CTP: Noi trebuie să ne facem ordine în ţară şi nu Bruxelles-ul VIDEO

"Noi trebuie să ne facem ordine în ţară şi nu Bruxelles-ul", a declarat, în direct la România TV, jurnalistul Cristian Tudor Popescu. El s-a arătat indignat de ipoteza ca Uniunea Europeană să controleze România. "Vine Uniunea Europeană să guverneze sau să facă legi în România?" a adăugat el.
Romania TV
13 iul. 2012, 17:28
CTP: Noi trebuie să ne facem ordine în ţară şi nu Bruxelles-ul VIDEO

„Să ne lasă domnule să rezolvăm şi noi ceva pe aici prin ţara asta, nu! – Vine UE să guverneze sau să facă legi în România? Noi suntem cei care trebuie să ne facem ordine în ţarăşi nu Bruxelles-ul. (…) Uluiala mea şi mai mare a fost să vad că într-un document al Comisiei Europene se discută, se fac cereri cu privire la neant, la nimic. Căci ce altceva este >. Are dreptate domnul Antonescu aici. N-am cum să nu-i dau dreptate. În teorie, poate preşedintele interimar să graţieze. Pe ce bază îi spune preşedintelui României Comisiea Europeană să nu facă graţieri? E ceva neconstituţional sau ilegal? Cum poate Comisia Europeană să se refere la aşa ceva. E foarte bine că va continua monitorizara. E bine, şi mă simt mai liniştit dacă ştiu că sunt foarte atenţi responsabilii de la Bruxelles, dar totuşi am impresia că undeva există o exagerare în toată povestea asta”, a spus jurnalistul Cristian Poescu la România TV.

„Chestia asta cu sanţiuni politice la adresa României? Mi se pare cam mult, totuşi aici nu e Siria, nu suntem o ţară de lumea a III-a”, a mai spus CTP. „Dacă ne gândim puţin, criza asta nu a creat-o România şi nu văd de ce România ar trebui să sufere acum din pricina unei suprareacţii a Bruxelles în legătură cu ce se întâmplă aici. Nu e nicio lovitură de stat, nu am pus tancurile în jurul Parlamentului. NU se întâmplă nimic. E o bătălie politică dusă cu mijloace, din păcate, josnice, între adversari pe care-i ştim de ani de zile. Nu ştiu de ce să suferim noi din cauza unei nervozităţi a UE legată de o criză pe care nu am creat-o noi”, a concluzionat jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

Preşedintele interimar Crin Antonescu a reclamat faptul că în România există dezinformări şi manipulări care afectează imaginea ţării noastre. Într-o declaraţie de presă la Palatul Cotroceni, preşedintele interimar a afirmat că, în România, nu a fost încălcată Constituţia. Crin Antonescu a subliniat şi faptul că „Legile României se fac în România, în conformitate cu Constituţia, de către legiuitorii investiţi de Constituţie”, nu se negociază „în altă parte”. Mai mult, preşedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat că preşedintele României, „deplin sau interimar”, nu primeşte ordine şi dispoziţii de la nimeni.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Lidia Fecioru a dezvăluit băutura care te adoarme instant. Te scapă de agitație și insomnie și poți să o faci acasă: „Miraculoasă”
Capital.ro
Este strict interzis pentru PROPRIETARII de case sau clădiri din România. NU AI dreptul să ignori vecinii
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Mare atenție dacă aveți datele bancare salvate în telefon! Vă puteți pierde banii!
Adevarul
Dezamăgirea unei românce în Anglia: „Mizerie cum în puține locuri din lume am găsit. Occidentul a căzut deja. Nu vă uitaţi rădăcinile!”
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Ce se întâmplă cu DrugTest-ul. Poliția promite să nu-i afecteze pe șoferii corecți
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
TOP 20 sexy vedete care au arătat tot! S-au încurcat în…pantalonașii buclucași!
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
S-a dat interzis în TOATĂ ROMÂNIA. Ordinul care devine LEGE pentru toată lumea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Grav accident rutier în nord-vestul Ucrainei: 14 persoane decedate, inclusiv un copil
MediaFlux
DATA la care vine RECALCULAREA PENSIEI! Au anunțat ACUM
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!