Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman au scăpat de inhibiţii. Actorii s-au pozat goi, într-o cadă plină cu spumă

Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul autohton. Cei doi le-au cucerit inimile admiratorilor, atât prin talentul lor incontestabil în muzică şi actorie, cât şi prin iubirea pe care şi-o poartă reciproc, demonstrând de-a lungul timpului cât de puternice sunt sentimentele dintre ei.
Romania TV
02 mart. 2020, 12:01
Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman au scăpat de inhibiţii. Actorii s-au pozat goi, într-o cadă plină cu spumă

Fanii au fost surprinşi când au văzut imaginea pe care au postat-o pe reţelele de socializare. Cristina şi Vlad au lăsat inhibiţiile deoparte şi s-au pozat goi, într-o cadă plină cu spumă, însă au avut grijă să nu lase mai nimic la vedere.

Citeşte şi: Cristina Ciobănaşu din „Sacrificiul” este o luptătoare. Cum a ajuns de la un caz social la o poveste de succes

 

Actorii au devenit foarte simpatizaţi de public după cei doi au apărut în serialul fenomen, destinat în special adolescenţilor. De atunci, cei doi îşi împărtăşesc sentimentele de iubire în fiecare zi, sudându-se din ce în ce mai mult. Aşadar, timpul a trecut, iar aceştia urmează să împlinească… 8 ani de relaţie.

Vedeta a explicat de ce s-a căsătorit cu iubitul ei. „Vârsta nu a fost niciodată un impediment! Pur și simplu nu este momentul acum. Avem proiecte de terminat, facultăți de terminat, lucruri de făcut până la nuntă și chiar ne dorim să respectăm ordinea corectă a priorităților… toate la timpul lor!

Așa cum ați zis și voi: inelul este dat, propunerea a fost acceptată. Nunta? În curând! Cred că cel mai probabil va veni pe lume și primul bebeluș până va schimba Criss prefixul, dar nu vreau să pun presiune pe ea. Eu ador copiii și fără să mă umflu în pene pot să vă zic că am lipici la copii. Indiferent de vârstă, reușesc să mă fac plăcut de toți”, a declarat Cristina Ciobănașu.

Citeşte şi: O ţii minte pe Monica din „Îngeraşii”? Uite ce face acum, la 20 de ani

Cristina Ciobănașu a participat la ”Dansez pentru tine”

Cristina Ciobănașu (23 de ani) a apărut prima dată pe sticlă în 2008, când a participat la ”Dansez pentru tine”. Alex Velea și Cristina Stoicescu au dansat pentru visul ei, acela de a studia la o școală de muzică din București și de a-și ajuta familia, greu încercată din punct de vedere financiar. Deși au ieșit primii din competiție, povestea ei abia acum începea.

Producătoarea Ruxandra Ion, supranumită ”mama telenovelei românești”, a remarcat-o în cadrul concursului, apoi a invitat-o la o discuție în biroul său. A urmat mutarea Cristinei în casa cunoscutei producătoare, devenind membru în familia acesteia. Cristina și-a început relația cu actorul Vlad Gherman pe 18 martie 2012, iar din 2014 sunt logodiți. Au anunțat că nu intenționează să facă nunta prea curând.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Te ia obligatoriu la război. Legea din România spune clar: Se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Cea mai bună metodă de desfundat scurgerile. Pont de aur pentru orice român de la bloc
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Parcarea este interzisă. Locul în care șoferii nu au voie să parcheze. Accesul este interzis
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...