CSM BUCURESTI 33-38 VARDAR: CSM Bucureşti ratează finala Ligii Campionilor

CSM BUCURESTI - VARDAR LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT DOLCE SPORT. Handbalul de 5 stele revine! Sâmbătă, de la ora 18:45, CSM București va juca împotriva celor de la Vardar Skopje, în semifinalele Ligii Campionilor, într-un meci care nu trebuie ratat. RomaniaTV.net vă ţine la curent cu toatele detaliile meciului.
Filip Stan
06 mai 2017, 11:52
CSM BUCURESTI 33-38 VARDAR: CSM Bucureşti ratează finala Ligii Campionilor

CSM BUCURESTI – VARDAR SKOPJE LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT DOLCE SPORT. Acesta este cel mai important weekend al anului din sportul românesc. CSM București este la două meciuri de a câștiga, din nou, Liga Campionilor. Ca să joace în finală, campioana României și a Europei trebuie să treacă de Vardar Skopje. 

CSM BUCURESTI – VARDAR SKOPJE LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT ŞI DOLCE SPORT.

UPDATE: Din păcate, Cristina Neagu a ratat finala. Buducnost – Gyor 20-26, iar unguroaicele sunt în finala Ligii, unde pot da peste CSM Buucresti.

CSM București și Vardar Skopje reeditează sâmbătă semifinala din sezonul trecut. Campioanele Europei speră ca și deznodământul să fie același.

Final Four-ul din 2017 e o reeditare a celui din 2016. Practic, aceleași echipe s-au calificat pentru turneul final de la Budapesta. Mai mult, în urma tragerii la sorți, au reieșit aceleași semifinale, dar și aceeași ordine a partidelor.

„Sperăm ca totul să fie ca anul trecut! Când ne-am dus la hotel să ne cazăm, am văzut că am fost plasate pe același palier de anul trecut, la același hotel! Doar că nu mai stăm în aceeași cameră. Sunt prea multe similitudini, sperăm ca și rezultatul să fie același”, spune Oana Manea, căpitanul „tigroaicelor”.

Atmosfera e una încărcată, tensiunea crește cu apropierea startului partidelor. Fetele au mai avut însă puterea de a glumi și a simula o poză, ca în Vestul Sălbatic. Mayssa Pessoa și Gnonsiane Niombla și-au încărcat pistoalele și așteaptă acum să-și țintească adversarul. Franțuzoaica a promis cât mai multe goluri în poarta macedonencelor, în timp ce Mayssa i-a transmis că poarta s-a închis, iar cheia e de negăsit! Ce va fi vom vedea sâmbătă, de la ora 18:45. 

CSM BUCURESTI – VARDAR LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT DOLCE SPORT. Tigroaicele sunt gata să repete isprava de anul trecut, când s-au impus cu 27-21, într-un meci în care plecau cu şansa a doua.

„Este întotdeauna greu să aperi trofeul Ligii Campionilor, iar Vardar este favorită în meciul cu noi. Eu am totuşi cea mai experimentată echipă din lume. La acest meci apărarea e cheia pentru că au multe jucătoare care trag bine la poartă”, a spus Per Johansson, antrenor CSM București.

Jucătoarele au înţeles perfect mesajul suedezului.

„Va fi importantă apărarea şi poarta. Dacă reuşim aceste lucruri contra lui Vardar avem o şansă mare. Ne trebuie un joc în viteză ca să câştigăm împotriva lor”, a spus Isabelle Gullden, CSM București.

„Dacă și anul ăsta jucăm fără presiune, cu ambiție și degajate, totul va fi bine și facem un meci bun”, a completat Oana Manea, CSM București.

Înainte de începerea final four, Carmen Martin a primit deja premiul pentru cea mai bună extremă dreapta a competiţiei. Cristina Neagu, care va evolua din sezonul viitor la CSM, a fost declarată cel mai bun inter stânga.

CSM BUCURESTI – VARDAR LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT DOLCE SPORT. Vardar e pentru a patra oară la rând în final four-ul Ligii Campionilor. Niciodată nu a prins finala amre, dar acum pare mai puternică decât oricând după ce a transferat și din România.

În celălalt meci din semifinale, Gyor o întâlnește pe Buducnost, echipa Cristinei Neagu. Va fi exact același Final Four din 2016, atunci când CSM București a câștigat surprinzător Liga Campionilor, din postura de debutantă, la capătul unei finale cu Gyor care s-a decis la aruncările de la 7 metri.

VARDAR SKOPJE

  • Buget: 3,5 milioane euro
  • Palmares: locul 3 la Final Four în 2014, 2015, 2016
  • Jucătoare: 18 (11 naționalități)
  • Parcurs 2016/2017: 11 victorii, 1 egal, 2 înfrângeri
  • Cifre 2016/2017: 451 goluri marcate, 375 goluri primite

ECHIPA-TIP

Portar: Amandine Leynaud (Franța) 
Extremă stânga: Jovanka Radicevici (Muntenegru)
Inter stânga: Andrea Penezici (Croația)
Centru: Alexandra Lacrabere (Franța)
Pivot: Anja Althaus (Germania)
Inter dreapta: Suszana Lazovici (Slovenia)
Extremă dreapta: Camilla Herrem (Norvegia)

GOLGETERII ECHIPEI

  • 1. Andrea Penezici 87 goluri
  • 2. Jovanka Radicevici 58
  • 3. Alexandra Lacrabere 47

CSM BUCUREȘTI

  • Buget: 3,5 milioane euro
  • Palmares: câștigătoarea Ligii Campionilor 2016
  • Jucătoare: 18 (8 naționalități)
  • Parcurs 2016/2017: 9 victorii, 1 egal, 4 înfrângeri
  • Cifre 2016/2017: 368 goluri marcate, 349 goluri primite

ECHIPA-TIP

Portar: Paula Ungureanu (România)
Extremă stânga: Majda Mehmedovici (Muntenegru)
Inter stânga: Linnea Torstennson (Suedia)
Centru: Isabelle Gullden (Suedia)
Pivot: Oana Manea (România)
Inter dreapta: Camille Ayglon (Franța)
Extremă dreapta: Carmen Martin (Spania)

GOLGETERII ECHIPEI

  • 1. Isabelle Gullden 79 goluri
  • 2. Carmen Martin 58
  • 3. Majda Mehmedovici 44

REZULTATE DIRECTE

CSM-Vardar 1-2

  • 27-21 semifinala Final Four 2017, Budapesta
  • 21-22 grupa principală 2017, Skopje
  • 25-30 grupa principală 2017, București

 

Programul Final Four, ÎN DIRECT la Digi Sport:

Sâmbătă 

16:15 Gyor – Buducnost Podgorica
18:45 CSM București – Vardar Skopje

Duminică

16:15 Finala mică – între echipele învinse în meciurile de sâmbătă
18:45 Finala – între câștigătoarele meciurilor de sâmbătă

CSM BUCURESTI – VARDAR LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT DOLCE SPORT. . Antrenorul echipei de handbal feminin CSM București, Per Johansson, a declarat, marți, într-o conferință de presă, că privește cu optimism participarea în Final4-ul Ligii Campionilor, precizând că a pregătit pentru această ultimă fază a competiției un „plan solid” pe care jucătoarele sale trebuie să îl respecte.

„Sunt foarte mulțumit de evoluția echipei mele de până acum. Privim cu optimism acest Final4. Avem un plan solid de care trebuie să ne ținem. Ne-am pregătit bine în ultima perioadă și așteptăm meciul cu Vardar. Fetele sunt dedicate la antrenamente și sunt încrezător că putem realiza ceea ce ne-am propus”, a spus el.

 

CSM BUCUREȘTI LIVE FINAL FOUR. ONLINE STREAM handbal VARDAR Digi Sport DOLCE – VIDEO. Tehnicianul suedez a menționat că nu se așteaptă la o primire călduroasă la Budapesta după ce în urmă cu câteva săptămâni a criticat publicul maghiar în urma incidentelor de la meciul cu formația Ferencvaros TC-Rail Cargo din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. „Nu cred că voi fi cel mai popular în Ungaria. Însă sper că vom avea parte de un public mai prietenos de această dată. Vom avea în tribune și 1.500 de fani români și cred că va fi o atmosferă bună pentru noi. Când joci într-o altă țară și ai în tribune 500 sau 1.500 de fani este foarte bine pentru echipă”, a adăugat Johansson. 

Prezentă la conferința de presă, jucătoarea suedeză Isabelle Gullden a declarat că se așteaptă la un meci fizic cu Vardar Skopje în semifinalele competiției. „Suntem aproape de weekend-ul pe care îl așteptăm de mult timp. Ne-am antrenat bine și simțim deja fluturi în stomac pentru că știm că ne așteaptă meciuri foarte grele. Știm destule despre Vardar, am pregătit meciul. Au unele jucătoare noi, dar multe dintre ele sunt cele din sezonul precedent. Sunt jucătoare care trag bine. Noi trebuie să ne pregătim pentru un meci fizic. Le-am studiat bine pe adversare, dar la fel și ele ne cunosc destul de bine, vom vedea ce va fi. Cred că ele sunt cam la aceeași valoare de anul trecut. Au evoluții oscilante, dar pot juca foarte, foarte bine. Pot evolua la cel mai înalt nivel și atunci sunt foarte greu de oprit. Însă e important ca noi să jucăm la adevărata noastră valoare”, a afirmat Gullden.

CSM BUCURESTI – VARDAR LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT DOLCE SPORT. . Gullden a adăugat că nu e important ca ea să fie cea mai bună marcatoare din Final4, ci echipa să reușească să își apere titlul câștigat anul trecut. „Nu e important să fiu cea mai bună marcatoare. Să marcheze altcineva de la noi, dar să câștigăm trofeul și atunci voi fi foarte, foarte fericită. Așa că nu mă gândesc deloc la acest lucru”, a precizat Isabelle Gullden.

Turneul Final4 al Ligii Campionilor va avea loc pe 6 și 7 mai, în Papp Laszlo Arena din Budapesta, CSM București urmând să joace pe 6 mai, în semifinale, cu Vardar Skopje.

CSM BUCUREȘTI LIVE FINAL FOUR. ONLINE STREAM handbal VARDAR Digi Sport DOLCE – VIDEO. La ediția de anul trecut, CSM București a dispus în semifinale de Vardar cu 27-21, iar Gyori Audi ETO KC s-a impus la limită în duelul cu Buducnost, 21-20. În finala mică, Vardar a trecut de Buducnost cu 30-28, iar CSM București a câștigat trofeul, după ce a învins-o pe Gyori Audi ETO KC cu 29-26, după prelungiri și aruncările de departajare.

DailyBusiness
România, foarte aproape de Schengen. Predoiu: „Va fi o decizie politică!”
Spynews
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Bzi.ro
Apariție strălucitoare a Mihaela Rădulescu pe rețele de socializare! Iată cum s-a afişat vedeta
Fanatik.ro
Peștera din România, puțin cunoscută, în care se țin concerte de muzică clasică. Aici are loc un fenomen foarte rar
Capital.ro
Decizie pentru românii cu permis auto categoria B. Cine e obligat să facă iar ore la școala de șoferi
Playtech.ro
Doamne cât de frumoasă era Adriana Iliescu în tinerețe. Cea mai bătrână mamă din România era superbă
DailyBusiness
De la 1 octombrie, ratele cresc iar! Românii vor scoate din nou bani de la saltea
Adevarul
Cât a ajuns să coste un apartament în cea mai mare comună a țării. Cu același preț s-ar putea lua mai multe locuințe în Spania sau Anglia
wowbiz.ro
Scene cumplite în pușcărie, după ce Gabriel de la "Puterea Dragostei" și-a înmormântat soția ucisă în Olanda. Ce se întâmplă cu el în aceste momente?
Spynews
Cine e milionarul care o face acum fericită pe Irisha. Influencerița, prima apariție alături de noul iubit
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
Evz.ro
Plata pensiilor pe luna octombrie. Pensionarii care vor primi mai mulți bani
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Gafă uriașă a uneia dintre cele mai frumoase femei
kanald.ro
Băiatul care a înjunghiat doi tineri în Grădina Botanică din Craiova a fost condamnat definitiv. Câți ani de închisoare îl așteaptă
Cancan.ro
Scandal pe bunurile soției lui Gabriel Vasiliu de la Puterea Dragostei. Ce pretenții au rudele Anei Maria, la o săptămână după înmormântare
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
A murit cea mai mare ACTRIȚĂ! Marea doamnă s-a stins chiar azi. Românii, în doliu
StirileBZI
Nu ai voie să înregistrezi cu telefonul! Este infracțiune și se pedepsește cu închisoarea 2 ani!
Prosport.ro
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
stirilekanald.ro
"I-a murit creierul" Cel mai monstruos culturist din lume a decedat. Ilia avea 36 de ani și mânca șapte mese pe zi
substantial.ro
BEC clarifică: Klaus Iohannis nu poate candida ca independent pe listele PNL
MediaFlux
S-A AFLAT cine VA FI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI! Răsturnare COMPLETĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Studenţii cresc cu 20% cererea pe piaţa închirierilor de locuinţe şi trag în sus chiriile apartamentelor vechi