Cristian Cioacă nu mai are scăpare! Fostul soț al Elodiei Ghinescu a intrat în mari probleme

Cristian Cioacă are mai puțin de un an de când a ieșit din închisoare. A scăpat de închisoare, însă nu și de probleme. Vezi mai jos despre ce este vorba.
Filip Stan
25 iul. 2024, 11:33
Cristian Cioacă nu mai are scăpare! Fostul soț al Elodiei Ghinescu a intrat în mari probleme

Cristian Cioacă are mari probleme! Fostul soț al Elodiei Ghinescu are datorii imense, iar ANAF îl execută silit.

Te-ar putea interesa și Cu ce se ocupă Cristian Cioacă și unde locuiește, după ce a fost eliberat din închisoare. ”S-a retras. A trecut printr-o perioadă de suferință și încă este”

Se pare că fostul polițist este dator către stat și către familia fostei soții. Cristian Cioacă, fostul soț al avocatei Elodia Ghinescu, se confruntă cu probleme financiare după ce a fost eliberat din închisoare anul trecut, la mai bine de 20 de ani de la dispariția soției sale și după mai bine de 10 ani petrecuți în pușcărie.

Cristian Cioacă e terminat. Decizia care îl înfundă pe fostul soț al Elodiei

La mai puțin de un an de când a ieșit din închisoare, Cristian Cioacă are probleme noi. Cioacă are datorii mari, iar ANAF îl execută silit.

Fostul soț al Elodiei Ghinescu, pentru moartea căruia a fost făcut responsabil, este dator și către stat și către familia fostei soții.

Cristian Cioacă, fostul soț al avocatei Elodia Ghinescu, se confruntă acum cu probleme financiare după eliberarea sa anul trecut, la mai bine de 20 de ani de la dispariția soției sale și după mai bine de 10 ani petrecuți în închisoare.

În timp ce familia Elodiei Ghinescu a așteptat ani la rând pentru a-și recupera despăgubirile stabilite în instanță, acum și statul român se implică în recuperarea datoriilor de la Cristian Cioacă.

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF), prin Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș, a inițiat procedura de executare silită pentru recuperarea unor datorii acumulate de Cioacă.

Cristian Cioacă a contestat decizia de executare silită la Judecătoria Pitești, încercând să evite plata sumelor respective.

Până în momentul de față, primul termen al procesului de contestație nu a fost încă stabilit, iar fostul polițist continuă să se confrunte cu dificultăți legale și financiare.

„Nu am văzut dosarul, însă cel mai probabil este vorba despre cheltuieli judiciare din dosarul Elodia”, a explicat Crina Radu, avocata familiei Ghinescu, conform Fanatik.

S-a angajat șofer la cabinetul avocatei sale

În anul 2013, Cristian Cioacă a fost condamnat pentru omor calificat și profanare de morminte, fiind obligat să plătească cheltuieli judiciare în valoare de 135.000 lei, sumă pe care fostul polițist o datora statului român.

Până în prezent, această sumă nu a fost recuperată, iar datoriile au rămas înregistrate în documentele fiscale ale lui Cioacă.

În perioada în care a fost încarcerat, Cioacă nu a avut venituri, ceea ce a împiedicat recuperarea sumelor respective. După eliberarea sa, ANAF a început procedura de executare silită pentru a recupera datoriile.

Conform unor relatări din presă, Cioacă a găsit un loc de muncă ca șofer la cabinetul avocatei care l-a reprezentat în proces, ceea ce ar putea facilita recuperarea datoriilor.

Pe lângă acestea, Cioacă ar fi vândut mai multe bunuri aparținând Elodiei Ghinescu, inclusiv două imobile.

Singurul bun pe care nu l-a putut înstrăina este apartamentul în care a avut loc tragedia, deoarece acesta era încă ipotecat la bancă.

Mai mult decât atât, în perioada detenției, Cristian Cioacă ar fi închiriat un apartament din Brașov unei agenții de turism.

Câți bani trebuie să dea familiei Elodiei Ghinescu

Cât despre despăgubirile morale datorate familiei Elodiei Ghinescu, avocata familiei a confirmat faptul că acestea nu au fost plătite nici până acum.

Familia Elodiei, inclusiv mama, fratele și fiul acesteia, așteaptă în continuare să primească compensațiile stabilite de instanță.

„În acest moment există un dosar în executare, care se referă strict la despăgubirile morale”, a explicat Crina Radu.

Cristian Cioacă datorează familiei Ghinescu suma de 380.000 de euro, majoritatea acestei sume fiind destinată fiului său și al Elodiei, Patrick.

Anul trecut, în momentul depunerii cererii de liberare condiționată, Cioacă nu achitase niciun ban din această sumă.

Chiar și așa, fostul polițist a fost eliberat pentru că, potrivit documentelor dosarului, nu existau dovezi că acesta ar fi realizat activități lucrative remunerate în perioada detenției, nici că ar fi deținut bunuri mobile sau imobile semnificative.

Te-ar putea interesa și Cristian Cioacă, acuzat că a omorât-o pe avocata Elodia Ghinescu, a fost eliberat condiționat. Decizia este definitivă

Pe lângă cele precizate anterior, nu s-au găsit dovezi că ar fi primit sume considerabile de la familie care să-i permită achitarea parțială a datoriilor.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Lidl bagă la ofertă de joi, 25 iulie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Costă sub 5 lei și se vor vinde ca pâinea caldă
Capital.ro
Adio, tenis! Fostul lider WTA se retrage definitiv: Episod final
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Locul de pe litoral cu prețuri incredibile. Totul este ciudat de ieftin
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Discuție HALUCINANTĂ între mama și suspectul crimei din Brăila: „Mai mult de 12, 13 ani nu faci”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben de vijelii în mare parte din țară! Zonele din România în care vor fi ploi torențiale și căderi de grindină
Capital.ro
Interzis pentru cei care fac ITP-ul. Se face dosar penal. Pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Forumul Familiilor Ostaticilor acuză sabotarea eliberării captivilor din Gaza
MediaFlux
Se dau BANI de la stat! SUMELE variază între 2.000 și 5.000 de lei de PERSOANĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!