CSM BUCUREŞTI – GYOR 25-27. O nouă înfrângere pentru campioana României în Liga Campionilor

CSM Bucureşti A PIERDUT şi returul cu Gyor, în grupa II a Ligii Campionilor la handbal femininProgramul în continuare al campioanei României este: Krim – CSM (2 martie), CSM – Thuringer HC (8 martie).
Romania TV
23 feb. 2019, 12:16
CSM BUCUREŞTI - GYOR 25-27. O nouă înfrângere pentru campioana României în Liga Campionilor

Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a fost învinsă sâmbătă, pe teren propriu, de Gyor ETO, deţinătoarea Ligii Campionilor, cu scorul de 27-25 (14-10), şi în partida retur din grupa a II-a. Cristina Neagu, aflată în recuperare, dar şi în negocieri cu CSM pentru extinderea contractului, s-a aflat în tribună.

Marcatoarele CSM Bucureşti au fost Radicevic 6 goluri, Constantinescu 4, Lekic 4, Curea 3, Lazovic 3, Bazaliu 1, Omoregie 1, Manea 1, Hagman 1, Cvijic 1, iar de la Gyor s-au remarcat Groot 8, Oftedal 4, Kristiansen 4. Crina Pintea, pivotul naţionalei României, a marcat 2 goluri pentru echipa ungară.

La meci au asistat circa 4.000 de spectatori, din care peste 150 au fost susţinători ai echipei oaspete.

În urma rezultatului, Gyor are 15 puncte, fiind liderul grupei, urmată de CSM, cu 10. Ambele echipe au obţinut anterior calificarea în faza sferturilor de finală ale competiţiei.

Celelalte partide ale etapei se joacă tot sâmbătă, între Vipers (8 puncte) – Krim (3) şi FTC Budapesta (7) – Thuringer (1).

În primele trei meciuri ale grupei, CSM a obţinut următoarele rezultate: 27-36 cu Gyor, 32-26 cu Krim şi 38-30 cu Thuringer.

Programul în continuare al campioanei României este: Krim – CSM (2 martie), CSM – Thuringer HC (8 martie).

Campioana României a reluat campania din Liga Campionilor fără două jucătoare de bază: Cristina Neagu şi Amanda Kurtovic, indisponibile în acest sezon după operaţii de ruptură de ligament la genunchi. Ambele au asistat la meciul de sâmbătă şi, în timp ce Kurtovic a anunţat că va evolua la Gyor din viitorul sezon, Neagu se află în negocieri cu CSM Bucureşti pentru extinderea contractului, scandent în 30 iunie 2019.

CSM Bucureşti s-a calificat în grupa principală II, după următoarele rezultate în grupa preliminară D: 36-31 şi 34-28 cu FTC Budapesta, 28-30 şi 32-24 cu SG BBM Bietigheim, 29-27 şi 26-31 cu Vipers.

În grupele principale se luptă pentru calificarea în sferturile de finală ale competiţiei, în care vor ajunge primele patru clasate, iar ulterior vor evolua pentru calificarea la Turneul Final Four.

Meciurile din grupele principale au loc între 25 ianuarie – 10 martie 2019, cele eliminatorii din sferturi în 5-7 aprilie (turul) şi 12-14 aprilie 2019 (returul), iar Turneul Final Four va avea loc, din nou, la Budapesta, în 11-12 mai 2019.

În ultimele două sezoane, CSM Bucureşti a obţinut medalia de bronz a competiţiei, după ce în 2016 cucerea trofeul, şi se află la a patra participare consecutivă în Liga Campionilor.

Actuala deţinătoare a Ligii Campionilor este Gyor ETO.


CSM BUCUREŞTI – GYOR LIVE VIDEO ONLINE STREAMING Digi Sport 1. CSM București-Gyor se joacă astăzi, de la ora 15:00, şi va fi în direct la Digi Sport 1 şi pe siteul digisport.ro pentru abonaţii RCS-RDS, iar campioana României are ceva probleme de lot înaintea meciului. Pe lângă Cristina Neagu, aflată în recupereare după operaţia la ligamentele încrucişate, alte două jucătoare riscă să nu joace: Andrea Lekic şi Sabina Jacobsen.

CSM BUCUREŞTI – GYOR LIVE VIDEO ONLINE STREAMING Digi Sport 1.

CSM BUCUREŞTI – GYOR 25-27, finaL DE MECI!

CSM BUCUREŞTI – GYOR 20-22, momente grele pentru bucureştence

CSM BUCUREŞTI – GYOR 17-17, revenire spectaculoasă a campioanei României

CSM BUCUREŞTI – GYOR 10-14 la pauză

CSM BUCUREŞTI – GYOR 10-8 în minutul 20!

„Nu poate fi vorba despre o răzbunare. Răzbunare va fi dacă ne calificăm acolo, la Budapesta, aceea va fi cea mai bună răzbunare”, a declarat antrenorul echipei CSM Bucureşti, Dragan Djukic.

Clasament Grupa 2:
clasament

Gyor-CSM Bucureşti 36-27 a fost unul de coşmar pentru fosta campioană a Europei la nivei de club. Iar cea mai bună jucătoare de pe teren a fost chiar românca Crina Pintea. Care, culmea, e posibil să vină la CSM din vară. La Budapesta, doar în prima repriză s-au încasat 22 de goluri! Enorm pentru o echipă care are ca obiectiv câştigarea trofeului. „Cel mai mult contează apărarea pentru un portar. Un portar este zero fără apărare”, a comentat Paul Ungureanu, portăriţa CSM-ului.

CSM-Gyor, al doilea meci pentru Crina Pintea împotriva echipei pentru care ar putea juca din vară
Crina Pintea, 28 de ani, a fost desemnată jucătoarea lunii ianuarie în Champions League. Românca a fost votată de un juriu format din mai mulţi jurnalişti şi le-a devansat pe Ana Gros (Brest), Andrea Kobetic (Siofok), Nerea Pena (Ferencvaros) şi Milena Raicevic (Buducnost). Performanţa de referinţă a Crinei a fost cea reuşită în victoria lui Gyor cu CSM Bucureşti (36-27). Românca a marcat 9 goluri din tot atâtea aruncări, confirmând forma incredibilă arătată la Campionatul European de anul trecut, când a fost aleasă în echipa ideală.

CSM BUCUREŞTI – GYOR LIVE VIDEO ONLINE STREAMING Digi Sport 1. Pivotul echipei României a ajuns la Gyor în această iarnă, de la Issy Paris, stârnind un val de critici în România la adresa oficialilor, care nu s-au gândit să o transfere. Acum însă s-a aflat că Pintea ar fi semnat deja cu CSM Bucureşti, unde ar ajunge din vară.

„Sincer, după meciul pe care l-am avut deja am primit foarte multe mesaje de susţinere, aşa, în ghilimele, şi sincer vreau să mă bucur de handbal. Chiar nu mă interesează, vrea să mă bucur de handbal şi sunt foarte fericită că fac parte din echipa asta. În momentul în care voi intra pe teren sper să aduc un plus echipei, iar dacă reuşesc să înscriu e un plus pentru mine. Eu mi-am decis viitorul, doar că nu vreau să vorbesc despre asta”, a declarat Crina Pintea.

Crina Pintea șochează, înaintea returului CSM București – Gyor: „Mi-a tras un pumn de mi-au dat lacrimile!”

Pivotul lui Gyor, Crina Pintea (28 de ani), îl acuză de agresiuni fizice pe Gheorghe Tadici (66), care i-a fost antrenor și la HC Zalău și la naționala României. În replică, fostul selecționer o jignește pe jucătoare: „Minte puțină! Eu am făcut-o handbalistă, nu ea pe mine antrenor!”. 

Spynews
Laura Cosoi, primul interviu după ce a devenit mamă pentru a patra oară. Frumoasa prezentatoare TV s-a întors deja pe platourile de filmare / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cele mai avantajate zodii până pe 23 august. Vești bune, bani și fericire pentru 4 nativi
Capital.ro
Se montează obligatoriu pe vehicule. Guvernul a dat ordin. Amenzi din 1 septembrie
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! Are un posterior prea obraznic, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
CUTREMUR PUTERNIC ÎN ROMÂNIA în urmă cu scurt timp. Anunțul făcut de INFP
Adevarul
Impactul declarațiilor ÎPS Teodosie: Normele religioase stricte lasă urme care persistă și în viața adultă ANALIZĂ
Spynews
Cine este și cum arată soția lui Adrian Nartea, Alina Ferinceac. Imagini de colecție cu cei doi
Spynews
Împăcați, dar pe ascuns! Cum au încercat Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău să fenteze paparazzii! I-am prins la întoarcerea din escapada secretă /VIDEO SAVUROS
Evz.ro
Tricoul, obligatoriu în afara plajei. Te amendează pe loc, s-a dat Ordonanță
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Imagini dureroase cu Nicu Covaci în sicriu. Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Filarmonica din Timișoara
Cancan.ro
Oana Niculescu Mizil, transformată TOTAL de când e o femeie singură! A rupt plaja-n două când s-a ridicat de pe şezlong
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Când vor intra pensiile recalculate pe card! Data la care se livrează pensiile în luna septembrie
Capital.ro
Românii PIERD BANII. Ajutorul de care au maximă nevoie: Rușine națională!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cum au murit, de fapt, Alexandra și Alin! Sfâșietor ce a filmat camera de bord
substantial.ro
Alertă epidemiologică: Virusul Oropouche amenință țările din America Centrală și de Sud
MediaFlux
PENSIONARII care vor pierde BANI de la 1 septembrie LA RECALCULARE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!