Cristina Șișcanu, forțată de rușine să părăsească România. Prin ce momente grele a trecut soția lui Mădălin Ionescu: „Nu e nimic vulgar, primitivilor”

Cristina Șișcanu se simte fortață de împrejurări să părăsească țara, după ce a fost criticată de internauți. Soția lui Mădălin Ionescu se confruntă și cu alte probleme, de această dată legate de fiica sa, Petra.
Filip Stan
22 sept. 2023, 13:48
Cristina Șișcanu, forțată de rușine să părăsească România. Prin ce momente grele a trecut soția lui Mădălin Ionescu: „Nu e nimic vulgar, primitivilor”
Cristina Șișcanu, forțată de rușine să părăsească România. Prin ce momente grele a trecut soția lui Mădălin Ionescu: „Nu e nimic vulgar, primitivilor”

Cristina Șișcanu a trecut prin momente neplăcute, după ce a fost criticată pe internet de urmăritorii săi. De curând, soțul ei, Mădălin Ionescu, i-a pregătit o surpriză romantică, iar jurnalista a rămas fără cuvinte, însă internauții i-au criticat reacția, lucru ce a deranjat-o teribil.

Citește și: Motivul pentru care Cristina Șișcanu nu gătește pentru copii, dar o face pentru căței: „Rețeta fericirii în cuplu”

Cristina Șișcanu vrea să plece din țară din cauza criticilor

Vedeta tv și soțul său formează un cuplu longeviv și fericit. Activă pe rețelele de socializare, Cristina Șișcanu a postat pe pagina sa de Instagram un filmuleț în care se bucură de surpriza romantică pregătită de partenerul său de viață. Într-un decor romantic, cu flori, baloane și ținute elegante, cei doi au fost fotografiați de profesioniști. În timp ce vedeta se bucura de momentul inedit, unii internauții au avut de comentat la adresa acestui gest, fapt care a înfuriat-o pe vedetă. Aceasta a spus că „ar dori să plece de aici”, făcând referire la România.

„Sunt siderată de oamenii care au lăsat asemenea comentarii. Ce este în acel video? O femeie care face o ședință foto pentru rețelele de socializare. Se făceau niște poze într-un pat frumos amenajat unde mi-a făcut Mădălin surpriza. Dacă spun că mă șochează este puțin spus. Cum să fii atât de indignat de nimic? Păi voi care ați comentat și dați ochii peste cap, când mergeți la plajă sunteți mai dezbrăcate decât mine. Pe mine mă întristează primitivismul, nu e nimic în imaginea aia, nu e nimic vulgar, mi se văd brațele și picioarele”, a reacționat vedeta pe internet, în urma reacțiilor negative.

Pe lângă viața de soție împlinită, Cristina Șișcanu este și o mamă fericită, care se preocupă constant de educarea fiicei sale, Petra, lucru observat și în mediul online, unde aceasta își mai mărturisește, din când în când, trăirile sale de mamă. Vedeta are multiple gânduri legate de felul cel mai potrivit de a o educa pe cea mică. De asemenea, Cristina Șișcanu se ocupă și de fiul din prima căsnicie al lui Mădălin Ionescu, Filip.

„Am vrut să mai trag un pui de somn, dar efectiv nu reușesc, nu pot să dorm! Mi-am făcut o cafea și am zis ‘Gata’. M-am învârtit, n-am reușit pentru că m-am trezit la 06:50 și am pregătit-o pe Petra pentru școală, a plecat și după aceea am vrut să mai trag un pui de somn, dar n-am reușit pentru că m-au luat tot felul de gânduri, mă gândesc ce responsabilități am, ce am de făcut azi, ce am de făcut mâine. Să fiu în grafic cu toate”, a spus vedeta, pe rețelele de socializare.

Cristina Șișcanu își dorește ca fetița ei să aibă o educație potrivită și să cunoască foarte bine limba română și gramatica acesteia. Jurnalista a dezvăluit că se gândește serios și la lecții suplimentare pentru micuța Petra, în așa fel încât aceasta să stăpânească cât mai bine acest domeniu. Soția lui Mădălin Ionescu se gândește chiar dacă a făcut alegerea corectă atunci când a lăsat-o pe fetița ei să aleagă școala unde va merge.

„Mă preocupă tot felul de gânduri, gânduri de mamă, cum se spune. Mă gândesc dacă am făcut alegerea potrivită, faptul că Petra a ales să meargă la divizia internațională, nu la divizia bilingvă, la școală și noi părinții inițial ne dorisem să opteze pentru bilingvă. Repet, gânduri de mamă. Nu vreau să mă stresez foarte tare pentru că o să vă explic. Eu țin foarte mult ca Petra să învețe și româna foarte bine, adică gramatica limbii române, să scrie corect și asta mă preocupă. O să luăm ore suplimentare dacă o să fie cazul”, a mai spus soția lui Mădălin Ionescu pe internet.

Citește și: Cristina Șișcanu l-a înșelat cu cel mai prieten de familie. Dezvăluiri incendiare: „Am văzut nişte mesaje între cei doi, întâmplări şi alte semne”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Descoperire uluitoare în spațiul cosmic. S-a identificat un “inel Einstein”
Capital.ro
Statul vrea să știe tot ce faci. Se introduce un nou CNP. Ce plan are Guvernul României
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Desertul cu o explozie de gusturi. Nu te poți opri din mâncat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Detaliul care a dus la prinderea criminalului din Brăila. Ce a început să facă după ce a ieșit din cabinet, greșeala lui majoră a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben de caniculă în România! Zonele în care se vor resimți valul de căldură și disconfortul termic accentuat
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Snoop Dogg va purta flacăra olimpică prin Saint-Denis vineri, alături de Laetitia Casta și MC Solaar
MediaFlux
Vestea pentru TOȚI PENSIONARII din România. UN MILION de DOCUMENTE sunt GATA
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!