Cristina Bâtlan, lovitură neașteptată. Motivul pentru care PRO TV-ul ar putea renunța la contractul cu femeia de afaceri

Zilele Cristinei Bâtlan la Imperiul Leilor par să fie numărate, potrivit celor mai recente zvonuri. Și asta întrucât, din cauza audienței scăzute, emisiunea ar putea fi oprită.
Irina Dumitrescu
30 sept. 2023, 18:25
Cristina Bâtlan, lovitură neașteptată. Motivul pentru care PRO TV-ul ar putea renunța la contractul cu femeia de afaceri

Cristina Bâtlan, patroana Musette, este o prezență constantă în emisiune încă de la prima ediție. Dar deși publicul o apreciază enorm, nu a reușit să contribuie la creșterea audienței.

În noua ediție a emisiuni de business, producătorii au făcut câteva schimbări care nu pare să fi fost prea mult pe gustul publicului.

Cristina Bâtlan ar putea dispărea de la PRO TV

Potrivit audiențelor, noua ediție nu a reușit să convingă telespectatorii să rămână pe PRO TV, postul fiind surclasat constant de Antena 1 în intervalul orar în care se difuzează Imperiul Leilor.

Punctele de rating sunt mult sub așteptări, scrie news18.ro. Din acest motiv, pe piață a apărut zvonul că emisiunea ar putea să fie oprită.

În ultima perioadă au fost tot mai multe momente în care PRO TV a fost sub Antena 1 sau Kanal D, deși până nu demult conducea la o distanță mare topul televiziunilor din România.

Citeste si Din ce și-a câștigat Cristina Bâtlan primii bani. Jobul neașteptat pe care l-a avut: „Am luat contact cu strada, mi-am învins frica”

În noua ediție Imperiul Leilor, există opt investitori, nu patru sau cinci ca până acum, care se rotesc între ei. Sebastian Dobrincu a dispărut din show, ceea ce reprezintă clar o pierdere, și au apărut nume noi ca Răzvan Raț, Mircea Căpățână, Daniel Mischie sau Felix Pătrășcanu.

Un alt aspect care cu siguranță a contribuit la declinul emisiunii este și faptul că, în ultima perioadă, au apărut în presă dezvăluiri potrivit cărora emisiunea ar fi o făcătură și că, de fapt, Leii nici nu investesc în businessuri. Ba, mai mult, aceștia ar fi plătiți pentru show și doar foarte puține afaceri se aleg cu finanțare la final.

Cine este Cristina Bâtlan

Cristina Bâtlan este fondatoarea Musette, dar și unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din România. Afacerea ei s-a extins în toată țara, dar și în marile orașe ale lumii: Paris, Viena, Luxemburg sau New York.

Afacerista a vrut, inițial, să devină avocat, dar a întrerupt studiile facultății de Drept la 19 ani, atunci când a realizat că nu vrea să practice meseria de avocat. Așa că ea și soțul său, și el student la drept, au renunțat la facultate și au început o afacere. Cumpărau materiale și le vindeau magazinelor cu adaos de 1000%. În 1995 au achiziţionat prima fabrică, unde fabricau genţi.

Citeste si Cristina Bâtlan s-a logodit în secret! Cum a reacționat fostul soț la vestea că antreprenoarea de la „Imperiul Leilor” se mărită

La 19 ani am început să lucrăm cu țesături, cu cele mai mari case de modă din lume, cu cei mai mari producători la nivel mondial și i-am reprezentat în România. Am învățat tot ceea ce înseamnă partea artistică pentru materii prime, am avut de învățat o dată pe partea creativă, al doilea lucru foarte important pe care nu am fi putut să-l învățăm din România, ci doar din Italia, aveam acces în fabricile lor, vedeam cum sunt laboratoarele, cum tratează zona de creație.

Și un alt lucru foarte important, am lucrat cu cel mai mare producător de vâscoză din lume, l-am reprezentat în România și vedeam cum își analizează activitatea în fiecare zi, indiferent că era top ten în Italia, cei mai bogați oameni din Italia, ori de câte ori călătoream cu el și mergeam într-un drum de o oră, de 45 de minute, pentru că mergeam cu avionul lui, își citea stocurile și avea o mie de pagini de stocuri și urmărea materiile prime.

Pentru noi, ăsta a fost cel mai bun exemplu să înțelegem că nu e suficient să fi bogat, că atunci când devii foarte bogat, foarte mare, drumul tău nu se oprește, treaba ta nu se oprește și obligația ta nu încetează. De fapt, le ai pe toate și de multe ori mai mult”, declara Cristina Bâtlan, într-un interviu mai vechi, pentru stirileprotv.ro.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Ce să adaugi peste carnea de pui la cuptor ca să-i dai un gust de neuitat. Ingredientul care îi oferă o savoare de excepție
Capital.ro
SCHIMBARE drastică pentru milioane de români. S-a aflat ce SE PREGĂTEȘTE: Este vorba de o decizie politică
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Atenție dacă vizitați această țară! Alertă de călătorie de la MAE!
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Polițiștii, acuzați că au dat doar avertismente șoferilor
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather anunță 11 zile de mega-caniculă și risc uriaș de radiații în România. Ce se întâmplă în București
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Decizie pentru cei cu buletin de identitate. Statul român va afla absolut totul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Finalizarea heliportului din Târgu Jiu întârziată de trei ani
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!