Cristina Șișcanu șterge pe jos cu cei care o critică: „Nu se poate așa ceva. Nu doar că sunt rele, sunt și agresive și nici nu gândesc prea bine”

Cristina Șișcanu le-a dat replica celor care au criticat-o pe motiv că nu gătește. Soția lui Mădălin Ionescu i-a pus imediat la punct pe răutăcioși.
Filip Stan
05 sept. 2024, 10:24
Cristina Șișcanu șterge pe jos cu cei care o critică:

Cristina Șișcanu postează mereu pe rețelele sociale tot ce se întâmplă în viața ei, atât momentele frumoase, cât și experiențele mai puțin plăcute.

„Nu se poate așa ceva. Cât de rele pot fi unele. Nu doar că sunt rele, sunt și agresive și nici nu gândesc prea bine. Am pus acea postare cu ciorba, dacă nu m-au răstignit că nu am făcut eu ciorba. Eu nu înțeleg ce vreți voi să fac. Să fac pentru că vreți voi? Eu nu fac ciorbă. I-am răspuns unei femei. Dar nu înțeleg, trebuie să fac pentru că vreți voi? În primul rând, nea’ Nelu când face ciorbă, câștigă bani, eu când fac ciorbă, pierd bani.

Voi nu gândiți un pic? Timpul acela în care aș face o ciorbă, eu mai bine câștig niște bani. Am foarte multe activități, foarte multe proiecte și mai bine câștig bani. Atâta timp cât eu îi am și pe bunici lângă mine care gătesc mâncare în casă, pentru ce să mai gătesc și eu? Doar să mă dau în spectacol și să vă arăt eu vouă că fac ciorbă și sarmale, oale cu mâncăruri? Fac și eu când vreau. Mai fac rețete pe care le văd pe internet, virale, pentru că sunt curioasă, pentru că mi se face poftă când văd ceva. Sau îmi place mâncare italienească și îmi mai vine să gătesc, dar am recunoscut că nu-mi place să gătesc mâncare pentru prânz, seară, pentru că avem mâncare și de la nea’ Nelu, și de la bunici”, a spus Cristina Șișcanu.

Citește și Anamaria Prodan refuză să facă partajul cu Reghecampf. „A avut o contribuţie financiară mai mare, de-a lungul căsniciei”

Cristina Șișcanu a povestit și despre ce s-a mai întâmplat în familia ei și a dezvăluit detalii neștiute până acum de publicul larg.

“Care este treaba voastră? Cu siguranță ți-ai crescut copilul cu borcanele.  Cea care mi-a lăsat comentariul acesta, vreau să-ți spun ceva. În primul rând, eu mi-am alăptat copilul până la doi ani și șapte luni. Tu până când ți-ai alăptat copilul? În al doilea rând, cresc un copil de la șase ani, care a necesitat îngrijiri speciale și să nu veniți cu teoria că bunica are grijă. Da, bunica este mai prezentă în viața lui Filip de vreo 2-3 ani, însă până la vârsta de 17 ani a lui Filip, bunica era la Vâlcea.

Îmi găsiți mie defecte sau că sunt leneșă, voi credeți că lucrurile se întâmpla așa, se fac singure, banii curg din ceruri, că soțul meu e vreun milionar sau chestii de genul acesta? Sunt extrem de implicată și în partea financiară a familiei, și în organizarea familiei, în treburile de toate felurile ale familiei, dar, de ce reușesc să am timp și pentru mine, să mă îngrijesc și totuși nu am suficient timp? Pentru că gândesc. Trebuie să gândești. Și vreau să vă mai spun un lucru. Cele care faceți foarte multe munci fizice, gândiți-vă, cu timpul, aceste munci fizice vor fi înlocuiți de roboți și veți rămâne fără activități.

Așa că mai bine dezvoltați-vă creierul și munciți cu mintea, decât să munciți fizic. E foarte plăcută activitatea fizică pentru corp, doar că sunt într-o etapă a vieții mele când eu am proiecte care se fac cu capul în mod special. Vreți acum să mă apuc să fac ciorbă pentru voi? Dacă aș face ce vreți voi, aș muri de foame. Eu zic să vă vedeți de treabă, să vă faceți voi ciorbele voastre, este foarte frumos. Cele care sunteți pasionate de bucătărie, este o activitate extraordinară de frumoasă, minunată, dar nu mă puneți pe mine la zid. Am făcut de 4-5 ori pentru că nu a fost nevoie. Foarte mulți ani la rând mama a stat cu noi în casă și atunci ne făcea ciorbă pentru că eu munceam foarte mult. Plecam dimineața și mă întorceam seara, Mădălin la fel. Ce treaba aveți voi de câte ori fac ciorbă sau nu? Vă poticniți în niște mărunțișuri care nici nu contează în viață. Am făcut lucruri mult mai nobile decât o ciorbă, pe care voi nu sunteți în stare să le faceți. Și nu zic asta să mă laud, pentru că nu mă interesează validarea voastră, a celor care mă certați. Eu zic să vă potoliți, să trageți aer adânc în piept și să vă gândiți că nu e acesta scopul în viață. Știu că unele dintre voi o să vă întristați foarte mult că toată viața ați făcut ciorbă și altceva nu ați făcut, o să vă dați seama că au trecut anii pe lângă voi”, a mai spus vedeta TV.

Citește și Bebeto, fiul Anamariei Prodan, hotărât să-și împlinească un mare vis. La 15 ani, deja câștigă primii lui bani. „Am început o afacere cu mama”

Spynews
Iustina de la Insula iubirii, prima imagine cu fetița ei și a lui Cornel! Postarea cu care și-a înduioșat fanii / FOTO
Bzi.ro
Monica Bîrlădeanu, devastatoare în costum de baie, la 45 de ani! Cum a reacționat Valeriu Gheorghiță când a văzut pozele iubitei lui
Fanatik.ro
Singura țară din lume care are o clădire pe drapel. Nu mai există un alt steag la fel
Capital.ro
Cutremur în cazul Caracal. Gheorghe Dincă a recunoscut: A plecat în altă parte…
Playtech.ro
ȘOC! Cum a ajuns să arate Theodor Stolojan. Imagini uimitoare cu fostul premier
DailyBusiness
Cea mai bună veste pentru românii cu credit la bancă! BNR anunță ce se întâmplă cu ratele
Adevarul
Abuzurile sexuale tolerate de statul român. Sociologul Gelu Duminică, revoltat de pedeapsa dată preotului Visarion Alexa
Spynews
Primele declarații ale lui Alfred Bulai după percheziții. “Câtor studente le-ați zis să se dezbrace?” Sociologul: “Hai, măi, lăsați-mă! “
Spynews
Cele mai frumoase imagini de la botezul fiicei Laurei Cosoi! Ce nu s-a văzut până acum de la marele eveniment | FOTO
Evz.ro
Dan Nicorescu nu își schimbă năravurile. Omul de afaceri, alături de o altă doamnă, în Nordul Capitalei. Video
Ego.ro
”M-au torturat ca pe Isus!” Ce a pățit în închisoare Gheorghe Dincă
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp
Cancan.ro
Bomba anului! Ilie Năstase se 'călugăreşte'. Se retrage lângă mănăstire
Playsport.ro
ĂSTA e apartamentul INDECENT al lui Țiriac! E cât 10 terenuri de tenis și are pat cât o „garsonieră”, de 16 metri pătrați, tapițat cu piele de elefant
kanald.ro
La ce ore și în ce zile va fi difuzată emisiunea „Follow us!”, la Kanal D. Cum o puteți urmări live, online, pe kanald.ro
Capital.ro
Noi reguli pentru românii cu permise de conducere din afara UE. Cum se va obține un nou document
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
S-a aflat de ce s-a sinucis Ionuț! Ce durere cruntă îl apăsa, de fapt
substantial.ro
Consilierul adjunct pentru securitate națională al SUA s-a întâlnit cu Zelenski în Kiev
MediaFlux
L-au ciuruit. DONALD TRUMP, mai sărac cu 163 milioane de dolari
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...