Cristina Cioran rupe tăcerea despre împăcarea cu Alex Dobrescu: „El își dorește asta. Om vedea. Relația noastră e foarte bună”

Cristina Cioran a făcut noi dezvăluiri despre relația ei cu Alex Dobrescu, tatăl fetiței sale, la mai bine de jumătate de an de la despărțire. Cei doi au avut o serie de conflicte care au ajuns și în public, însă acum lucrurile par să meargă mult mai bine.
Irina Dumitrescu
03 iul. 2023, 16:43
Cristina Cioran rupe tăcerea despre împăcarea cu Alex Dobrescu:
Cristina Cioran, prima reacţie după despărţirea de tatăl fetiţei

Cristina Cioran și tatăl fetiței sale, Alex Dobrescu, s-au despărțit cu mai bine de jumătate de an în urmă. Și-au dat replici dure în public, dar acum se înțeleg din ce în ce mai bine.

Fostul iubit al Cristinei Cioran și-ar dori împăcarea cu ea, dar vedeta nu e dispusă să cedeze, ci vrea să se asigure că lucrurile între ei pot evolua în bine. Alex Dobrescu e implicat în creșterea fetiței pe care o au împreună, inclusiv cu cheltuielile necesare.

Citește și Gina Pistol și Smiley, video emoţionant la o lună după nuntă. Cum s-au cunoscut şi cum au ajuns la căsătorie VIDEO

“El tot își dorește să ne împăcăm, dar… om vedea. Nu știu ce să zic în acest moment. Relația dintre noi acum e foarte bună, fetița e fericită. Și el contribuie cu cheltuielile”, a declarat fosta prezentatoare pentru Cancan.ro.

Fiica Cristinei Cioran urmează ca luna aceasta să împlinească doi ani. Ea și Alex Dobrescu pregătesc o petrecere aniversară, vor să o ducă pe cea mică la un loc de joacă, alături de mai mulți copii.

“Luna asta face doi ani. Vom face party, la un loc de joacă, cu copii de vârsta ei și noi cu câțiva adulți”, a spus vedeta despre petrecerea Emei.

Cu ce se ocupă Cristina Cioran

Au trecut doi ani de când a devenit mamă, iar în curând Cristina Cioran se va întoarce la muncă. E angajată la Arcub, Centrul Cultural al Primăriei, unde are mai multe responsabilități, inclusiv organizare de evenimente de jazz.

Citește și Mihai Trăistariu și-a deschis o nouă afacere: profit net de 30.000 de euro în două luni / Ce l-a îngrozit pe celebrul cântăreț

Când se va întoarce la muncă, Cristina Cioran nu vrea să angajeze o bonă care să stea cu cea mică, ci se gândește să o lase o prietenă sau cu tatăl ei.

“O să mă întorc la muncă, la ARCUB, Centrul cultural al Primăriei. Copilul va merge la grădi. Îi face bine, că stă cu copiii, plus comunicarea cu oamenii specializați. Ea e foarte sociabilă, îi place cu lumea multă. Sunt foarte conștientă de faptul că ea trebuie să se dezvolte în comunitate, să-și consume energia. Creșă în zona mea nu e, va merge la privat. Nu vreau neapărat bonă, să stea numai cu ea. Când am nevoie, rămâne cu o prietenă sau cu taică-su”, a mai spus Cristina Cioran.

În paralel, vedeta lucrează la o emisiune de cooking, pe calalul ei de Youtube, care va fi gata în perioada imediat următoare.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
S-a pus limită. Decizie definitivă cu banii românilor. Interzis prin lege să mai depășești
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Un scenariu horror pentru șoferi. Cum rezolvă o mare criză
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!