Crin Antonescu, audiat la DNA Ploieşti în urma plângerilor fostei nore a lui Măgureanu VIDEO

Senatorul Crin Antonescu a ajuns, vineri, în jurul orei 10.00, la sediul DNA Ploieşti. Senatorul Crin Antonescu şi soţia sa, europarlamentarul Adina Vălean, au părăsit sediul DNA Ploieşti, unde au fost audiaţi, timp de peste o oră, ca martori într-un dosar pornit de la denunţurile fostei nore a lui Virgil Măgureanu. Antonescu a spus că nici el şi nici soţia sa nu au comis niciodată ilegalităţi.
Filip Stan
13 mai 2016, 06:35
Crin Antonescu, audiat la DNA Ploieşti în urma plângerilor fostei nore a lui Măgureanu VIDEO

Update. Crin Antonescu a declarat la România TV că acest denunţ nu reprezintă adevărul.  „Am cumpărat la un preţ destul de piperat pentru situaţia noastră financiară. Am şi făcut un credit la care plătim şi o să plătim mulţi ani de acum încolo”, a subliniat Antonescu.

Fostul lider liberal a precizat că nu există nicio legătură între domnul Dobrescu şi apartamentul său. „Îl cunosc, dar nu am avut discutii despre afaceri sau legaturi economice.  Nu stiu cu ce afaceri se ocupa domnul Dobrescu”, a spus Crin Antonescu.

Citeşte şi:
Percheziţii la locuinţa omului de afaceri Dragoş Dobrescu în dosarul care îl vizează pe Crin Antonescu

Update. Crin Antonescu a ajuns la DNA şi a declarat că a fost citat în calitate de martor în urma denunţurilor mincinoase care au fost făcute la adresa lui.

Crin Antonescu a declarat că este vorba despre un denunț făcut împotriva sa și a soției, Adina Vălean. „Acel denunț despre care ați discutat foarte mult a fost formulat împotriva ambilor. Am avut o întâlnire absolut normală, în parametri legali. Am spus ce am știut și cu asta, basta. Nici eu, nici soția mea nu am comis niciodată nici cea mai mică ilegalitate, asta e clar. Am discutat despre conținut, declarațiile le puteți vedea la detaliu”, a spus Crin Antonescu.

Întrebat dacă i s-a cerut vreodată să intervină la Primăria Sectorului 1, condusă de colegul său liberal Andrei Chiliman, Antonescu a răspuns: „Niciodată”.

Conform surselor citate de Agerpres, Antonescu ar urma să fie audiat în legătură cu un apartament pe care l-ar fi cumpărat la un preţ subevaluat de la fiul fostului şef al SRI, Virgil Măgureanu.

Fosta noră a lui Măgureanu, Alina Petre, ar fi depus un denunţ la DNA în care arăta că Antonescu şi soţia sa, europarlamentarul Alina Vălean, au achiziţionat un apartament de lux la jumătate din preţul său de piaţă, diferenţa fiind achitată de compania Romprest, prin achiziţionarea, în acelaşi imobil, a unui apartament la un preţ supraevaluat.

Citeşte şi: Crin Antonescu respinge acuzaţiile fostei nurori a lui Măgureanu: Este o mizerie! Numai înţelegeri cu Băsescu nu făceam

Alina Petre ar fi arătat în denunţul său că, în schimbul acestui favor, Antonescu trebuia să asigure prelungirea contractelor pe care compania Romprest le avea cu Primăria Sectorului 1, condusă de liberalul Andrei Chiliman.

Denunţul împotriva lui Crin Antonescu vizează mai multe fapte de corupţie şi asimilate corupţiei, comise atât de el, cât şi de soţia sa, europarlamentarul Adina Vălean: „Fals în declaraţile de avere, uz de fals, declaraţii false în înscrisuri private, trafic de influenţă, inclusiv el, cât şi Adina (Vălean, n.r.). Traficul de influenţă s-a făcut atât la Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1 la acea vreme, cât şi la Sorin Oprescu, primarul municipiului Bucureşti. Avem şi probe: acte, înscrisuri, documente şi martori”, a explicat avocatul Alinei Măgureanu.

Citeşte şi: Fosta noră a lui Virgil Măgureanu face denunţuri de bandă rulantă la DNA

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Produsele Dedeman care îți vor face viața mai frumoasă. Sunt la ofertă pentru câteva zile și toți vecinii te vor invidia
Capital.ro
Se dau 10.000 EURO în România pentru proprietarii de teren. Primăria a făcut deja cadastru
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Armata obligatorie în România. Mesaj tranșant: Trebuie să ne apărăm singuri
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Fostele iubite ale lui Dany de la Insula Iubirii ies la atac! ”Și-a alergat mama cu un cuțit!” + Se automutilează! IMAGINI TARI
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Amendă de 500 de lei. Este lege pentru toți șoferii: Trebuie să fie vizibil
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
SITUATIA DIN BELARUS: 30 DE ANI SUB LUKAȘENKO ȘI PERICOLUL DIN PROXIMITATE
MediaFlux
⁠Tradiții și obiceiuri de Sfântul Ilie. Ce trebuie să respecte orice creștin
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'