Gheorghe Dincă, adus din nou la Casa Groazei. Familia Luizei a vrut să intre în locuinţa criminalului şi să-l linşeze UPDATE

Criminalul Gheorghe Dincă a fost adus din nou la locul în care a ucis-o pe Alexandra. Zeci de poliţişti, criminalişti şi jandarmi au sosit din nou sâmbătă de dimineaţă la casa din Caracal unde Dincă i-a luat viaţa fetei de 15 ani. Rudele celei de-a doua fete pe care Dincă ar fi ucis-o au încercat să intre în locuinţa criminalului, pentru a-l linşa.
Iulian Tudor
03 aug. 2019, 07:05
Gheorghe Dincă, adus din nou la Casa Groazei. Familia Luizei a vrut să intre în locuinţa criminalului şi să-l linşeze UPDATE

UPDATE: Surse din anchetă au declarat, sâmbătă, că au fost recoltate din locuinţa lui Gheorghe Dincă alte fragmente osoase care vor fi expertizate, precum şi haine de femeie, cu posibile urme de sânge.

Cele mai multe dintre probele adunate sâmbătă ar fi biologice.

Şi hainele de damă găsite în locuinţa lui Dincă au urme biologice pe ele, au precizat sursele citate.

UPDATE: Mama şi bunicul Luizei au încercat să rupă cordonul de jandarmi care asigură paza proprietăţii.

Cea mai vehementă a fost mama adolescentei, care s-a aruncat către lanţul de jandarmi, plângând şi strigând. Într-un final femeia a leşinat şi s-a prăbuşit la pământ.

UPDATE: Imaginile difuzate de România TV arata ca anchetatorii au gasit mai multe haine care vor fi analizate in detaliu, dar si o saltea pe care este posibil sa fie gasite probe biologice utile in ancheta. 

O masivă operațiune a poliției a fost declanșată la casa criminalului din Caracal. Zeci de criminaliști au venit la locuința lui Gheorghe Dincă pentru a face noi percheziții, de mai mare amploare față de cele de până acum. Toată acţiunea e condusă de comisarul șef Florian Eniță, criminalist de 20 de ani, cel care a primit distincţia de Poliţistul Anului în 2018.

Acțiunea coordonată de el are loc la fix o săptămână de la intervenția poliției pe proprietatea criminalului, când bărbatul de 66 de ani a fost săltat.

Surse din anchetă au dezvăluit că Gheorghe Dincă le-a spus poliţiştilor, vineri, că după ce a ucis-o pe fată, a pus-o într-un butoi fără fund de aproximativ 1,60 metri, sub care erau lemne şi a dat foc. Aceleași surse spun că bărbatul de 66 de ani a dezvăluit că a mai pus în butoi 3 kilograme de vaselină și un rulou de carton asfaltat.

Vineri, echipa de criminaliştii a găsit urme de sânge în camera în care Gheorghe Dincă a indicat că a ţinut-o pe Alexandra, înainte să o ucidă. E aceeaşi cameră în care a fost găsită şi cartea de vizită pe care Alexandra o avea cu ea când a sunat la 112.

Urmele de sânge din cameră erau pe perete şi pe patul din cameră, probele fiind trimise la laborator, la Bucureşti.

Poliţiştii au dovada materială a uciderii Alexandrei Mâceşanu, de către Gheorghe Dincă. Rezultatele ADN confirmă că Alexandra Mâceşanu a fost ucisă. Oasele din curtea criminalului sunt ale fetei, iar familia ei a fost anunţată oficial. În acest fel, anchetatorii au acum şi dovada materială a crimei, după ce Gheorghe Dincă îşi recunosuse fapta.

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
S-a pus limită la banii cash. Anunț pentru cei care retrag numerar la bancomat. Banca te obligă
Playtech.ro
Cine sunt românii care vor avea pensia mărită cu 700 de lei. Ce se întâmplă până pe 15 august
DailyBusiness
METEO. ANM anunță ce îi așteaptă pe români în luna august
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Cea mai fină ciocolată de casă. Rețeta de care nu te poți sătura
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
David Popovici explică succesul victoriei de la JO 2024. Ce a făcut după startul cursei, asta i-a adus AURUL
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Asociația de proprietari nu are niciun drept. Anunț pentru proprietarii de apartament care au câini sau pisici
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Marina rusă începe exerciții majore implicând flotele sale
MediaFlux
BETTY SALAM, cum n-a fost VĂZUTĂ NICIODATĂ! EXCLUSIV PAPARAZZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!