Cristina Cioran, cerută din nou în căsătorie de Alex Dobrescu. Tatăl fetiței vedetei ar face orice pentru a o recuceri

Cristina Cioran a dezvăluit că tatăl fetiței sale, Alex Dobrescu, a cerut-o din nou de soție, la aproximativ un an de când au anunțat despărțirea. Bărbatul ar face orice pentru a o convinge pe vedetă să îi mai acorde o șansă.
Alina Costache
21 sept. 2023, 08:40
Cristina Cioran, cerută din nou în căsătorie de Alex Dobrescu. Tatăl fetiței vedetei ar face orice pentru a o recuceri
Cristina Cioran, cerută din nou în căsătorie de Alex Dobrescu. Tatăl fetiței vedetei vrea să facă orice pentru a o recuceri

Cristina Cioran și Alex Dobrescu sunt la un pas de împăcare? Vedeta a dezvăluit că tatăl fetiței sale, de care și-a anunțat despărțirea în urmă cu aproximativ un an, a cerut-o din nou în căsătorie.

Citește și: Cristina Cioran l-a pălmuit pe Cătălin Măruță, în direct. Cum a reacționat prezentatorul: „Asta ce a fost?” Imaginile au devenit virale

Cristina Cioran, cerută de soție de tatăl fetiței sale

Nu mai este un secret faptul că împăcările și despărțirile din showbiz sunt la ordinea zilei. De această dată este vorba despre Cristina Cioran, care a dezvăluit pentru viva.ro că Alex Dobrescu, cel alături de care are o fetiță, a cerut-o din nou de soție. Motivul este acela că bărbatul vrea să formeze din nou o familie cu vedeta și cu Ema, fetița lor care are deja doi anișori. Alex Dobrescu ar face acum orice pentru a o recâștiga pe Cristina Cioran. Cei doi ar fi trebuit să aibă nunta în vara acestui an.

„Am fost iar cerută în casatorie de Alex, tatăl copilului meu… În emisiunea de la Antena Stars a declarat că vrea să ne împăcăm, că ar face orice”, a declarat vedeta tv.

Alex Dobrescu își dorește ca fiica lor să aibă alături ambii părinți, astfel că nu se sfiește să recunoască faptul că o vrea înapoi pe fosta sa parteneră, chiar dacă, la momentul separării, ambii și-au aruncat cuvinte dure și acuzații acide. Mulți credeau atunci că fostul cuplu a ajuns la final de drum, însă lucrurile par să stea, acum, cu totul diferit.

„Îmi doresc din tot sufletul meu. Cu toată ființa mea îmi doresc să mă primească înapoi, să redevenim o familie, familia frumoasă care eram. (…) Ema deja are doi ani, sper să crească cu ambii părinți lângă ea, sper să mă descurc și să mă primească înapoi, fac tot posibilul”, a mărturisit Alex Dobrescu, în emisiunea „Mămici de pitici cu lipici”.

În paralel, Cristina Cioran vrea să devină și femeie de afaceri. Pasionată de gătit, vedeta își dorește ca afacerea ei să aibă legătură cu gastronomia, astfel că își va deschide un bar pentru care, acum, își caută o locație potrivită.

„Intenționez să mă lansez în afaceri. Vreau să-mi deschid un aperitivo bar; un loc în care lumea să socializeze și să se delecteze cu muzică bună pusă de dj români. Sunt în căutare de spațiu prin centru. Mă bucur că cooking show-ul merge bine… Aștept abonați la canalul de Youtube”, a mai declarat Cristina pentru aceeași sursă.

Citește și: Cum a slăbit Cristina Cioran după naștere: „Am topit în jur de 16 kilograme în decurs de jumătate de an, nu cred în slăbit rapid”

 

Spynews
Edi Iordănescu se întoarce în Germania, după Euro 2024. Va mai antrena sau nu Echipa Națională de Fotbal a României
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Subiecte biologie BAC 2024, ce le-a picat elevilor. Rezolvare și baremul de corectare pentru proba la alegere a profilului și specializării. Update
Capital.ro
S-a dat lege obligatorie pentru casele și blocurile vechi. Iohannis a semnat joi, 4 iulie
Playtech.ro
Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Codul Rutier a fost modificat! Se aplică noi amenzi în aceste situații!
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Câți bani va încasa România pentru parcursul de la Euro 2024. Suma colosală cu care s-a întors acasă Echipa Națională de Fotbal
Spynews
Star Matinal. Ioana și Ilie Năstase s-au despărțit? Soția fostului tenismen s-ar fi întâlnit cu Nick Rădoi / VIDEO
Evz.ro
Antonia a încins, din nou, internetul. Vedeta le-a sucit mințile fanilor
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
BREAKING NEWS: Decizie fără precedent a lui Marcel Ciolacu! Niciun premier nu a mai făcut asta în istoria României
kanald.ro
UPDATE A fost afișat baremul pentru pentru examenul scris la Fizică, Chimie, Biologie și Informatică pentru profilul real BAC 2024
Capital.ro
NU se mai plătește TAXĂ. Scutirea va fi trecută în lege: Exact cât are nevoie o familie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Taxe vamale provizorii pe vehicule electrice din China, impuse de Comisia Europeană
MediaFlux
PENSIILE se RECALCULEAZĂ ANUAL! ANUNȚ pentru toți SENIORII
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!