Cristina Ich îi declară război Ilincăi Vandici, după conflictul mediatic cu Andreea Bostănică: „Vino și vorbește despre greșelile tale, că sigur ai făcut mai rău”

Cristina Ich intervine în scandalul dintre Ilinca Vandici și Andreea Bostănică. Influencerița susține că prezentatoarea nu ar trebui să o judece pe tiktok-eriță pentru felul în care face rost de bani, având în vedere că, în trecut, și ea practica unele activități contra cost.
Alina Costache
19 mai 2024, 23:53
Cristina Ich îi declară război Ilincăi Vandici, după conflictul mediatic cu Andreea Bostănică: „Vino și vorbește despre greșelile tale, că sigur ai făcut mai rău”
Cristina Ich îi declară război Ilincăi Vandici, după conflictul mediatic cu Andreea Bostănică: „Vino și vorbește despre greșelile tale, că sigur ai făcut mai rău”

Războiul infuencerițelor continuă, de această dată intrând în scenă Cristina Ich. Influencerița a vorbit mai cu perdea despre acuzațiile făcute de Ilinca Vandici la adresa Andreei Bostănică.

Citește și: Andreea Bostănică, mesaj scandalos în mediul online. Românii, jigniţi grav de „Regina TikTok-ului”: „Mi-e milă de voi!”

Cristina Ich îi declară război Ilincăi Vandici, după conflictul mediatic cu Andreea Bostănică

Cei ce frecventează Instagramul și TikTok-ul sigur o cunosc pe Andreea Bostănică. Tânăra de doar 20 de ani se laudă pe internet cu o avere considerabilă, vacanțe exorbintante și cadouri de lux, stârnind tulburare în rândul celor care o acuză de faptul că prestează anumite servicii în afara granițelor pentru acest stil de viață.

Printre cei ce au acuzat-o subtil s-a numărat și Ilinca Vandici. În cadrul unei emisiuni, prezentatoarea a judecat stilul de viață opulent pe care îl promovează Andreea Bostănică, sugerând faptul că tinerele iau un exemplu foarte prost de la tânăra foarte prezentă în mediul online.

„Dacă avem posibilități, iubiți, pentru că am înțeles că are un iubit… Ideea este că din TikTok mi-e greu să cred că tu poți să câștigi atât de mult încât să-ți cumperi lucrurile astea pe bandă rulantă. Dacă ar fi să faci un unboxing la un cadou, o dată pe lună, să-ți cumperi o geantă Hermes… De ce trebuie să le punem în față la toată. Sunt oameni care nu au unde să locuiască. Sunt copii care mor de foame. De ce trebuie să ne arătam în halul ăsta? Ce învață tinerele alea care se uită? Aici este durerea mea”, a spus Ilinca Vandici în cadrul emisiunii pe care o prezintă alături de Teo Trandafir pe Kanal D.

@sport.inspo2 #christinaich #andreeabostanica #ilincavandici #teotrandafir #bostanica #ich #vandici #teo ♬ sunet original – ✨

Replica din partea Andreei Bostănică nu a lipsit, însă nici Cristina Ich nu a putut rămâne indiferentă în fața vorbelor prezentatoarei.

„Cei mai mulți dintre noi nu avem diplome de educatori. Când am apărut în online, nu am semnat un contract. Noi ne alegem reperele, ce vrem să urmărim, ce nu, ce ne face bine, ce nu ne face bine. Dar nu știu dacă ați obervat că sunt anumite voci care se sting. Și încep să predice. Încep să predice despre eleganță, modestie, exemplu. Dar întrebarea este, noi ăștia care judecăm ce e bine, ce nu, noi suntem, oare, un exemplu sau am fost? Putem să vorbim despre asta? Nu poți, după ce ai făcut toate greșelile pe care le condamni, să vii să pui etichete sau să insiști la bullying, la adresa unui tânăr care nu face nici mai mult, nici mai puțin decât ce ai făcut tu când ți-a permis timpul, vârsta. Dacă vrei să dai un exemplu, și poți, vino, expune-te, povestește despre greșelile tale, care pot fi asemănătoare sau mai rău, de foarte multe ori, oamenii ăștia care stau și țin prelegeri, ăia-s ce-i mai…ăia au făcut la fel sau mai rău. Deci dacă vrei să îmi dai o adevărată lecție de viață, vino, expune-te, arată, spune-ne, mai ales că experiența ta de viață, sau experiența noastră de viață, clar ne recomandă și atunci putem și noi să povestim din greșelile noastre. Uite, și eu am făcut, dar mi-am dat seama că na, eram tânără, nu aveam minte și așa mai departe. Pentru că tinerețea e tinerețe. La 20 de ani nu poți să gândești ca la 30 și ceva sau la 40 de ani. Că de asta se numește experiență de viață și repet, din asta înveți, din greșeli. Dar nu începi să condamni pe alții de ceva care și tu probabil ai făcut, bineînețels, neavând expunere, în spatele ușilor închise”, a spus Cristina Ich pe TikTok.

Citește și: Andreea Bostănică șterge pe jos cu Ilinca Vandici. Influencerița a luat foc după ce prezentatoarea i-a criticat viața opulentă. ”Invidioasele ca ea”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Harta mediilor de 10 la Evaluarea Națională 2024. Topul școlilor din România. Update
Capital.ro
Vor fi identificați și urmăriți. Iohannis a semnat legea. E imposibil să mai scape de acum
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Atenționare de călătorie pentru cei care pleacă în vacanță! MAE anunță incendii şi restricţii de circulaţie!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Bulgaria are cel mai ieftin carburant din Balcani
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au fost evacuați din hoteluri
Capital.ro
Românii au primit strict interzis. Avertismentul venit chiar acum: Niciodată!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verifici online notele pe evaluare.edu.ro
substantial.ro
74,4% dintre elevii de clasa a VIII-a au obținut medii peste 5 la Evaluarea Națională, un procent în scădere față de anii anteriori
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?