Cristina Ciobănașu a luat o decizie cu care i-a surprins pe toți fanii. Nu mai vrea să dea înapoi: „Cu tristețe în suflet declar și eu…”

Cristina Ciobănașu le povestește fanilor aproape tot ce se întâmplă în viața ei, cu fiecare ocazie. Actrița e mereu foarte activă pe rețelele sociale și postează des fotografii din locurile în care merge.
Alina Costache
03 sept. 2024, 09:34
Cristina Ciobănașu a luat o decizie cu care i-a surprins pe toți fanii. Nu mai vrea să dea înapoi:

Cristina Ciobănașu a postat recent o serie de fotografii în care arată cât de frumos s-a distrat în aceste trei luni de vară.

„Cu tristețe în suflet declar și eu sezonul de vară 2024 oficial închis. Și dacă tot e deja din domeniul trecutului, am zis să profit de faptul că mai nou se pot încărca până la 20 de poze într-o postare, ca să rezum cele 3 luni din acest sezon.

Breaking news, selectia mea de 20 de poze nu a depășit luna iunie. Așa că, atenție, m-am reorganizat. Și decizia finală e că o să dedic fiecărei luni câte un capitol pe feed-ul meu, ca să reușesc să îmi cuprind toate amintirile dragi în albumul virtual.

Și dacă tot am luat decizia asta, hai să ne și jucăm un joculeț. Atunci când una dintre poze vă stârnește curiozitatea și vreți să aflați detalii despre povestea din spatele ei, lăsați-mi un comentariu, iar eu mă transform în povestitor”, a scris Cristina Ciobănașu, în descrierea postării de pe Instagram.

Citește și Gina Pistol dezvăluie ce relație are cu părinții lui Smiley: „Cred că un pic le-a fost așa, că nu știau exact ce hram port”

Cristina Ciobănașu are o frumoasă poveste de dragoste cu iubitul ei, Alex, alături de care și-a făcut o mulțime de planuri de viitor. Cei doi au vorbit inclusiv despre ipostaza de părinți.

„Amândoi avem așa chestia asta de a avea un copil ca o completare a familiei, ca întregirea familiei. Dar nici Alex nu pune presiune, din contră. Deși ne tatonăm cu subiectul ăsta încă de la începutul relației, în glumă, mai așa să vedem care e situația pe celălalt teren, abia de un an încoace am început să vorbim serios despre asta. Dorința există de ambele părți. Până la urmă e important să fim noi într-un punct al vieții în care psihic să fim pregătiți să-l primim, pentru că mi-este foarte frică de treaba asta. Sunt atât de angrenată în ideea de carieră și de viață profesională, încât mi-e frică că nu voi fi pregătită pentru el”, a declarat Cristina Ciobănașu pentru unica.ro.

Citește și Oana Radu rupe tăcerea! Artista a spus de câte ori a fost lovită de foștii iubiți: „M-am luptat cu treaba asta, până când am ieșit din căsătorie”

Spynews
Karmen Simionescu s-a despărțit de tatăl fetiței sale. Primele declarații ale fiicei lui Adrian Minune despre separare / VIDEO
Bzi.ro
Maria de la Insula Iubirii a făcut senzație în costum de baie! Ce manelist a pus ochii pe blondină
Fanatik.ro
Ce a putut să descopere un cuplu în subsolul locuinței. Imaginile înfricoșătoare au făcut înconjurul internetului. ”A locuit aici înaintea noastră”
Capital.ro
Cutremur în cazul Caracal. Dincă iese nevinovat din închisoare?! S-a aflat după 5 ani
Playtech.ro
Antonia, gafă de proporții! NU mai poate șterse pozele INTIME cu ea, niciodată nu ai văzut-o așa de fierbinte
DailyBusiness
BOMBĂ pentru românii cu credite la bancă! ROBOR scade la cel mai mic nivel din ultimii ani
Adevarul
Locuri stranii dezvăluite de o nouă șosea montană. Peștera de gheață, ca „într-o călătorie spre centrul pământului”
Spynews
Oana Radu a confirmat că este într-o relație! Cum și-a cunoscut artista noul iubit și cu ce se ocupă tânărul
Spynews
Acces Direct. O tânără mămică e disperată! Femeia susține că tatăl copilului l-a dus pe cel mic în vacanță și nu l-a mai adus acasă timp de 5 ani
Evz.ro
Criză în industria auto. Vești proaste pentru iubitorii de Volkswagen
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
FOTO. Cristiano Ronaldo și Georgina au fost fotografiați în apă, în timpul unor momente intime, când credeau că nu îi vede nimeni! Au coborât de pe iaht și au dezlănțuit pasiunea dintre ei: e prima oară când superstarul portughez e văzut în timp ce face așa ceva
wowbiz.ro
Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp
Cancan.ro
Motivul bizar pentru care s-a îngrășat Betty Salam. A apărut cu 20kg în plus la TV
Playsport.ro
Cristiano Ronaldo și Georgina, așa cum nu au mai fost surprinși niciodată! Ce au făcut pe un iaht de lux, în larg, când credeau că nu-i vede nimeni
kanald.ro
Cine este polițistul din Gorj care a murit în timp ce încerca să taie iarba din curte. Radu era tatăl a doi copii și un agent respectat în colectivul său
Capital.ro
Telefoanele mobile devin interzise: Sunt dăunătoare! E decizie națională
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
stirilekanald.ro
Gheorghe Dincă a spus ce i-a făcut Alexandrei Măceșanu! Detalii șocante
substantial.ro
Unsprezece morți și 24 de răniți într-un accident de autobuz în Shandong, China
MediaFlux
VEȘTI BUNE pentru milioane de români. Guvernul acordă NOI AJUTOARE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...