Cristian Tudor Popescu: Clotilde Armand face mai mult ca Nicuşor Dan. Măcar se agită

CTP a criticat-o dur pe Clotilde Armand în criza gunoaielor, dar şi pe Nicuşor Dan pentru lipsa de implicare în problemele Bucureştiului.
Filip Stan
08 iun. 2021, 11:13
Cristian Tudor Popescu: Clotilde Armand face mai mult ca Nicuşor Dan. Măcar se agită

Cristian Tudor Popescu a făcut o analiză a celor mai mediatizați primari ai momentului, Clotilde Armand și Nicușor Dan, la emisiunea Piața Victoriei de la Europa FM, moderată de Adriana Nedelea. În timp ce Clotilde Armand e în conflict cu Romprest, Nicușor Dan este cam absent.

”În primul rând, înainte de a-i aduce niște critici, vreau să spun că doamna Armand face mai mult decât domnul Nicușor Dan. Domnul Nicușor Dan este, așa cum spunea chiar un coleg de partid al dânsului, de la USR PLUS, partidul care l-a susținut în alegeri, că nu înțelege inerția domnului Nicușor Dan. A spus că rezolvă traficul, că a adus specialiști din America, se apucă îndată ce e ales… Ce rezolvă? Traficul este înspăimântător. Măcar doamna Clotilde Armand se agită, face ceva, se bate cu ăștia ”, spune Cristian Tudor Popescu.

CTP: „Omul să fie plătit să se vaccineze sau să i se dea o găină. Asta ar funcţiona pentru rata de vaccinare”

Revenind la contractul de salubrizare de la sectorul 1, gazetarul spune că acesta atât de favorizant și le spune românilor să fie atenți.

”Eu am învățat un lucru după 1990. Când văd ceva gratis pentru toată lumea, devin foarte suspicios. Brusc. Pentru că înseamnă că în altă parte se scurg niște bani foarte mulți. Așa a fost ani de zile în sectorul 1 ridicarea acestui gunoi – nu plătiți nimic. Înainte de acest contract, plăteam o sumă primăriei pentru ridicarea gunoiului”, spune Cristian Tudor Popescu despre contractul pe care îl numește ”în defavoarea cetățenilor”.

”Măcar face ceva, dar nu face bine”, a continuat gazetarul despre primarul sectorului 1, pe care îl acuză că nu și-a dat seama că se va ajunge la această situație și nu și-a găsit o firmă de salubrizare de rezervă, pentru a strânge gunoiul atunci când Romprest va refuza să presteze serviciile.

”Într-o astfel de situație, trebuia să vii cu back-up-ul ăsta: da, domnule, plătesc, și ieșea și le spunea cetățenilor – iată ce fac ăștia de la Romprest, nu ridică gunoaiele, iar în situația asta eu angajez temporar o firmă, plătesc, și o să ne coste, pentru a ridica gunoaiele în această perioadă pentru ca să nu fim luați ostatici, să nu fim șantajați”, spune Cristian Tudor Popescu.

”Crede ea că dacă se situează în poziția asta cu cei de la Romprest ea o să câștige ceva capital politic. Nu știu, nu știu dacă câștigă. Pentru că, în situația asta, oamenii spun: gunoiul e în stradă, și ei nu s epot adresa Romprestului, ei se adresează primăriței pe care au ales-o și îi spun: ridicați gunoiul”, spune Cristian Tudor Popescu despre strategia pe care o consideră păguboasă a doamnei Armand.

CTP, după ce autorităţile au decis ca românii să nu mai poartă mască în spaţiile publice: Ce-o să mai facă senatoarea Cascada Urlătoarea, biata de ea?

Cât despre mesajele de pe Facebook ale doamnei Clotilde Armand potrivit cărora astfel de situații, cu neridicarea gunoaielor, nu se vor mai repeta, scriitorul și gazetarul Cristian Tudor Popescu este tranșant:

”Asta este gargară electorală pură, demagogie pură. Nu poți să spui așa ceva. Că nu se va mai repeta? Ce să se repete? La mine pe stradă, gunoaiele sunt tot acolo. Nu se poate repeta, că nu s-a încheiat. Cum poate ea să garanteze că nu se mai întâmplă? Nu poate! Pentru că ăștia de la Romprest pot să facă ce vor! E bine că face plîngere penală, e bine că cere rezilierea contractului”, apreciază Cristian Tudor Popescu.

Spynews
David Popovici a vorbit despre relația pe care o are cu Taisia, iubita lui: „Mă face să nu mă simt vinovat”
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
De ce nu e bine să bei apă de la robinetul din baie. Specialiștii au elucidat misterul
Capital.ro
Amendă de 1.650 de lei. Rămâi fără permisul de conducere și fără certificatul de înmatriculare
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
UE anunță că se schimbă regulile pentru români! Dacă ai carduri și conturi la Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, ING, trebuie să știi asta!
Adevarul
E Budapesta peste București? Un vlogger celebru dă verdictul. „Sunt șocat de ceea ce văd, priviți câtă nesimțire aici” VIDEO
Spynews
Țara de vis în care să vă petreceți anii de pensie. Serviciile medicale sunt gratuite și se află în topul statelor cu un nivel de trai avantajos
Spynews
David Popovici luptă pentru aurul olimpic și la 100 de metri. Programul de marți al românilor la Jocurile Olimpice de la Paris
Evz.ro
Schimbare fără precedent la WhatsApp. Ce utilizatori vor fi afectați
Ego.ro
Detalii ULUITOARE despre mama lui David Popovici. A făcut un gest INCREDIBIL pentru a apăra cariera aleasă de fiul ei
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Florin Salam, primele declarații după ce Roxana Dobre și-a luat copiii și s-a mutat la mama ei: 'N-are rost!'
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Cine este iubita lui David Popovici. Tânăra a izbucnit în lacrimi după ce înotătorul a obținut aurul olimpic la proba de 200 metri liber
Capital.ro
Românii cu buletin au fost avertizați. Vor ști totul despre tine. Este capcană chiar în lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Noul Președinte al Iranului, Massoud Pezeshkian, a Depus Jurământul în Parlament
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIE privind ADERAREA la SCHENGEN! AUSTRIA a ANUNȚAT!
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?