Cristina Demetrescu știe ce zodii termină în trombă luna octombrie. Nu există bariere, iar norocul vine ca un tsunami

Renumita cititoare în stele susține că ne apropiem de zodia Scorpion cu trei planete. Mai exact, este vorba de Marte, Mercur și Soare. Efecte vor fi pentru toate celelalte zodii.
Filip Stan
23 oct. 2023, 21:31
Cristina Demetrescu știe ce zodii termină în trombă luna octombrie. Nu există bariere, iar norocul vine ca un tsunami

Cristina Demetrescu știe ce zodii termină luna octombrie în forță. Se anunță schimbări mari. Astrologul a dezvăluit în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de la Pro TV, că pe 29 octombrie 2023, va fi o eclipsă parțială de lună, în zodia Taur.

Cristina Demetrescu cunoaște nativii care încheie luna octombrie cu bine. Urmează transformări radicale și aspecte pozitive
Renumitul cititor în stele susține că ne apropiem de zodia Scorpion cu trei planete. Mai exact, este vorba de Marte, Mercur și Soare. Scorpionul este un nativ al transformărilor, al schimbărilor care se produc de la sine sau pe care le putem gestiona singuri.

Berbec
E o perioadă în care simți oboseala din plin și anumite blocaje. Spre finalul lui octombrie nu mai reușești să te conectezi la energie și apar niște schimbări foarte serios de asumat. Sunt aspecte bune și oportunități.

Taur
S-ar putea să apară tensiuni conjugale, schimbări, dar în sensul bun. Apar balaurii pe care în viitor trebuie să-i decapităm, dar într-un final va fi bine. Astrele spun că este puțin mai complicat, dar rezultatele sunt bune.

Horoscop Cristina Demetrescu Gemeni
Se cere o preocupare mai mare asupra problemelor de sănătate personale și ale celor dragi. Pot fi modificări la serviciu, în prima fază fiind vorba de intenții. Schimbarea este acceptată greu, dar tot vine perioada asta.

Rac
Finalul de octombrie te face să fii idealist și visător. Astrele îți sugerează să fii mai atent la copii și să deschizi niște capitole noi, cum ar fi depresia infantilă sau anxietatea. E timpul să te ocupi mai mult de aceste aspecte. Sunt niște conflicte în relația sentimentală. Scapi de unele obsesii.

Horoscop Minerva, urzeala astrelor: Eclipsa parţială de Lună afectează zodiile. Cine va fi înşelat, cine pierde proprietăţi, cine ajunge la medic

Horoscop Cristina Demetrescu Leu
E o perioadă în care simți un disconfort în locuință, ești răscolit și apar situații în familie deloc plăcute. Ai senzația că trebuie să te muți și răscolești după lucruri, muți mobila. Scorpionul ascunde lucruri, dar te ajută să le și găsești după.

Fecioară
Cristina Demetrescu anunță că te implici în multe discuții complicate, care nu sunt tocmai în regulă. Caută cauzele în adâncul sufletului, în interior. E momentul să rupi acea creangă care intră în nod și nu te lasă să vezi tabloul de ansamblu.

Balanță
În ultimele zile din luna octombrie ai senzația că pierzi ceva, dar, de fapt, câștigi. Ai inteligența necesară să te îndepărtezi de toate acele lucruri care îți fac mult rău. Chiar și o mică pierdere este un câștig, susțin astrele.

Scorpion
Ești văzut ca un om cheie, chemat în tot felul de situații și momente critice, să găsești acul în carul cu fân. Te bucuri de o atenție chirurgicală, dar în același timp poți fi incomod pentru unii sau extrem de util pentru alții.

Horoscop Cristina Demetrescu Săgetător
E o perioadă mai aglomerată, în care nu ești tocmai organizat din niciun punct de vedere. Poți încerca să te recompensezi cu ceva, în caz contrar astrologul susține că sunt șanse mari să intri în burnout. Mare atenție până intră Soarele în Săgetător mai e o lună!

Horoscop SPECIAL: Începe intensul SEZON al SCORPIONULUI 2023. Val de schimbări în viața zodiilor! Ce urmează?
Capricorn
Sunt tot felul de întâlniri și reuniuni în care se discută lucruri profunde, cu care nu ești tocmai de acord. Stârnești curiozitatea celor din jur și s-ar putea să schimbi direcția. Simți chimie cu cineva care îți transformă viața.

Horoscop Cristina Demetrescu Vărsător
E posibil să demisionezi sau să faci reconversie profesională, poți fi somat de autorități. Schimbările sunt de bun augur pentru că au tot fost amânate în ultima vreme. Scorpionul este traumatizat numai de acele lucruri care nu au fost modificate la timp.

Pești
Zilele astea ești deschis la orizonturi noi și  ești atras de călătoriile lungi care pot fi inclusiv de studii. E bine să ieși din zona de confort și să mergi pe drumul acesta care trebuie să te scoată într-un final din blocaj.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Locul straniu în care cei mai mulți dintre locuitori sunt daltoniști. De ce suferă oamenii de această afecțiune
Capital.ro
LEGE pentru proprietarii de câini și pisici care stau la bloc. Trebuie înscrise la întreținere?
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
IPS Teodosie, amendă drastică. Reacția autorităților
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
Românii care stau la curte au interzis. Poliția vine direct la poartă și te amendează
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Alina Gorghiu: Consultările privind alegerile prezidențiale au fost un pretext al PSD pentru amânare
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?