CTP: Băsescu este un birjar de cai morţi. Boc şi Udrea sunt întruchipări-avatare ale preşedintelui

Cristian Tudor Popescu a declarat vineri, la România TV, că preşedintele Traian Băsescu este un birjar de cai morţi. "Are un cal la trăsură căruia i-a rupt toate picioarele şi acum dă cu biciul în el", a spus jurnalistul, care a subliniat că PDL se află la pământ din cauza preşedintelui.
Iulian Tudor
15 feb. 2013, 15:35
CTP: Băsescu este un birjar de cai morţi. Boc şi Udrea sunt întruchipări-avatare ale preşedintelui

Domnul Băsescu în clipa de faţă este un birjar de cai morţi. Are un cal la trăsură căruia i-a rupt toate picioarele şi acum dă cu biciul în el. PDL se află la pământ din cauza lui Traian Băsescu. USL se află la 70% datorită lui Băsescu (…) Boc şi Udrea sunt întruchipări-avatare ale lui Băsescu. Partidul va rămâne la pământ cu astfel de persoane”, a comentat jurnalistul la România TV.

Cristian Tudor Popescu spune că singurul lucru bun pe care Traian Băsescu putea să îl facă pentru PDL era să îl lase în pace. „Singura cale este să uite de Băsescu…PDL nu poate să meargă la cacealma acum, trebuie să vină cu o soluţie serioasă, solidă, cu o persoană candidată la preşedinţie ne-erodată de anii negri”, a precizat jurnalistul.

„Băsescu îi trimite pe cei mai tineri din PDL la coadă, aceasta nu este o soluţie. Soluţia este restructurarea pe termen lung a partidului. Nu există soluţii miracol pentru PDL, doar această gândire corectă, solidă, constructivă, orientată spre viitor, şi cât mai îndepărtată de amintirea lui Băsescu. PDL se duce pe fundul mării cu căpitanul Băsescu”, a mai spus Cristian Tudor Popescu, care a precizat că este nevoie de ani întregi ca să fie uitată ura împotriva lui Băsescu.

„Boc este mai rău, este sluga lui Băsescu. Nu are cum să fie votat”, a mai spus jurnalistul.

Cristian Tudor Popescu a vorbit şi despre candidatura lui Blaga la şefia PDL. „Băsescu a spus despre Blaga că partidul nu are nevoie de un caporal, ci de un lider. Are dreptate, Blaga nu este lider politic de partid. Nu are carismă, nu are viteză şi flexibilitate de reacţie. Domnul Blaga trebuie să pregătească pe altcineva pentru rolul de lider„, a mai spus jurnalistul.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la B1TV, că Elena Udrea poate avea şanse pentru şefia PDL la o Convenţie cinsitită, precizând însă că îi recomandă acesteia să se retragă dacă se constată că este aranjată Convenţia PDL, „aşa cum se produce acum”.

Băsescu a mai spus că PDL seamănă acum în interior cu FSN şi nu îl mai poate ajuta în îndeplinirea obiectivelor sale, precizând că se uită la ce se întâmplă, dar nu îi vine să creadă ce vede.

De asemenea, preşedintele Traian Băsescu a criticat conducerea actuală a PDL şi pe liderul Vasile Blaga pentru îndepărtarea echipei lui Emil Boc din fruntea partidului după alegerile locale din iunie 2012, dar şi pentru rezultatele proaste obţinute la alegerile parlamentare din decembrie.supra electoratului folosit ca masa de manevra)”.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, i-a dat vineri replica preşedintelui Traian Băsescu. Blaga l-a acuzat pe Băsescu că intervine pentru a doua oară într-o competiţie internă a PDL şi că 22 de milioane de români ştiu că şeful statului o susţine pe Elena Udrea. Mai mult, Blaga i-a atras atenţia lui Băsescu că PDL, cu „conducerea asta”, este cel care care „l-a salvat în vară”.

„Partidul ăsta cu conducerea asta este cel care a salvat democraţia în România în vară şi inclusiv pe domnia sa, pentru că domnia sa (…) a fost de partea dreaptă şi noi de partea sa”, a contracarat Vasile Blaga.

B

Spynews
Ultima imagine cu Andrei Versace în viață. Cum s-a afișat și ce mesaj controversat a transmis cel căruia i se mai spunea și "Regele” fițelor | FOTO
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Funcția secretă pe care o are, de fapt, viziera mașinii. Se aplică indiferent de marca autoturismului. Puțini români știu ce poți face cu ea
Capital.ro
Mașinile interzise pe străzile din România. Nu mai au drept de circulație. Legea e lege
Playtech.ro
Primele imagini cu principalul suspect în cazul crimei din Brăila. Noi detalii ies la iveală
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Regele nordului, o perlă puțin descoperită a turismului românesc. Frumusețile nebănuite de la capătul României
Spynews
Adevărul despre averea lui Andrei Versace. Ce afaceri avea, de fapt, influencerul
Spynews
Cine a fost Andrei Versace. Cunoscut ca și ”Regele Fițelor”, tânărul se lăuda cu o viață de lux și locuia într-un apartament de 600.000 euro | FOTO
Evz.ro
Ce umilință! Șoșoacă, pusă la pământ din două vorbe
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune
Cancan.ro
BREAKING | Primele imagini din apartamentul lui Andrei Versace. Casa este deranjată încă de la intrare VIDEO
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Ce făcea dentista din Brăila cu pacienții în cabinet? Era singurul cabinet stomatologic fără camere de supraveghere
Capital.ro
SE VERIFICĂ buletinele de identitate. Legea care este deja OBLIGATORIE în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Principalul suspect în cazul crimei din Brăila a fost prins
MediaFlux
Schimbări majore privind voucherele sociale! Le scade valoarea și se acordă mai rar. Au anunțat acum
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'