CSMS IASI – STEAUA 0-3 în Cupa Ligii: Final de sezon en fanfare pentru liderul Ligii 1

CSMS IASI - STEAUA 0-3: Steaua s-a impus prin golurile marcate de Nicandro Breeveld (13), Raul Rusescu (29) şi Alin Toşca (64). 
Alina Costache
14 dec. 2014, 18:38
CSMS IASI - STEAUA 0-3 în Cupa Ligii: Final de sezon en fanfare pentru liderul Ligii 1

Steaua Bucureşti s-a calificat fără probleme în semifinalele Cupei Ligii Adeplast la fotbal, duminică seara, după ce a învins pe CSMS Iaşi cu scorul de 3-0 (2-0), în ultimul meci din sferturile de finală. 

Steaua s-a impus prin golurile marcate de Nicandro Breeveld (13), Raul Rusescu (29) şi Alin Toşca (64). 

În semifinalele competiţiei s-au mai calificat Pandurii, Dinamo şi Astra Giurgiu. 

Steaua va primi 50.000 de euro pentru calificarea în semifinale, iar CSMS Iaşi va fi recompensată cu 25.000 de euro. Meciul de la Iaşi a fost ultimul din calendarul oficial intern pe 2014. 

Finala competiţiei se va desfăşura în data de 20 mai, pe Arena Naţională. 

CSMS IASI – STEAUA LIVE VIDEO ONLINE. Costel Gâlcă va trimite în teren împotriva formaţiei CSMS Iaşi o formulă de echipă în care vor apărea mai mulţi jucători care au evoluat mai puţin în acest sezon.

Cum s-au marcat golurile:


Min 64 – Goool Steaua! 0-3. Tosca inscrie din pasa lui Sanmartean

Min 29 – Goool Steaua! 0-2. Rusescu marcheaza si el din doi metri, dupa un corner al Stelei

Min 13 – Goool Steaua! 0-1. Breeveld deschide scorul, cu o reluare din 10 metri


Cum ar putea arăta primul „11″: Cojocaru – Râpă, Szukala, Luchin, Latovlevici – Breeveld, Neagu – Gabi Matei, Sănmărtean, Pîrvulescu – Rusescu
STEAUA. Costel Gâlcă a decis să le dea liber deja la 10 jucători înaintea meciului cu CSMS Iaşi, după un sezon extrem de istovitor. Astfel, Arlauskis, Popa, Tănase, Varela, Keșeru, Prepeliță, Stanciu, Chipciu, Iancu şi Filip nu au mai făcut deplasarea în Moldova. În schimb antrenorul campioanei l-a inclus în lot pe tînărul, Măcriş, 17 ani, care a jucat pentru Steaua şi în meciul din Cupa României, tot de la Iaşi.
STEAUA. Aceasta este a treia întîlnire din actualul sezon dintre Steaua şi CSMS Iaşi, fiecare joc fiind în competiţii diferite! Steaua s-a impus atît în campionat, pe Ghencea, cît şi în Cupa României, la Iaşi, cu scorul de 1-0, prin goluri marcate pe final de meci de Szukala (min 90+4), respectiv Stanciu (89).

CSMS IASI – STEAUA LIVE VIDEO ONLINE, în Cupa Ligii, ora 20.00. CSMS Iaşi a ajuns în această fază a competiției după ce le-a eliminat pe ASA Târgu Mureș și CFR Cluj. Trupa antrenată de către Nicolo Napoli se clasează momentan doar pe locul 16 în Liga 1, fiind la șase puncte distanță față de prima echipă poziționată deasupra zonei retrogradării.

LIVE VIDEO sferturi finală, CSMS Iaşi – Steaua, în Cupa Ligii, ora 20.00 AICIAICIAICI,AICI şi AICI

CSMS IASI – STEAUA LIVE VIDEO ONLINE, în Cupa Ligii, ora 20.00. CSMS Iaşi a avut până acum mari probleme în apărare, deoarece a încasat în medie peste 1.5 goluri pe întâlnire.

CSMS IASI – STEAUA LIVE VIDEO ONLINE, în Cupa Ligii, ora 20.00. Wesley s-a refăcut complet și va putea evolua contra steliștilor. De asemenea, Crețu va reveni și el după ce în campionat a fost suspendat. Deși a început să se antreneze normal, Onduku rămâne pe tușă din cauza faptului că mai resimte unele dureri. Grahovac, Țigănașu, Mihai, Coșereanu și Bole vor lipsi și ei din cauza unor accidentări.

CSMS IASI – STEAUA LIVE VIDEO ONLINE, în Cupa Ligii, ora 20.00. Steaua se deplasează în Moldova cu moralul la pământ după ce a fost eliminată din Europa League. Trupa antrenată de către Constantin Gâlcă s-a calificat în această fază a competiției după ce a învins-o pe Rapid cu scorul de 2-1 în optimile de finală. Roş-albaştrii au avut o evoluție excelentă în actualul sezon, iar în campionat se clasează pe primul loc cu un avans de nouă puncte față de principala urmăritoare.

CSMS IASI – STEAUA LIVE VIDEO ONLINE, în Cupa Ligii, ora 20.00. Chipciu și Filip s-au operat la sfârșitul săptămânii și astfel nu vor evolua la Iași. Iancu a reluat alergările ușoare și cel mai probabil va reveni la începutul perioadei de pregătire. Gâlcă i-a lăsat deja în vacanță pe Arlauskis, Keșeru, Tănase, Popa, Varela, Prepeliță și Stanciu, astfel că va trimite în teren mai multe rezerve.

CSMS IASI – STEAUA LIVE VIDEO ONLINE, în Cupa Ligii, ora 20.00. Cele două echipe s-au mai întâlnit de două ori în acest sezon, ultima dată chiar în urmă cu o săptămână. Steaua s-a impus în ambele partide la limită, cu scorul de 1-0.

CSMS IASI – STEAUA LIVE VIDEO ONLINE, în Cupa Ligii, ora 20.00. Echipe probabile:

CSMS IASI – STEAUA LIVE VIDEO ONLINE, în Cupa Ligii, ora 20.00. CSMS Iaşi: Caparco – Voicu, Mihalache, Plămadă, Bădic – Creţu, Olah – Bosoi, Wesley, Ciucur – Dobre

CSMS IASI – STEAUA LIVE VIDEO ONLINE, în Cupa Ligii, ora 20.00. Steaua: Cojocaru – Papp, Luchin, Szukala, Latovlevici – Bourceanu, Breeveld – Vâlceanu, Sânmărtean, Pîrvulescu – Rusescu

Spynews
Cum arată părul natural al Biancăi Drăgușanu. Multe femei și-ar dori să îl aibă așa fără niciun efort | FOTO
Bzi.ro
Fiica Iuliei Albu a făcut furori în prima zi de școală! Cum a venit îmbrăcată tânăra
Fanatik.ro
Cele 6 lucruri pe care să nu le faci dacă vrei să te ocolească ghinionul în ziua de vineri, 13 septembrie. Mare atenție la al treilea
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de terenuri din România. Legea îi obligă să plătească
Playtech.ro
Alfred Bulai a ieșit din închisoare! Ce a declarat când a aflat că e cercetat în arest la domiciliu
DailyBusiness
Gata, avem BANCĂ DE ALIMENTE! E singura de acest tip din România
Adevarul
Experiență de coșmar pentru un român care a dat mii de euro pe o vacanță de 5 stele. „Nu pot să cred așa ceva, e șocant”
Spynews
Nuntă în familia lui Sorinel Copilul de Aur! Fratele lui, Adi de Adi, s-a căsătorit. Imagini de la eveniment / FOTO
Spynews
Liviu Vârciu recunoaște că a înșelat-o pe Anda Călin. Cum a convins-o să îl ierte: "Nu pot trăi fără ea"
Evz.ro
Românii care ar putea ieși mai devreme la pensie. Există o singură condiție
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Fostă finalistă la Miss, ucisă ca în filmele de groază de soțul ei. Până și polițiștii s-au speriat
Playsport.ro
Cea mai frumoasă sportivă din România s-a retras la 29 de ani și are un job cu totul neobișnuit. Din ce face bani
kanald.ro
Decizie de ultimă oră privind recalcularea pensiilor. Anunțul vine din partea Ministrului Muncii: „Nicio pensie..”
Capital.ro
Apare o nouă putere mondială. Vladimir Putin a anunțat: Deja 34 de țări şi-au exprimat dorinţa de a se alătura
StirileBZI
Luxemburgul caută muncitori români. În anumite domenii, salariul este de 6.000 de euro pe lună.
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
"S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă
substantial.ro
Casa Națională de Pensii clarifică discrepanțele din deciziile de recalculare a pensiilor
MediaFlux
Iau PENISIE MĂRITĂ abia în noiembrie. Cine sunt pensiorii care trebuie să aștepte
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...