Cristina Ciobănașu, mai sinceră ca oricând. De la ce pornesc certurile în relația ei cu Alexandru Mureșan. „Nu m-a cerut cum trebuie!”

Cristina Ciobănașu (27 de ani) a devenit una dintre cele mai cunoscute actrițe din România de la o vârstă fragedă. După o relație de 10 ani cu Vlad Gherman, Cristina și-a refăcut viața alături de Alexandru Mureșan. Cei doi sunt împreună de aproape trei ani, iar actrița face dezvăluiri despre nunta cu partenerul ei, dar și despre problemele din cuplu.
Filip Stan
09 apr. 2024, 17:03
Cristina Ciobănașu, mai sinceră ca oricând. De la ce pornesc certurile în relația ei cu Alexandru Mureșan. „Nu m-a cerut cum trebuie!”

Cristina Ciobănașu spune că a fost cerută în căsătorie, chiar de două ori, însă nici gând de o nuntă. Ba mai mult, nu poartă nici inelele primite de la iubitul ei. Cristina divulgă motivul pentru care amână nunta, dar și ce o sperie în relația cu actualul partener.

Alexandru Mureșan și-a luat inima în dinți și i-a demonstrat Cristinei că o iubește, cerând-o în căsătorie. Totuși, nunta mai are de așteptat. Motivul: Inelele nu au fost ce trebuie, iar acum îl așteaptă pe cel perfect.

„Nu port inelele primite. Al treliea să fie cu noroc. El tot îmi spune că m-a cerut de nevastă, dar nu cum trebuie. De fiecare dată s-a întâmplat cu un inel care nu mi-a și rămas. Nu a fost un inel potrivit gusturilor și măsurii mele. Prima data a fost inelul lui, a doua oară m-a cerut cu un inel al unei doamne cu care ne-am împrietenit în vacanță. Era inelul ei de logodnă. Aștept inelul pe care să-l pot păstra”, a spus actrița într-un interviu CanCan.ro.

În plus, Cristina dezvăluie că ”A devenit cumva mai prezent subiectul ăsta în viața noastră pentru că suntem bine și ne dăm seama că nu este cale de intoarcere. Pentru mine e importantă căsătoria, dar nu vreau să facem doar pentru că trebuie. Vreau să facem cumva, să simțim amândoi că suntem pregătiți pentru asta și fără să punem presiune pe noi. Mi se pare de multe ori că facem nunta doar ca să mulțumim pe toată lumea: părinți, rude, prieteni îndepărtați, cunoștințe și nu vreau să simt chestia asta atunci când îmi organizez nunta”.

Cine îi face ochi dulci Cristinei Ciobănașu pe ringul de dans!

Recent, Cristina Ciobănașu a fost surprinsă în timp ce se unduia pe ritmurile melodiilor puse de un DJ care îi făcea ochi dulci. „Îmi iau energia de la DJ-ul care îmi face ochi dulci, dar el nu știe că eu am om acasă. Este important la astfel de evenimente să relaționeze lumea și cu ei. Dar cum mie îmi place muzica și dansul le fac și lor viața mai frumoasă, relaționez cu ei”.

Actualul iubit stomatolog, Alexandru Mureșan, nu o însoțește prea des la evenimente pe iubita lui pentru că nu îi place să fie în centrul atenției. „El cumva și-a asumat când a intrat în relație cu mine că așa va fi viața. Nu am pus presiune pe el să fie persoană publică. I-am respectat viața personală, i-am respectat intimitatea și decizia asta. El nu este un om căruia să îi placă atenția publică, îi place să fie discret. De asta nici nu postez atât de mult cu el pentru că îi respect dorința asta, dar mai ieșim din când în când pentru că este important pentru noi să mai petrecem timpul împreună. Nu dă sub nicio formă interviuri”, a spus actrița.

Totuși, Cristina Ciobănașu a spus că ea și partenerul ei petrec mult timp împreună și au o viață socială cât se poate de activă: „Dar acest lucru nu înseamnă că avem viață socială. Din contra, de multe ori eu vreau să eșuez pe canapea și nu vreau să nu mai aud de nimeni și de nimic. Înțelege că îmi este greu, dar văd că îi pare rău și cedez eu”, a mai dezvăluit roșcata.

Citește și: Cel mai mare regret al actriței Maia Morgenstern. Greșeala pe care a făcut-o față de părinții ei: „Îmi dădeam ochii peste cap. Nu am știut să le acord timp”

Cristina Ciobănașu dă tot din casă! De unde pornesc certurile în cuplu și cât de gelos e iubitul ei

Roșcata din serialul „Lia, soția soțului meu”  are un program solicitant, așa că nu reușește să se vadă des cu iubitul ei. Ea recunoaște că mai apar și certuri în cuplu din această cauză, dar reușesc să ajungă la un numitor comun în cele din urmă.

„Săracul este un erou. Săptămâna asta ne-am văzut aseară și ne mai vedem duminică. Nu ne certăm de la asta, însă avem grijă ca atunci când există posibilitatea să am mai multe zile libere încerc să nu le umplu cu alte lucruri, ci să am grijă să îmi fac timp pentru el. Dacă consider că, după ce ne-am certat că am greșit, mă duc după 10-15 minute, când mă relaxez și îmi liniștesc gândurile și îmi cer scuze, dar de cele mai multe ori, eu nu greșesc”.

Vlad Gherman, fostul iubit al Cristinei Ciobănașu, s-a căsătorit în weekend. Ce i-a urat actrița

Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au bucurat urmăritorii de pe rețelele de socializare cu o serie de imagini de la fericitul eveniment, iar fanii nu au ezitat să ia cu asalt secțiunea de comentarii, urându-le tot ce este mai bun tinerilor îndrăgostiți.

Printre cei ce au reacționat la postare s-a numărat și Cristina Ciobănașu, fosta iubită a actorului, cu care a avut o relație de aproape un deceniu. Tânăra le-a scris celor doi tinerei ”Casă de piatră”, arătând că se bucură pentru proaspeții însurăței.

Citește și: Ruxandra Ion, mesaj pentru Vlad Gherman și Oana Moșneagu, în ziua nunții. Ce le-a transmis „mama” Cristinei Ciobănașu

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!