Cristina Ciobănașu a suferit o pierdere uriașă. Artista este devastată: „Încercam să mă îmbărbătez. Să nu o las să vadă și să simtă toată suferința și durerea mea”

Cristina Ciobănașu primește lovitură după lovitură. După despărțirea de Vlad Gherman care a afectat-o teribil, celebra artistă a suferit și o pierdere extrem de dureroasă.
Alina Costache
11 aug. 2023, 12:59
Cristina Ciobănașu a suferit o pierdere uriașă. Artista este devastată: „Încercam să mă îmbărbătez. Să nu o las să vadă și să simtă toată suferința și durerea mea”
Cristina Ciobănașu a suferit o pierdere uriașă. Artista este devastată: „Încercam să mă îmbărbătez. Să nu o las să vadă și să simtă toată suferința și durerea mea”

Cristina Ciobănașu, în vârstă de 26 de ani, este o actriță apreciată de publicul larg, făcându-și debutul pe micile ecrane încă din anul 2008, când a obținut un rol în comedia „Îngerașii”. Pe parcursul anilor, viața ei a fost expusă publicului, inclusiv detaliile despre relațiile sale și provocările prin care a trecut au fost în lumina reflectoarelor. Despărțirea Cristinei Ciobănașu de Vlad Gherman, cu care a avut o relație timp de 10 ani, a avut un impact puternic asupra ei, la fel ca și pierderea pe care a suferit-o cu un an în urmă. În acel moment, a trebuit să-și ia adio de la un prieten care nu poate fi înlocuit – pisica sa.

Citește și: Cum se menţine în formă Cristina Ciobănaşu. La ce alimente a renunţat pentru a-şi menţine silueta

Cristina Ciobănașu a câștigat afecțiunea românilor încă de la o vârstă fragedă. Nu doar că a fost parte din formația LaLa Band, dar a și jucat în serialul „Pariu cu Viața”, difuzat pe Pro TV. De când a ajuns în București, ea nu a fost niciodată singură, având alături o prietenă necuvântătoare, Prințesa, pisica ei, care a fost alături de ea încă din copilărie.

Anul precedent a adus noi încercări în viața ei, odată cu despărțirea de partenerul său, Vlad Gherman. Cei doi au petrecut 10 ani împreună, iar separarea a avut loc în 2021. La vârsta de 26 de ani, Cristina Ciobănașu a suferit și pierderea unui membru al familiei în 2022 – pisica sa, Prințesa. Această prietenă neînlocuibilă a fost alături de ea încă de când era tânără, fiind un sprijin deosebit, mai ales când actrița s-a mutat în București. Din păcate, Prințesa era afectată de o afecțiune gravă, o formațiune în cutia toracică, ceea ce a pus presiune pe inima ei și a redus capacitatea ei pulmonară.

„Mi-a fost foarte greu să mă adun să vorbesc un pic despre ce s-a întâmplat azi-noapte. Nici acum nu sunt extraordinar, dar am vrut să vă mulțumesc pentru toate gândurile și mesajele pe care mi le-ați transmis. Ideea e că știam că Prințesa este grav bolnavă de vreo jumătate de an. I-am făcut un control cardiologic în urma căruia am aflat că avea o formațiune în cutia toracică.  Formațiune care îi apăsa pe inimioară și care îi afecta capacitatea pulmonară”, mărturisea Cristina, atunci.

Investigațiile nu au mers mai departe. În ultimele clipe de viață ale Prințesei, Cristina Ciobănașu i-a fost alături.

„Nu am putut să merg mai departe cu investigațiile, pentru că, și dacă făceam asta, și am fi găsit împreună cu doctorii un tratament care să i se potrivească, ar fi fost extrem de chinuitor pentru ea. Și șansele ca tratamentul să dea rezultate ar fi fost foarte mici. Deși știam că urmează toate lucrurile astea și știam că o să se întâmple, când o vedeam că e din ce în ce mai slăbită încercam să mă îmbărbătez. Să nu o las să vadă și să simtă toată suferința și durerea mea. Am încercat să o mângâi și să îi dau toată dragostea de care a avut nevoie. Mă bucur foarte mult că am fost lângă ea când s-a dus și că nu a fost singură și că e bine acolo unde e acum”, a spus Cristina Ciobănașu pe Instagram, la momentul acela.

Citește și: De ce s-a retras Cristina Ciobănașu din lumina reflectoarelor. Ce se întâmplă cu actrița din „Adela”

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Greșeala banală care a costat-o pe o familie de români 150 de euro în vacanță. “A mai pățit cineva așa ceva”
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Munții de bani pe care stă Charles. Ce avere deține regele
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
El este Robert, românul care a murit electrocutat în timp ce lucra în grădina unei vile, în Italia: „Plecăm de acasă pentru a merge la muncă și nu ne mai întoarcem”
Capital.ro
Se pierd toți banii. Obligatoriu până la 31 iulie. Statul român a dat avertismentul final
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Mircea Geoană confirmă discuția „tangențială” cu Nicolae Ciucă despre candidatură la summitul NATO
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!