Cele aproape 20 de milioane de euro sunt împărțite la cele 42 de secții, ceea ce ar însemna aproximativ 500.000 de euro pentru fiecare secție dacă banii s-ar împărți în mod egal.
„În 2018, bugetul total al clubului a fost de 91 de milioane de lei, dintre care 86 de milioane de lei de la bugetul de stat, iar 5 milioane de lei din venituri proprii”, a declarat Gabriel Leș la Prosport Live.
Deși sunt foarte mulți bani la mijloc, echipele de handbal și hochei ale CSA Steaua nu-și pot juca meciurile pe un teren propriu deoarece CSA nu are o arenă proprie.
Întrebat de reporterii sursei citate dacă CSA își va face arene pentru secțiile respective, ministrul a răspuns: Nu vă pot răspunde în acest moment. Avem destule probleme cu achiziţiile pe zona de armament. Dar din discuţiile pe care le-am avut şi cu comandantul, vrem să venim cu un proiect pentru viitorul acestui club. Când vrei să ţii o secţie, dar nu ai infrastructura necesară, nu ai cum să obţii performanţă, chiar dacă ai nişte bani. Trebuie să gândim viitorul CSA Steaua vizavi de toate aceste 42 de secţii”.