Cristina Bâtlan s-a logodit în secret! Cum a reacționat fostul soț la vestea că antreprenoarea de la „Imperiul Leilor” se mărită

Cristina Bâtlan a dat vestea cea mare! Aceasta a dezvăluit că s-a logodit în secret. Iată cum a reacționat fostul soț la aflarea acestei vești.
Alina Costache
03 iul. 2023, 17:27
Cristina Bâtlan s-a logodit în secret! Cum a reacționat fostul soț la vestea că antreprenoarea de la „Imperiul Leilor” se mărită
Cristina Bâtlan s-a logodit în secret! Cum a reacționat fostul soț la vestea că antreprenoasea de la „Imperiul Leilor” se mărită

Cristina Bâtlan, celebra antreprenoare de la „Imperiul Leilor”, a șocat pe toată lumea în momentul în care a dezvăluit că s-a logodit în secret.  Logodna ar fi avut loc în luna aprilie, Cristina primind inelul chiar de ziua ei de naștere, în Veneția.

Citește și: Cristina Bâtlan, de la agonie la extaz! Bebeluşul pe care l-a născut cu o greutate de 815 grame a supravieţuit, deşi medicii au refuzat să-i dea o şansă la viaţă: „Pe externare scria avort”

Patroana de la Musette a mărturisit că nu a stat pe gânduri și a acceptat cererea în căsătorie. Aceasta a dat marea veste într-un interviu pentru revista okmagazine.ro. Cristina Bâtlan a mai povestit că nu au decis încă data nunții, deci nici pregătirile nu au început încă. Totuși, ea a subliniat faptul că cel mai important aspect este iubirea și că respectul reciproc este mai presus de orice.

„Cred că a fost cel mai impresionant moment pentru mine. Ne-am logodit la Veneția, pe 28 aprilie, fix de ziua mea, și a fost foarte emoționant. Nici nu mă așteptam! Trăiesc o nouă experiență și pentru că mi-am dorit să intru într-o relație cu un om de care să fiu îndrăgostită în fiecare zi. (…) Încă nu și nici nu contează. Pentru noi, cel mai important e legământul, nu petrecerea”, a mărturisit Cristina Bâtlan.

Cum a reacționat fostul soț al Cristinei Bâtlan

Mai mult de atât, aceasta apovestit cum a reacționat fostul ei soț, Roberto, dar și fiul lor. Aceasta a afirmat că aceștia s-au bucurat enorm când au aflat de pasul cel mare făcut de aceasta. Cristina Bâtlan a mărturisit că a rămas în relații foarte bune cu fostul ei soț.

„E încântat. Și Roberto la fel. Mă bucur că au primit vestea asta cu bine, pentru că, cumva, căsnicia mea a fost prețul succesului. Însă acum mă gândesc cum să pun împreună cariera și familia”, a spus Cristina.

În urmă cu cinci ani, Cristina Bâtlan a divorțat în foarte mare secret de tatăl copilului ei, însă despărțirea a avut loc cu doi ani înainte de semnarea actelor de divorț. Aceasta a preferat să își țină viața personală departe de lumina reflectoarelor și să nu se creeze prea multe discuții pe această temă. Spre surprinderea tuturor, aceasta a participat la nunta lui Roberto cu actuala soție.

„Eu și Roberto, împreună cu Alin Bâtlan (fratele fostului soț), care mai târziu a devenit partenerul nostru, suntem o echipă imbatabilă”, a declarat aceasta.

Citește și: Cât de scump este să te distrezi la festivalurile verii. Atât costă biletele la Neversea, Untold și Electric Castle

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Parcul unicat din București de care majoritatea locuitorilor n-au auzit. A fost reabilitat, e liniștit, curat și ferit de aglomerație
Capital.ro
S-A DAT ORDIN pentru România direct de la UE. Este obligatoriu până pe 15 OCTOMBRIE
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Atenție dacă vizitați această țară! Alertă de călătorie de la MAE!
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Filmul de pe Netflix care a primit toate aprecierile. Nicole Kidman joacă rolul principal
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Mario, reacţie halucinantă după ce a ieşit din BAC: 'Am ieşit să beau'. Ce notă crede că ia la Română 😂
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Locuitorii de la granița cu Ucraina au fost avertizați că vor cădea obiecte din spațiul aerian! Oamenii au primit mesaj RO-ALERT!
Capital.ro
SCHIMBARE drastică pentru milioane de români. S-a aflat ce SE PREGĂTEȘTE: Este vorba de o decizie politică
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Cozile de tiruri se întind pe 14 kilometri la Vama Calafat
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!