CTP demolează propunerea PNL pentru numirea lui Ciucă în fruntea Guvernului: E ideea lui Iohannis. Cea mai meschină și sinistră imagine!

Cristian Tudor Popescu a comentat în termeni duri propunerea lui Nicolae Ciucă pentru funcţia de prim-ministru. Gazetarul spune că ideea nu a venit din partea PNL, ci a fost exclusiv propunerea preşedintelui Klaus Iohannis.
Alina Costache
21 oct. 2021, 13:16
CTP demolează propunerea PNL pentru numirea lui Ciucă în fruntea Guvernului: E ideea lui Iohannis. Cea mai meschină și sinistră imagine!

CTP demolează propunera PNL pentru numirea lui Ciucă în fruntea Guvernului. Șeful statului și-ar dori să aibă control asupra partidului, cât şi controlul Guvernului.

CTP demolează propunera PNL pentru numirea lui Ciucă în fruntea Guvernului: E ideea lui Iohannis. Cea mai meschină și sinistră imagine!

„Ciucă nu este propunerea PNL, este propunerea preşedintelui Iohannis. PNL nu mai are ce să facă, e cu spatele la zid. Ştie că dacă ar merge mai departe cu Florin Cîţu nu ar trece prin Parlament un asemenea Guvern. Iată că a fost adus PNL-ul în situaţia să accepte oferta de nerefuzat a lui Klaus Iohannis. Cea mai meschină şi sinistră imagine.

Este vorba despre războiul preşedintelui Iohannis cu PNL. Tot ce am văzut s-a petrecut pentru că Iohannis nu avea controlul partidului şi a vrut să îl aibă. Trebuia eliminat în primul rând Ludovic Orban, apoi, pentru a avea controlul Guvernului, trebuiau eliminaţi atât Cîţu cât şi USR PLUS. Nicolae Ciucă este cunoscut că fiind varianta lui Iohannis de lungă vreme. Ne amintim că Nicolae Ciucă a fost interimar foarte puţin timp după Orban şi atunci a apucat să dea afară o parte din camarila lui Orban, dar Iohannis nu era suficient de puternic atunci în raport cu PNL-ul.

Citește și: Marcel Ciolacu, înainte de consultări: România nu intră într-o zonă de stabilitate cu un Guvern minoritar. Urgenţa românilor e să discutăm cu preşedintele problema pandemiei”

În momentul de faţă PNL nu mai are ce să facă. Nicolae Ciucă va conduce guvernul pe care îl va propune preşedintele.

Nu e bine dacă ne gândim la civilizaţia politică şi stadiul democraţiei din România. Dar armata deţine o încredere considerabilă în ochii populaţiei în raport, de pildă, cu partidele, Guvernul sau chiar preşedinţia. Oamenii au această speranţă că vine armata şi dă militaria jos din pod. Că face ordine. Având în vedere totuşi situaţia în care ne aflăm, se justifică numirea lui Nicolae Ciucă. Să sperăm că va putea să şi ia măsurile necesare, măsuri nepopulare”, a declarat Cristian Tudor Popescu joi dimineaţă, într-o intervenţie la Digi24.

Citește și: Florin Cîțu, după consultările cu Iohannis: Eu l-am propus pe Ciucă premier. Acum mizăm pe responsabilitatea parlamentarilor. E important să avem un guvern cu puteri depline

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Greșeala banală care a costat-o pe o familie de români 150 de euro în vacanță. “A mai pățit cineva așa ceva”
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Veste pentru proprietarii din România. Vine marea surpriză
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Furtunile au făcut din nou prăpăd în țară! Grindina a băgat spaima în locuitorii din Mehedinți: „Peste tot piatră de-ţi era frică şi să stai afară că te omoară”
Capital.ro
Se pierd toți banii. Obligatoriu până la 31 iulie. Statul român a dat avertismentul final
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
CFR Cluj remizează 0-0 cu Neman Grodno în prima manșă a turului secund preliminar Conference League
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!