Cristina Cioran rupe tăcerea despre a doua sarcină. Fostul ei logodnic a anunţat că vedeta este din nou gravidă: „Kiki e însărcinată în trei luni, dar are ceva probleme”

Cristina Cioran a avut o reacție fermă după ce fostul ei partener, Alex Dobrescu, a anunțat public că vedeta ar fi însărcinată din nou. Alex Dobrescu, care susține că a aflat vestea de la un medic, a declarat că este extrem de fericit de această perspectivă. Cu toate acestea, Cristina Cioran a negat categoric această informație.
Filip Stan
27 mai 2024, 14:39
Cristina Cioran rupe tăcerea despre a doua sarcină. Fostul ei logodnic a anunţat că vedeta este din nou gravidă:
Cristina Cioran rupe tăcerea despre a doua sarcină. Fostul ei logodnic a anunţat că vedeta este din nou gravidă: "Kiki e însărcinată în trei luni, dar are ceva probleme"

Cristina Cioran rupe tăcerea despre a doua sarcină. Cristina Cioran și Alex Dobrescu au deja o fetiță împreună, Ema, în vârstă de trei ani. Vestea anunțată de Alex Dobrescu a surprins pe toată lumea, mai ales având în vedere contextul dificil dintre cei doi. În luna aprilie, Cristina Cioran a solicitat un ordin de protecție împotriva fostului său logodnic, acuzându-l de agresiune fizică și scandaluri repetate. Vedeta a demascat comportamentul agresiv al fostului logodnic și a obținut prelungirea ordinului de protecție pentru încă zece luni. Alex Dobrescu a avut un comportament conflictual chiar și în ziua solicitării prelungirii ordinului, susținând că nu i se permite să-și recupereze buletinul. Oamenii legii i-au dat dreptate Cristinei Cioran, iar Alex Dobrescu riscă închisoarea dacă nu respectă acest ordin.

Citeşte şi: Cum a țepuit-o Alex Dobrescu pe Cristina Cioran cu 100.000 de euro! Vedeta tună și fulgeră: „Să se interneze o perioadă ca să-și scoată substanțele din corp”

Într-un interviu recent, Alex Dobrescu a afirmat că a aflat de la un medic că fosta lui partener[ ar fi însărcinată în trei luni și că, deși aceasta nu se simte bine și nu dorește să facă publică informația, el este foarte fericit. „Am aflat chiar de la un medic că voi fi iar tătic. Kiki e însărcinată în trei luni, dar are ceva probleme. Nu se simte bine și nu vrea să se știe. Am fost foarte fericit de vestea primită. Am sărbătorit toată ziua, încă de dimineață”, a spus Alex Dobrescu.

Cristina Cioran a răspuns rapid acestor afirmații, negând că ar fi însărcinată. „Nu, nu sunt însărcinată. A fost într-adevăr o alarmă falsă sau așa cum trebuia să se întâmple. Nu a primit nimic de la mine, astea sunt aberații. Eu sunt un om foarte serios, eu nu mint, eu sunt un om integru, am o carieră în spate, oamenii mă cunosc și au încredere în mine”, a declarat Cristrina Cioran la emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV.

Citeşte şi: Alex Dobrescu, declarație de dragoste pentru Cristina Cioran: „Este femeia pe care am iubit-o și pe care o voi iubi cel mai mult în viața asta”

Aceasta a mai adăugat că, deși Alex Dobrescu ar putea avea câteva fotografii cu ea mai sumar îmbrăcată din perioada relației lor, distribuirea acestora ar constitui un act de șantaj și ar atrage deschiderea unui nou dosar penal împotriva lui. „O fi având niște poze, că dacă am fost într-o relație, o fi având vreo 2-3 poze cu mine mai sumar îmbrăcată, dar dacă el difuzează sau postează sau printează cum mă amenință că va face este un alt dosar penal, este un dosar penal de șantaj”.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Pericolul ascuns de pe plaje. Lucrul banal care poate duce la tragedii
Capital.ro
Mașinile interzise pe șosele. Ordinul UE pentru cei care alimentează cu motorină. Când devine lege
Playtech.ro
Ce spune Ciprian Marica despre incendiul pornit în incinta academiei sale din Pipera. Fanii nu se așteptau la asta!
DailyBusiness
Este vestea cea mare! BNR anunță ce se întâmplă cu ratele românilor
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Schimbări în supermarketuri. Noi obligații pentru producători
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Nuntă cu final tragic! O șoferiță și-a condus mama spre MOARTE, după ce s-a răsturnat într-o râpă.
Capital.ro
Doliu național. S-a stins un titan al muzicii românești: A dus numele țării pe toate continentele lumii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Prognoză meteo pentru următoarele două săptămâni: alternanțe între caniculă și instabilitate atmosferică
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!