Cristina Demetrescu: „Marte, planetă de foc, a intrat pe un semn de pământ. 2021 este un an atipic, e pentru noi un borbârnac”

În 23 august, Soarele va părăsi zodia Leu, în niciun caz nu se va face frig, dar în tot cazul vom scăpa puţin de aceste energii de foc.
Alina Costache
17 aug. 2021, 06:20
Cristina Demetrescu:

Cristina Demetrescu spune că „lucrurile au început să o ia razna, 2021 e un an cu fenomene atipice, neprevăzute”. Astrologul a explicat cum s-a ajuns în această situaţie, din punct de vedere al planetelor. „Marte este o planetă de foc care revine o dată la doi ani într-un punct la zodiacului care anul acesta s-a întâmplat exact pe perioada verii, pentru că nu e obligatoriu să se întâmple aşa. Şi atunci când a apărut şi Soarele, au generat mai multă incandescenţă. Marte în Leu traversează cam o lună şi jumătate, deci a intrat cam pe la jumătatea lunii iunie şi am mai scăpa de el pe 29 iulie.

După care, planeta Marte intrând pe un semn de pământ, vegetaţia, lucrurile au început să o ia razna pe parte de focuri”, a explicat astrologul Cristina Demetrescu, luni, la A 3.

Cristina Demetrescu spune că ea a susţinut de ceva vreme că 2021 va fi un an atipic şi cu fenomene neprevăzute. „Ideea este că de la bun început şi de ceva vreme am spus că anul acesta este unul cu fenomene imprevizibile, colective, care au legătură cu o serie de lucruri care sunt anormale şi atipice.

Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2021. Karma acționează asupra familiei, casei, căminului. Schimbări şi în Casa Banilor

Cristina Demetrescu: „2021 este un an atipic, e pentru noi un borbârnac”

„Iar în această perioadă, de semne fixe, lucrurile acestea nu au făcut decât să se intensifice puţin. Asta înseamnă că este un an atipic. Este adevărat că este anul care înseamnă pentru noi un bobârnac, în aşa fel încât trebuie să facem un pas înainte mai grăbit, în ceea ce priveşte acest fenomen global al încălzirii globale, dar pe de altă parte el trebuie privit ca un an atipic. Nu ştiu dacă trebuie neapărat să ne pregătim de apocalipsă.

În 23 august, Soarele va părăsi zodia Leu, în niciun caz nu se va face frig, dar în tot cazul vom scăpa puţin de aceste energii de foc.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 16-22 august 2021. Toate planurile sunt date peste cap. Previziuni pe zile

Cristina Demegtrescu: „Această caniculă a venit de la energii multe de foc conjugate cu tot ce ţine de planul colectiv”

Ideea este că această caniculă a venit de la energii multe de foc conjugate cu tot ce ţine de planul colectiv, motiv pentru care au mai existat în mai multe zone ale globului, însă nu este neapărat acel sentiment de panică pe care eu îl aud de foarte multe ori la televizor, că vine apocalipsa şi va fi din ce în ce mai rău.

Anul acesta este tot ce ne trebuia să ne sperie, în aşa fel încât să se ia măsuri mult mai rapide şi mai conştiente că dacă nu facem ceva pentru Planeta asta nu e bine. A fost anul Bau-Bau cum s-ar spune”, a mai spus astrologul Cristina Demetrescu.

https://www.youtube.com/watch?v=W0cYKh4AQes

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Lidia Fecioru a dezvăluit băutura care te adoarme instant. Te scapă de agitație și insomnie și poți să o faci acasă: „Miraculoasă”
Capital.ro
S-a dat interzis în TOATĂ ROMÂNIA. Ordinul care devine LEGE pentru toată lumea
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Mare atenție dacă aveți datele bancare salvate în telefon! Vă puteți pierde banii!
Adevarul
Dezamăgirea unei românce în Anglia: „Mizerie cum în puține locuri din lume am găsit. Occidentul a căzut deja. Nu vă uitaţi rădăcinile!”
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Wimbledon. Emma Răducanu provoacă retragerea lui Andy Murray
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Vali a murit înecat la Costineşti! Ce le-a zis prietenilor înainte: 'Dacă păţesc ceva...
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
Se plătesc 10.000 DE LEI în fiecare lună. Banii care pot intra direct PE CARD
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Grav accident rutier în nord-vestul Ucrainei: 14 persoane decedate, inclusiv un copil
MediaFlux
DATA la care vine RECALCULAREA PENSIEI! Au anunțat ACUM
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!