CTP a dezvăluit cu cine va vota în turul II la prezidenţiale, surpriză totală: „Îl voi vota pe Marcel Ciolacu pentru că totuși Ciolacu are, în spate, cel mai mare partid din România”

Cristian Tudor Popescu a dezvăluit la Europa FM că votează, în turul întâi la prezidențiale, cu Kelemen Hunor, însă, în turul doi, merge pe mâna lui Marcel Ciolacu
Filip Stan
17 oct. 2024, 16:22
CTP a dezvăluit cu cine va vota în turul II la prezidenţiale, surpriză totală:

CTP a dezvăluit cu cine va vota la la prezidențiale. Cunoscut jurnalist a declarat, la Europa FM, că votează, în turul întâi la prezidențiale, cu Kelemen Hunor, însă, în turul doi,dacă se ajunge la o finală Marcel Ciolacu – George Simion, va vota cu Marcel Ciolacu. De fapt, l-ar alege pe Marcel Ciolacu și dacă ar ajunge, în turul doi, cu Elena Lasconi sau Mircea Geoană. „Între Marcel Ciolacu și George Simion în turul doi, votez Marcel Ciolacu”, a spus CTP la Europa FM.

Apoi, întrebat pe cine ar vota între Elena Lasconi și Marcel Ciolacu, Cristian Tudor Popescu a spus: „Îl voi vota pe Marcel Ciolacu pentru că totuși Ciolacu are, în spate, cel mai mare partid din România. Aceasta este realitatea. Sunt ultimul fan PSD din această țară. Nu am avut nicio treabă cu acest partid. Dimpotrivă, în perioada Dragnea, spuneam că PSD este echivalentul Cernobîlului. Dar, prin votul oamenilor, PSD este cel mai mare partid din România și va participa la guvernare”.

Marcel Ciolacu, despre contracandidaţi: Ciucă este „prizonierul PNL”, Geoană e „lustruit”, Lasconi „trece sticla”, iar Simion „nu are o linie”

Întrebat dacă „de-asta i-ar da votul lui Marcel Ciolacu”, Cristian Tudor Popescu a zis: „Da! Da, pentru că este important să ai un partid cu care să încerci să faci o politică pe termen lung. Nu văd o altă posibilitate acum. Așa zisa coagulare a dreptei în care să se adune șchiopul, chiorul și ciungul pe partea dreaptă… din păcate… nu poate fi o alternativă de guvernare”.

Între Mircea Geoană și Marcel Ciolacu, Cristian Tudor Popescu a spus că ar vota tot cu Marcel Ciolacu. „Da, aș vota tot cu Marcel Ciolacu pentru că Mircea Geoană vine fără partid și fără structuri. Între PSD-istul actual numărul 1 Marcel Ciolacu și fostul PSD-ist Mircea Geoană, îl aleg pe Marcel Ciolacu”, a mai zis Cristian Tudor Popescu.

Marcel Ciolacu vine cu o idee de întrebare pentru referendumul propus de Nicușor Dan: „Lumea înțelege mai bine acest demers”

Apoi, la finalul emisiunii, din senin, a dat-o cotită și a zis că argumentul pentru care l-ar vota pe Marcel Ciolacu este puțin greșit.

„Da, nu este un argument faptul că Ciolacu are un partid mare precum PSD. Înclinația PSD spre hoție este atât de puternică încât nici Marcel Ciolacu nu este în stare să o controleze în momentul de față”, a mai zis Cristian Tudor Popescu.

Liderul PSD Marcel Ciolacu conduce în topul intenţiilor de vot la alegerile prezidenţiale, urmat de liderul AUR George Simion – 19,8% şi de Mircea Geoană – 17,2%. În ceea ce priveşte opţiunile la alegerile parlamentare, PSD este pe primul loc, 28,2%, pe locul al doilea situându-se AUR – 22,7%, locul al treilea revenind USR, cu 19,5% din opţiuni, conform unui sondaj realizat de Verifield, la comanda USR, după respingerea candidaturii Dianei Şoşoacă la Preşedinţie, ca urmare a deciziei CCR. Conform sondajului, Şoşoacă este pe primul loc în topul notorietăţii, urmată, la egalitate de Marcel Ciolacu şi de Mircea Geoană.

 

DailyBusiness
Ai planuri de Crăciun și Revelion? Iată oficial cum va fi vremea
Spynews
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Bzi.ro
Mario Fresh o înșela pe Alexia Eram? Ce a putut face artistul
Fanatik.ro
Alimentul care te ajută să pierzi în greutate și reglează colesterolul. Mulți români îl consumă fără să fie conștienți de beneficii
Capital.ro
Adevărul despre Elena Udrea. Adrian Alexandrov rupe tăcerea: Puțină lume o cunoaște...
Playtech.ro
Doamne, cât de bine poate să arate Cher la 78 de ani! A ȘOCAT pe toată lumea, e SUPERBĂ
DailyBusiness
Încep plățile pentru români! Sunt în joc 500 de milioane de euro
Adevarul
Cauzele suspendării fondurilor europene pentru România pe înțelesul tuturor. Expert: Gata cu sinecurile din companiile de stat!
wowbiz.ro
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
Spynews
EXCLUSIV! Primele declarații ale lui Babs, după ce Dorian Popa a fost surprins de paparazzii Spynews.ro cu noua iubită!
Spynews
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Evz.ro
Trucul care salvează murăturile. Cum eviți să se înmoaie
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
kanald.ro
Legea pensiilor din România a ajuns în Parlamentul European. Cine sunt românii ale căror pensii vor putea fi din nou recalculate
Cancan.ro
Copiii milionarului Adrian Marțian au fost găsiți! Ireal unde se aflau cei 3 frați în tot acest timp
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Doliu în televiziunea din România. Marele actor a părăsit scena. Ne-a făcut pe toți să râdem
StirileBZI
Cine va primi ajutorul de încălzire în 2024: Ce condiții trebuie să îndepliniți
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
stirilekanald.ro
Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...
substantial.ro
Amenințare cu retragerea licenței pentru cluburile bucureștene după dizolvarea AMFB
MediaFlux
E CLAR cine va fi CÂȘTIGĂTORUL alegerilor PREZIDENȚIALE. Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Puterea.ro
Trupe de legendă: Jethro Tull și revoluția folk-ului progresiv