cine transmite meciul CSU Craiova Steaua LIVE VIDEO – Valeriu Argăseală a declarat că Varela, Keșeru, Filip și Tănase nu au făcut deplasarea pentru meciul CRAIOVA-STEAUA. “Jucătorii lăsați acasă au fiecare o problemă. Tănase are o contractură, Keșeru o stare avansată de oboseală. Filip are o problemă la piciorul stâng, iar la Varela este problema cu glezna stângă. Asta nu înseamnă că nu dăm importanță meciului CRAIOVA-STEAUA. Nu vrem ca jucătorii să se accidenteze mai grav. Sunt foarte importanți jucătorii care vor lipsi, dar nu putem să forțăm. Urmează meciurile cu Iași și Kiev, de asemenea importante. Toți cei care îi suplinesc se ridică la nivelul acestor titulari. Mă gândesc că o să joace Chipciu, atacant. Nu cred că o să înceapă Rusescu titular”, a spus Argăseală înainte de CRAIOVA-STEAUA, meci care va fi LIVE VIDEO la Pro TV.

Craiova Steaua Live Online. Cine transmite meciul CSU Craiova Steaua LIVE VIDEO – Meciul CRAIOVA-STEAUA se va juca cu casa închisă. Oltenii au epuizat toate cele 16.000 de bilete scoase la vanzare online, iar miercuri mai erau cateva bilete la tribuna a doua la magazinul clubului. “Steaua conduce detasat pentru ca e greu sa-i bati. Ma intereseaza foarte mult sa fie vreme buna. Sper sa vad un stadion plin. S-au vandut deja toate cele 16.000 de bilete puse in vanzare. Nu cred ca poate sa bata Craiova, eu le doresc. Steaua e mult peste ce inseamna restul echipelor din fotbalul romanesc. Craiovenii trebuie sa joace pentru a incinta fanii, asa pot face o surpriza. Daca stau incrancenati, vor pierde”, a declarat Ilie Balaci.

Craiova Steaua Live Online. Cine transmite meciul CSU Craiova Steaua LIVE VIDEO – “Steaua conduce detasat pentru ca e greu sa-i bati. Ma intereseaza foarte mult sa fie vreme buna. Sper sa vad un stadion plin. S-au vandut deja toate cele 16.000 de bilete puse in vanzare. Nu cred ca poate sa bata Craiova, eu le doresc. Steaua e mult peste ce inseamna restul echipelor din fotbalul romanesc. Craiovenii trebuie sa joace pentru a incinta fanii, asa pot face o surpriza. Daca stau incrancenati, vor pierde”, a declarat Ilie Balaci la Look TV.

Spynews
Cum arată părul natural al Biancăi Drăgușanu. Multe femei și-ar dori să îl aibă așa fără niciun efort | FOTO
Bzi.ro
Fiica Iuliei Albu a făcut furori în prima zi de școală! Cum a venit îmbrăcată tânăra
Fanatik.ro
Zodiile care vor avea un final de an de vis. Berbecii pot da o lovitură financiară. Leii au șansa să-și schimbe viața
Capital.ro
Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a României, se retrage din handbal. Mulțumim, Cristina!
Playtech.ro
Alfred Bulai a ieșit din închisoare! Ce a declarat când a aflat că e cercetat în arest la domiciliu
DailyBusiness
Ministrul Muncii, anunț esențial pentru pensionari. „Este foarte important”
Adevarul
Experiență de coșmar pentru un român care a dat mii de euro pe o vacanță de 5 stele. „Nu pot să cred așa ceva, e șocant”
Spynews
Nuntă în familia lui Sorinel Copilul de Aur! Fratele lui, Adi de Adi, s-a căsătorit. Imagini de la eveniment / FOTO
Spynews
Liviu Vârciu recunoaște că a înșelat-o pe Anda Călin. Cum a convins-o să îl ierte: "Nu pot trăi fără ea"
Evz.ro
Bărbatul care a fost femeie. O poveste de film. Video
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
ALERTĂ în penitenciar! Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu, de la Puterea Dragostei, după ce a aflat că soția lui a fost ucisă
Playsport.ro
Cea mai frumoasă sportivă din România s-a retras la 29 de ani și are un job cu totul neobișnuit. Din ce face bani
kanald.ro
Decizie de ultimă oră privind recalcularea pensiilor. Anunțul vine din partea Ministrului Muncii: „Nicio pensie..”
Capital.ro
Ungurii, umiliți. Ungaria a fost pusă la punct de Comisia Europeană: Profită de războiul din Ucraina
StirileBZI
Luxemburgul caută muncitori români. În anumite domenii, salariul este de 6.000 de euro pe lună.
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
"S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă
substantial.ro
Dronele ucrainene provoacă apărarea aeriană rusă
MediaFlux
AU INTRAT BANII pe CARD! Decizie pentru SENIORI! Vești bune!
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...