Cristina Ciobănașu îi calcă pe urme fostului iubit? A făcut anunțul la întoarcerea din Grecia: „Promisiuni făcute pe plajă”

Cristina Ciobănașu îi calcă pe urme fostului iubit? Actrița a petrecut câteva zile de vis alături de iubitul ei, Alexandru Mureșan, în Grecia. Cei doi au renunțat la telefoane și au petrecut timp de calitate, s-au îmbrățișat, au râs mult, au ascultat muzică bună și au testat preparatele locului.
Alina Costache
12 sept. 2023, 09:18
Cristina Ciobănașu îi calcă pe urme fostului iubit? A făcut anunțul la întoarcerea din Grecia:
Cristina Ciobănașu îi calcă pe urme fostului iubit?

Cristina Ciobănașu îi calcă pe urme fostului iubit? Vedeta și Alexandru Mureșan au trăit o aventură de neuitat în vacanță, iar fanii au așteptat cu sufletul la gură să dea vestea cea mare, anunțul unei logodne, având în vedere că Vlad Gherman a cerut-o de soție pe Oana Moșneagu.

Citește și: Ce reacție a avut Cristina Ciobănașu când a aflat că Vlad Gherman, cu care a avut o relație de 10 ani, a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu

Cristina Ciobănașu îi calcă pe urme fostului iubit?

La întoarcerea în țară, actrița și iubitul ei au avut parte de o surpriză, și anume că vremea s-a răcit destul de mult, cel puțin dimineața și seara este toamnă în toată regula. Însă, cu toate astea, Cristina Ciobănașu le-a povestit, încântată, fanilor cum a fost vacanța în Grecia.

Am plecat către Grecia pe timp de vară, iar când am ajuns acasă era deja toamnă. Au fost câteva zile rezervate doar pentru noi, fără muncă, telefoane și stres.

Au fost zile cu soare, cu plimbări pe insulă în căutare de locuri neexplorate, cu plaje ascunse (dar și mega căutate de turiști), cu mâncare delicioasă (împărțită frățește cu caprele), cu promisiuni făcute pe plajă, în lumina lunii, cu muzică bună, cu râsete și cu îmbrățișări cât cuprinde. Așa a arătat ultima noastră vacanță din acest an”, a scris Cristina Ciobănașu, pe rețelele sociale.

Cum se menţine în formă Cristina Ciobănaşu

Actriţa a dezvăluit că face mișcare regulat și este atentă la ceea ce mănâncă, iar vara renunță la anumite alimente. În plus, încearcă, pe cât posibil, să evite pâinea și dulciurile. Cristina Ciobănașu consideră că încă este tânără și are un metabolism bun, dar știe că nu poate face excese.

Teoretic, încerc să mă abțin de la dulciuri, de la pâine. Cred că vârsta mă ajută deocamdată. Deja am început să simt celulita de care nu mai scap atât de ușor.

Am făcut un colăcel la burtică. Mă îmbrac în așa fel încât să nu se vadă, dar el există, și eu știu că e acolo. Am început să simt și eu efectele înaintării în vârstă. Nu m-am panicat încă, dar mă gândesc de două ori când vreau să mănânc o felie de pâine cu vinete.

În rest, nu mai mănânc atât de multă carne în ultima vreme, pentru că nu mă mai simt atât de bine după ce o consum. Nu e ceva ce îmi impun, dar cel puțin vara mă simt foarte greoaie și atunci încerc să evit mâncatul cărnii. Acum depinde și de cum e gătită. Dacă e făcută tochitură, normal că e mai grea”, a declarat Cristina Ciobănaşu.

Spynews
„Nu am avut timp să fim iubit și iubită”. Fosta logodnică a lui Adrian Minune Jr. face lumină după despărțirea de fiul manelistului. Au fost împreună 9 luni și plănuiau să facă nunta anul viitor
Bzi.ro
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru se căsătoresc! Horia Brenciu a spus tot!
Fanatik.ro
Monumentul din România dedicat dacilor. E la marginea unui drum important, mulți au trecut pe lângă el fără să știe ce simbolizează
Capital.ro
RAR îți anulează Cartea de Identitate a Vehiculului. Avertisment pentru șoferi
Playtech.ro
Angela Gheorghiu, UMILITĂ și HUIDUITĂ la un concert. Ce a pățit faimoasa soprană
DailyBusiness
Bani mai mulţi pentru români! Când intră pe card prima
Adevarul
Putin vrea să vină în Turcia însoțit de propriile sale avioane de luptă. Erdogan l-a refuzat
Spynews
Mai există șanse de împăcare între Yamato Zaharia și Ema Karter?! Luptătorul, dispus să accepte că ea este actriță în filmele pentru adulți
Spynews
Modul brutal în care au fost ucise Denisa și Delia, în Constanța. Ce s-a descoperit după necropsie. Cum ar fi acționat ”Șacalul”
Evz.ro
Pensiile recalculate greșit. Se mai dau banii? Anunțul oficial
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Ce mesaj i-a transmis soacra Anei Maria Vasiliu nurorii sale, chiar înainte să fie găsită fără suflare. Ți se face pielea de găină! 😲
Playsport.ro
Cea mai frumoasă sportivă din România s-a retras la 29 de ani și are un job cu totul neobișnuit. Din ce face bani
kanald.ro
Ce arată necropsiile în cazul tinerelor ucise de „Șacalul”. Denisa și Delia au avut parte de o moarte cumplită
Capital.ro
Ordinul UE care intră în vigoare în toate statele. România e obligată. Se aplică din 1 ianuarie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas
substantial.ro
România avansează în atragerea fondurilor europene: Proiecte suplimentare de finanțare aprobate
MediaFlux
CUTREMUR în SUA în ALEGERILE PREZIDENȚIALE! S-a aflat după DEZBATERE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...