CTP, nemilos cu managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Constanţa care a declarat după incendiu că „s-a întâmplat un necaz”

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a criticat în termeni duri afirmaţiile făcute de Stela Halichidis care a fost demisă vineri din funcţia de manager al Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa, după incendiul care a provocat moartea a şapte persoane.
Filip Stan
01 oct. 2021, 22:52
CTP, nemilos cu managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Constanţa care a declarat după incendiu că

CTP a amintit despre modul în care Stela Halichidis s-a adresat jurnaliştilor care au întrebat-o despre incendiul produs la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa.

„Îmi e rău, ce vreți, să mor aici?”, s-a adresat Stela Halichidis jurnaliștilor care îi puneau întrebări după tragedia de la unitatea medicală. „Totul funcționa conform legii, toate defecțiunile au fost remediate, dar s-a întâmplat un necaz”, a mai spus ea managerul.

„«S-a intamplat necaz»„ e text de persoană care se duce să pupe moaștele Sfintei Paraschiva, un fel de «nu ne-a ajutat Dumnezeu», Parcă ne aflam în plin misticism, ceasul rău, pisica neagră, când avem de-a face cu o tragedie produsă din cauze precise, determinate tehnic și științific”, a reacționat Cristian Tudor Popescu, la Digi24, potrivit Libertatea.

Citeşte şi: Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa care a luat foc ceruse bani pentru obţinerea autorizaţiei ISU şi achiziţia de senzori de fum. Primăria l-a tăiat de pe lista de investiţii

CTP, nemilos cu managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Constanţa.  „A fost angajat acolo ca tocmai în momente critice, să aibă competență”

„«Vai. ce rău îmi e!» Stai., domnule, vorbește! A, dacă era un cetățean de pe stradă, da, dar unui medic de spital nu are voie să îi fie rău. A fost angajat acolo ca tocmai în momente critice, să aibă competență, sânge rece, prezentă de sprit”, a adăugat CTP, care și-a cerut scuze pentru a folosit un ton ridicat.

Dacă doriți, mergeți și muriți acasă, nu în curtea spitalului! Nu aveți voie «muriți», trebuie să salvați oameni de la moarte, nu să amenințați grotesc și jalnic jurnaliștii care pun întrebări”, a precizat Cristian Tudor Popescu.

CTP, după ce Klaus Iohannis a spus că statul român a eșuat în misiunea de a-și proteja cetățenii: „

Rugat să comenteze declarația președintelui Klaus Iohannis după tragedia de la Constanța, care a spus că „statul român a eșuat în misiunea sa fundamentală de a-și proteja cetățenii”, gazetarul a spus:

„E stat eșuat de când a fost înființat. Niciodată, în nici o structură, tărăniști, conservatori, comuniști, legionari, guvernele de după Revoluție, nu a reușit să garanteze protecția simplului cetățean”, a conchis Cristian Tudor Popescu.

Citeşte şi: Florin Cîţu anunţă demiteri după incendiul de la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa. „E de neacceptat să se întâmple astfel de tragedii în spitalele din România”

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Asociația de proprietari nu are niciun drept. Anunț pentru proprietarii de apartament care au câini sau pisici
Playtech.ro
Orașul din România unde locuințele sunt mai scumpe decât în București. Cât costă să-ți cumperi un apartament sau să stai în chirie
DailyBusiness
METEO. ANM anunță ce îi așteaptă pe români în luna august
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Vestea momentului despre McDonald's. Ce se întâmplă cu prețurile
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
S-a schimbat legea pentru proprietarii de terenuri. UE a cedat în fața României: „Rezolvat 100%”
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Incendiul devastator din Jasper: Sute de case distruse și mii de oameni evacuați
MediaFlux
PENSIONARII care pot RĂMÂNE FĂRĂ măriri de PENSIE! DECIZIA care schimbă TOTUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!