CTP îl desfiinţează pe Vlad Voiculescu: Am spus că e un politician prost cu intenţii bune. Retrag ambele calificări. Văd doar eforturi de a face mult rău împrejur!

Cristian Tudor Popescu e de părere că declaraţiile făcute de Vlad Voiculescu precum că numărul real al morţilor de COVID este mai mare, alimentează teoriile conspiraţiei.
Alina Costache
16 apr. 2021, 22:29
CTP îl desfiinţează pe Vlad Voiculescu: Am spus că e un politician prost cu intenţii bune. Retrag ambele calificări. Văd doar eforturi de a face mult rău împrejur!

CTP îl desfiinţează pe Vlad Voiculescu. Mai mult decât atât, gazetarul spune că în ceea ce priveşte intenţiile fostului ministrul vede doar efortul de a face cât mai mult rău împrejur.

CTP îl desfiinţează pe Vlad Voiculescu: Am spus că e un politician prost cu intenţii bune.

„Sunt mii de morţi pe care îi ascund ăştia din cifre, aşa ne-a spus domnul Voiculescu. A spus nu este exclus să fie mii de morţi în plus. Din ce a spus domnul Voiculescu, şi anume că se ascund morţi, rezultă ca transmisie în opinia publică ideea că au dreptate cei care au zbierat în faţa spitalelor asasinilor pentru că rezultă clar, toată lumea îşi dă seama acum, medicii omoară oameni în spitale şi ăştia îi ascund din cifre. Acele dihănii care i-au strigat medicului Andrei Moldovan, înseamnă că au dreptate, potrivit domnului Vlad Voiculescu.

Am spus despre domnul Voiculescu că este un politicar prost, dar un om cu intenţii bune. Retrag ambele calificări. Pentru că domnul Voiculescu nu este prost, iar, în ceea ce priveşte intenţiile, eu nu mai văd decât eforturi din partea domniei sale de a face cât mai mult rău împrejur, după ce a fost scos din funcţia de ministru. Această declaraţie a domniei sale care nu se bazează pe niciun fel de suport, nu îşi asumă nicio cifră şi spune că nu am documentat, nu o să folosesc cifre. Spuneam că domnul Voiculescu nu este prost, este pe cât de inteligent, pe atât de perfid. Această exprimare nu este exclus să fie mii de morţi în plus, este făcută în aşa fel încât să spună: am spus că erau, am spus că nu este exclus.

Cum poţi ca persoană responsabilă cum poţi să faci această declaraţie publică înainte să existe vreo confirmare? Oamenii acum pot să nu mai aibă nicio încredere în cifre, mai ales într-o perioadă în care circulă tot felul de teorii, conspiraţii şi manipulări ordinare împotriva vaccinării, împotriva măştii, este un infern. În aceste condiţii vine domnul Voiculescu, imediat după ce a fost dat afară, vine şi ne comunică acest lucru, fără a argumenta cu dovezi. Problema este că loveşte în credibilitatea şi aşa extrem de şubrezită a autorităţilor şi instituţiilor din România. Oamenii pot să intre într-o stare de nesiguranţă”, a declarat Cristian Tudor Popescu, la Digi 24.

Citeşte şi: Vlad Voiculescu, lămuriri despre raportarea eronată a deceselor COVID: „Nu e exclus să fie o diferență de mii de morți între cele două platforme”
 

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Motivul pentru care nu trebuie să bei cafea sau ceai în avion. Te vei gândi de două ori înainte să mai faci asta
Capital.ro
Interzis pentru șoferii care fac ITP-ul. Primești pe loc două amenzi, una peste alta. Legea nu permite
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Uniformele, obligatorii în școli. Propunerea îi revoltă pe părinți: „Va ieși scandal”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Fel de mâncare tradițional popular mortal. În fiecare an mor aproximativ 20.000 de oameni
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Florin Salam a întrecut orice limită! După ce şi-a pierdut nevasta şi copiii, s-a aflat şi ce i-a făcut lui Tzancă Uraganu
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Apare TAXA pe carbon. E un acord istoric. Cine o va plăti
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
George Simion: „România trebuie să aibă o Armată profesionistă, altfel vom fi ocupați în 2 zile”
MediaFlux
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! NU se dau BANI ÎN PLUS
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!