Crimă cu sânge rece în Bihor! Iubita a comandat moartea partenerului de viaţă! „S-au inspirat din cazul Caracal”

Crimă cu sânge rece în judeţul Bihor! Un bărbat de 46 de ani a fost ucis la comanda concubinei, chiar de copiii femeii. Trupul i-a fost găsit într-un canal colector, iar polițiștii au fost șocați. Asasinii au mutilat apoi victima, special ca să nu mai fie recunoscută când va fi găsită. Aceştia au încercat să îşi şteargă numele, aruncând sodă caustică pe cadavrul victimei. După ce l-au omorât pe bărbat, rudele l-au dat dispărut la Poliție. 
Romania TV
10 ian. 2020, 10:11
Crimă cu sânge rece în Bihor! Iubita a comandat moartea partenerului de viaţă!

Bărbatul din comuna Girişu de Criş a fost dat dispărut de familie pe 6 ianuarie. În realitate însă, el a fost omorât într-un mod cumplit pe 4 ianuarie, chiar de rudele care l-au dat dispărut la Poliţie. Bărbatul de 46 de ani ar fi fost omorât de fiul concubinei sale şi de iubitul fiicei femeii.

Potrivit unui comunicat de presă trimis de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, victima a fost lovită cu un sucitor de lemn şi un levier, în zone vitale ale organismului, care i-au provocat leziuni fizice grave, rezultând decesul victimei. După comiterea faptelor, agresorii au stropit cadavrul cu sodă caustică şi l-au aruncat într-un canal colector. 

„Din mijloacele de probă administrate până în prezent, rezultă faptul că, în seara zilei de 04 ianuarie 2020, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, urmare a instigării suspectei G.K., suspecţii K.A.P. şi F.I.C.F. au aplicat victimei Cordoş Nicolae Vasile lovituri cu un sucitor de lemn şi cu un levier, în zone vitale ale organismului, provocându-i leziuni fizice grave, care au generat decesul acestuia. După comiterea faptei, suspecţii au cumpărat sodă caustică de la Hipermarketul Leroy Merlin, din Oradea, după care au transportat cadavrul până pe raza comunei Gepiu, sat Berechiu, jud. Bihor, unde l-au aruncat în zona canalului colector din apropierea drumului agricol, la circa 100 de metri de calea ferată Oradea-Salonta, loc în care a fost găsit de către organele de urmărire penală”, arată comunicatul de presă.

Bărbatul a fost dat dispărut chiar de către iubita sa, în data de 6 ianuarie, declarând faptul că bărbatul a plecat voluntar de acasă şi nu s-a mai întors. Unul dintre agresori este fiu concubinei victimei, iar cel de-al doilea este iubitul fiicei femeii. Cei doi au încercat să îi ofere o corecţie bărbatului, consumator de alcool, acesta provoca des scandaluri. Însă, în timpul acţiunii, bărbatul a încercat să se apere cu un cuţit, fapt ce a schimbat planul agresorilor. L-au bătut cuu un levier şi un sucitor de lemn până când bărbatul nu a mai mişcat.

„Poliţiştii Postului de Poliţie Girişu de Criş din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au fost sesizaţi, la 6 ianuarie a.c., de familia unui bărbat de 46 de ani, din localitatea Girişu de Criş, judeţul Bihor – CARDOŞ NICOLAE VASILE – că aceasta a plecat voluntar de la domiciliu la 5 ianuarie a.c., în jurul orei 18.20 şi nu a mai revenit”,  mai arată comunicatul.

Atât iubita bărbatului, cât şi cei doi agresori au fost audiaţi în noaptea de joi până târziu, urmând ca a doua zi să fie reţinuţi de către poliţie. Cei trei vor fi prezentaţi judecătorilor de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă în cursul zilei de 10 ianuarie 2020.  

Spynews
Povestea Mariei, o mamă a opt copii care a luat examenul de Bacalaureat! Femeia visează să ajungă studentă la Universitate | FOTO
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
De ce ți se pare că arăți mai bine când te uiți în oglindă decât într-o fotografie făcută telefonul mobil. Motivul te va surprinde cu adevărat
Capital.ro
Mașinile care au interzis. Ordinul intră în vigoare de astăzi, 19 iulie, ora 11
Playtech.ro
Ce este INTERZIS să faci de Sfântul Ilie. E mare păcat, tradiția pe care nu trebuie să o încalce credincioșii
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Caz unic în rețeaua globală a geoparcurilor UNESCO: propunere retrasă din cauza unei primării din România FOTO
Spynews
3 zile cu descărcări electrice anunțate de Accuweather. Urmează temperaturi de 17-18 grade în timpul nopții
Spynews
3 zodii pentru care fericirea bate la ușă mai târziu. O să ajungă cu persoana iubită la altar după 35 de ani
Evz.ro
Filmul Netflix care a dat peste cap toate topurile. Politica aduce mulți bani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Divorț-șoc! Adriana Bahmuțeanu s-a despărțit de George Restivan după 1 an și 3 luni de căsnicie 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
În România, la fel de cald ca în Filipine? Reacția unei filipineze la valul de caniculă din țara noastră: „Sufăr aici în România…”
Capital.ro
A murit marele actor. Doliu în televiziune. Va rămâne o legendă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Marile companii aeriene americane au oprit zborurile din cauza problemelor de comunicații
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'