Cristi Tănăse nu se mai poate apropia de soție și fiică. Partenera lui a obținut un ordin de protecție împotriva acestuia

Cristi Tănăse nu se mai poate apropia de soție și fiică. La nici un an de la căsătorie, relația lor pare să se destrame. Adina Maria a obținut un ordin de protecție împotriva fostului fotbalist, după ce la mijlocul lui februarie, Dodel a fost găsit în fața ușii apartamentului său, cu dinții sparți, plin de sânge și nu știa ce se întâmplă.
Alina Costache
10 mai 2024, 15:37
Cristi Tănăse nu se mai poate apropia de soție și fiică. Partenera lui a obținut un ordin de protecție împotriva acestuia
Cristi Tănăse nu se mai poate apropia de soție și fiică

Cristi Tănăse nu se mai poate apropia de soție și fiică. Dodel și Adina Maria își jurau iubire și credință în toamna anului trecut, iar acum două luni, cei doi au devenit pentru prima oară părinți. Se pare că între timp, lucrurile s-au înrăutățit între ei și sunt la un pas de divorț.

Cristi Tănăse nu se mai poate apropia de soție și fiică

Soția fostului fotbalist a depus o cerere pentru emiterea unui ordin de protecție împotriva fotbalistului, aprobată de instanță. Drept urmare, Cristi Tănase nu se mai poate apropia la mai mult de 100 de metri de soție și copil, potrivit Antena Stars.

Unde să fiu, am ajuns și eu acasă și am așteptat să-mi deschisă soția. Așteptam și eu să mi se deschidă ușa și m-am pus pe jos! Am așteptat două minute, un minute și pe urmă a venit și m-a fimat portarul de acolo!

Aoleu, am dinții provizorii, mi-a curs sânge, ceva de genul! Nu am făcut scandal, nu m-am certat, nu am făcut urât. Soția dormea! Nu auzea telefonul! Am zis că aștept și eu până răspunde. Am bătut la ușă”, spunea Cristi Tănase după incident.

Citește și: Cum arată acum fosta iubită a lui Cristi Tănase. „Strâmba lui Dodel” face furori la Miami: „Sunt un wildcard”

Anamaria Prodan cere ajutor pentru Cristi Tănase

Impresara susţine că fostul fotbalist are nevoie de ajutor din partea apropiaţilor pentru a putea depăşi momente dificile cu care se confruntă, mai ales că la finalul anului trecut a fost prins drogat la volan!

Noi avem o relație extraordinară, suntem foarte buni prieteni. Mereu, când a avut o problemă, noi am fost acolo. Pentru mine a fost un șoc. Eu cred în el, cred că este un moment de rătăcire. Cred că a înțeles ce i s-a întâmplat, nu are voie să fie în asemenea situații. El este o legendă a fotbalului, a fost ceva incredibil, un exemplu.

A avut un moment de rătăcire, dar cred că va reveni, se va uita înapoi și va închide ochii. Este o furtună în viața lui, cred că ceea ce s-a întâmplat în zilele astea… ceva a făcut să se întâmple asta, probabil a trecut printr-o traumă. El este un bărbat puternic.

Acum, oamenii din fotbal și cei ce îl cunosc trebuie să fie mai aproape de el. Trece printr-o perioadă grea a vieții lui, de regăsire, probabil pentru că a terminat brusc fotbalul. Încerc să găsesc circumstanțe atenuante.

Trebuie să îl ajutăm, în momentele astea. În momentul în care fotbaliștii pleacă de pe iarbă… ei acolo se regăsesc și acolo se pot exprima, în momentul în care nu au altă alternativă și nu știu pe unde să o apuce, probabil nu au altă alternativă.

Sunt mulți care ajung în situația asta. Eu am luptat mereu ca jucătorii pe care îi impresariez să facă școală, să aibă o meserie. În America, toți marii sportivi merg la școală. Nu mai sunt vremurile când făceai fotbal sau sport și nu te mai interesa nimic. Trebuie să ne implicăm toți și să îl ajutăm să treacă peste momentele astea. El este un om incredibil, are un suflet incredibil!”, a spus Anamaria Prodan.

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
Cutremur în cazul Caracal. Ce a făcut Gheorghe Dincă în închisoare
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Transportatorii se revoltă! Restricțiile de circulație de pe Valea Oltului vor duce la noi scumpiri
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
O stațiune din România, spaima turiștilor. Fug din cauza mizeriei în care a ajuns
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Caz rarisim! El este elevul care a luat cea mai mică notă din România, la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Cum se apără femeia acuzată că ar fi mușcat un copil pe o plajă din Năvodari: „Am căzut peste copil”. Băiețelul de șase ani ar fi rămas cu sechele
Capital.ro
Vladimir Putin vrea să facă PACE: Rusia este pregătită
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Nordul European, Destinație Preferată pentru Vacanțe Răcoroase
MediaFlux
JOE BIDEN, anunț privind RETRAGEREA! CUTREMUR în SUA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!