CRBL a pierdut banii la jocurile de noroc: „M-am dus acasă plângând că mi-au furat banii în autobuz”

CRBL este unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi din țară, cu o cariera longevivă în care a reușit să câștige simpatia publicului, atât prin talentul său, dar și pentru sinceritatea de care a dat dovadă de fiecare dată. 
Filip Stan
08 nov. 2023, 12:58
CRBL a pierdut banii la jocurile de noroc:

CRBL a povestit cum a ajuns să piardă toți banii la jocurile de noroc. Puțini sunt cei care știu că artistul a căzut în patima jocurilor de noroc și chiar a ajuns să își piardă primul său salariu. Invitat în cadrul podcastului moderat de către Radu Țibulcă, artistul a vorbit despre jocurile de noroc, cât de mult l-au afectat pe acesta. Totodată, CRBL a dezvăluit și semnificația tatuajului cu zaruri pe care îl are pe gât.

Artistul a povestit că, după ce a pierdut toți banii la jocurile de noroc, s-a dus acasă la mama sa a mințit-o că banii i-au fost furați în autobuz, în drum spre casă. De atunci, CRBL recunoaște că s-a lecuit și nu a mai călcat prin cazinouri.

De fiecare dată când câștig bani la jocurile de noroc, îi pierd instantaneu și mai pierd și din ce aveam. De aceea mi-am pus zarurile astea pe gât, mi le-am tatuat, să mă uit în oglindă și să îmi dau seama că jocurile de noroc nu sunt pentru mine. Unii conștientizează, alții nu. Nu sunt genul care să pot să pierd, să mă duc să mă joc așa.

Cum se simte CRBL după teribilul accident de motocicletă pe care l-a provocat după o depășire neregulamentară: „Nimănui nu-i pasă de tine”
Sunt un jucător. Îmi place să mă joc orice fel de joc: tabinet, darts, table, șah, alergăm, miuța, ce vrei tu. Și pe bani ne jucăm, dar când e vorba de joacă. Deja când e vorba de a pierde primul meu salariu din teatru la păcănele din două mâini, înseamnă prostie. Eu am ajuns acasă la mama și i-am spus că mi-au furat banii în autobuz și mi-a dat mama bani. Eu am fost atât de idiot încât să mă duc la păcănele, să pierd banii ăia din două mâini și după aceea să mă duc acasă la mama plângând că mi-au furat banii în autobuz și mama să vorbească cu tata, să mai scoată ei bani din banii lor ăia puțini, să-mi mai dea mie banii înapoi ca să mă bucur de primul meu salariu .”, a povestit CRBL.

Câți bani scoate CRBL din buzunar pentru școala privată a fiicei sale

Artistul a mărturisit cât a plătit pentru educația fiicei sale. Suma, însă, este fragmentată în mai mulți ani, cotizând de la vârsta de cinci ani a fiicei sale. Tânăra urmează cursurile Școlii Internațioanle București, iar standardele sunt destul de ridicate. În prezent, Ecaterina, fiica artistului, are 13 ani, iar o ecuație simplă arată că CRBL a plătit în 8 ani suma de 15.000 de euro. După viziunea acestuia, este o sumă foarte mare, mai ales că nu a calculat și mâncarea, hainele și alte accesorii aferente statului fiicei ei. În cele din urmă, până în momentul de față, CRBL a plătit 154 de euro pe lună timp de 8 ani pentru școlarizarea fiicei sale, sumă la care nu se adaugă alte cheltuieli.

Citeste si CRBL, implicat într-un grav accident cu motocicleta după ce a depășit neregulamentar o coloană de mașini

„Foarte mulți bani. Cred că 15.000 s-a făcut anul ăsta. Fără transport, mâncare și alte lucruri. Este la ISB. Este la International School of Bucharest de la 5 ani. M-au luat, eram la o emisiune și a fost o discuție băiețească despre mașini și m-a luat că merg cu tractorul ăla, să-mi iau o mașină mai bună. Atunci am spus că pot să iau ce mașină vreau, mașina nu este nimic altceva decât un consumabil și aleg să plătesc pentru școala Alessiei mai mult decât pe mașina mea” , a spus CRBL, în cadrul podcastului prezentat de Jorge.

Spynews
David Popovici a vorbit despre relația pe care o are cu Taisia, iubita lui: „Mă face să nu mă simt vinovat”
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
De ce nu e bine să bei apă de la robinetul din baie. Specialiștii au elucidat misterul
Capital.ro
Amendă de 1.650 de lei. Rămâi fără permisul de conducere și fără certificatul de înmatriculare
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
UE anunță că se schimbă regulile pentru români! Dacă ai carduri și conturi la Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, ING, trebuie să știi asta!
Adevarul
E Budapesta peste București? Un vlogger celebru dă verdictul. „Sunt șocat de ceea ce văd, priviți câtă nesimțire aici” VIDEO
Spynews
Țara de vis în care să vă petreceți anii de pensie. Serviciile medicale sunt gratuite și se află în topul statelor cu un nivel de trai avantajos
Spynews
David Popovici luptă pentru aurul olimpic și la 100 de metri. Programul de marți al românilor la Jocurile Olimpice de la Paris
Evz.ro
Schimbare fără precedent la WhatsApp. Ce utilizatori vor fi afectați
Ego.ro
Detalii ULUITOARE despre mama lui David Popovici. A făcut un gest INCREDIBIL pentru a apăra cariera aleasă de fiul ei
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Florin Salam, primele declarații după ce Roxana Dobre și-a luat copiii și s-a mutat la mama ei: 'N-are rost!'
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Cine este iubita lui David Popovici. Tânăra a izbucnit în lacrimi după ce înotătorul a obținut aurul olimpic la proba de 200 metri liber
Capital.ro
Românii cu buletin au fost avertizați. Vor ști totul despre tine. Este capcană chiar în lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Noul Președinte al Iranului, Massoud Pezeshkian, a Depus Jurământul în Parlament
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIE privind ADERAREA la SCHENGEN! AUSTRIA a ANUNȚAT!
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?