Cristina de la Insula Iubirii confirmă împăcarea cu Andrei Rotaru. Motivul pentru care a decis să-l ierte, după ce a înșelat-o cu ispita Diandra

Cristina, fosta concurentă la Insula Iubirii, a confirmat, recent, împăcarea cu Andrei Rotaru, cu toate că a înșelat-o.
Alina Costache
01 oct. 2024, 21:50
Cristina de la Insula Iubirii confirmă împăcarea cu Andrei Rotaru. Motivul pentru care a decis să-l ierte, după ce a înșelat-o cu ispita Diandra

Cristina, fosta concurentă la Insula Iubirii, a confirmat, recent, împăcarea cu Andrei Rotaru. Cu toate că a înșelat-o cu Diandra, ispita din cadrul emisiunii de la Antena 1, fosta participantă a fost de acord să-l mai primească încă o dată în brațele ei.

După un anunț dur privind despărțirea după 9 ani de căsnicie, se pare că Cristina nu a putut trece peste durerea provocată de fostul soț, cel care a înșelat-o la Insula Iubirii cu Diandra. Cei doi au ținut legătura și s-au întâlnit, iar fanii i-au surprins împreună, în spațiul online fiind făcute publice poze și videoclipuri cu ei.

Cristina, fosta concurentă de la Insula Iubirii, îl primește din nou în brațe pe Andrei

Revoltați de faptul că Cristina și Andrei nu vorbesc despre împăcare în spațiul public, fanii i-au asaltat cu mesaje private, iar unii dintre ei s-au declarat de-a dreptul dezamăgiți de faptul că fosta participantă l-a iertat pe bărbat. Între timp, alții au acuzat-o că a înșelat încrederea publicului care a susținut-o.

„Pe Andrei de ce nu îl arăți dacă tot sunteţi împreună?”, „Nu ştiu de ce tot vă ascundeţi atât, toată lumea ştie că sunteți împreună. Nu o să pierzi niciun contract. Oricum îmi pare rău de tine pentru că el nu pare schimbat deloc, dar dacă el te face ‘fericită’ ce mai contează lumea. Succes!”, „Am plâns cu tine, am sperat ca vei fi puternică și că vei profita de ocazia dată de Dumnezeu prin această emisiune de a realiza și scăpa din această relaţie toxică. Sunt dezamăgită care atât pot spune nu te merită dar fiecare cum îşi alege aşa crăieşte”, „Păcat că ai reușit să îți aduci lângă tine o masă mare de oameni care au empatizat cu tine, chiar și eu, și încerci să îi minți în continuare că ai văzut că asta ține. Deja pe toate grupurile lumea postează că încep să vă dea unfollow pentru minciunile cu care continuați. Cum că nu sunteți împreună și mergi la terapie, iar aseară ați fost pozați împreună. Nu mă așteptam la tine să faci asta”, sunt doar unele dintre mesajele pe care Cristina le-a primit din partea internauților, potrivit Spectacola.

Citește și: Mirela Vaida, despre Andrei și Cristina de la Insula Iubirii: „M-am chinuit un an să-i mărit. Iertați-mă, am și eu limitele mele”

După un întreg val de critici și mesaje, fosta concurentă a ținut să clarifice situația și să recunoască, public, că s-a împăcat cu Andrei Rotaru.

„Nu simt să îl postez la mine pe rețele, dacă vă este dor de el, are Instagram”, „Nu ne mai ascundem, am luat-o treptat, să înţelegem şi noi încotro duce toată treaba asta! Ne am schimbat amândoi foarte mult, însă ce va fi pe viitor nici noi nu știm! Dumnezeu cu noi. Mulţumesc”, „Îmi pare rău ca nu îmi pot trăi viața aşa cum simt si trebuie să mă scuz! Am ajuns să dau o şansă pentru că aşa consider de cuviinţă, nu ştiu încotro va duce drumul meu, însă acum asta simt! Numai bine”, „Nu am minţit pe nimeni cu nimic, cred ca într-o lună de zile se pot schimba multe, nu m-ați mai întrebat între timp ce fac, cum sunt şi acum ați ieşit să vă dați cu părerea! Dacă aveam ceva de ascuns nu mă afişam, logic nu? Sau vreți să vă dau scris oficial pentru liniştea voastră! Ca idee, nu ştiu nici eu în ce punct se află viaţa mea sau viitorul în legătură cu Andrei!”, a spus Cristina pe rețelele sociale.

Citește și: Foc de artificii la Insula Iubirii! După trădarea lui Andrei, Cristina Rotaru s-a sărutat cu Eric Berinde: „Nu poți să te pupi cu cineva de care nu îți place. Mi-a plăcut și nu regret!”

DailyBusiness
Românii din Diaspora vor avea weekend întreg pentru a-și decide viitorul! Cum se vor desfășura alegerile parlamentare
Spynews
Elena Udrea rămâne în spatele gratiilor! Decizie de ultimă oră a Instanței Supreme
Bzi.ro
Gabriela Cristea a făcut celebra ciocolată din Dubai: „Ce frumos se vede cu aurul acesta!”
Fanatik.ro
Ele sunt zodiile care vor face schimbări radicale până la sfârșitul lunii. Se anunță multe transformări pentru acești nativi
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Șoferii din România sunt obligați în termen de 30 de zile
Playtech.ro
Delia a AJUNS de nerecunoscut! Doamneee ce și-a făcut la față!!! Arată ca Loredana Groza
DailyBusiness
NU ajung veniturile de la o lună la alta! 99% dintre români lucrează PENTRU BANI!
Adevarul
După un an în armata lui Putin, un cetățean tadjik povestește cum îi păcălește Rusia pe mercenari
wowbiz.ro
Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat
Spynews
Cât a mers darul la nunta lui Marian Mexicanu cu Ana Maria. Sute de invitați s-au distrat la petrecere
Spynews
22 de elevi și trei profesori morți! Autocarul cu care au plecat în excursie a luat foc / FOTO
Evz.ro
Documentul de care scapă mulți dintre cei care vor să se pensioneze. Data, 1 ianuarie 2025
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Ea e gimnasta sexy căreia bărbații i-au cerut apa în care a făcut baie!
kanald.ro
Accident teribil în Teleorman! Gabriela a murit la doar 40 de ani, după ce s-a ciocnit cu un alt șofer pe E70. Printre pompierii care au intervenit s-a aflat chiar soțul ei
Cancan.ro
Mihai Grama, un bărbat din Reghin, a dat lovitura cu o afacere unică în lume: 'Unii au râs de mine'
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Se confiscă banii în România. Iei și amendă 10.000 lei. Obligație legală din 1 octombrie
StirileBZI
Aceste anvelope devin interzise de la 1 octombrie! Toți șoferii vor fi sancționați
Prosport.ro
Prodanca, atac dezlănțuit la Reghecampf: „Fotografii grotești din cluburi și interviuri date de amantă”
stirilekanald.ro
Ana-Maria Vasiliu l-a înșelat pe Gabriel?! Soacra a rupt tăcerea: "Nu te omoară nimeni degeaba"
substantial.ro
Marcel Ciolacu: Kelemen Hunor nu ar accepta funcţia de premier
MediaFlux
PENSIE mai MARE în OCTOMBRIE. LEGEA a intrat în vigoare
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Cum se încasează șpaga la DSVSA Ilfov