Cu cât a fost depunctată prietena lui Carla’s Dreams la Bacalaureat. Amira este șocată după contestație: „Ne vrea agramați și ușor de manipulat”

Cu cât a fost depunctată prietena lui Carla’s Dreams la Bacalaureat. Amira Ene este din Urlați, Prahova, iar în urma susținerii examenului maturității, a obținut media 9.75. S-a arătat nemulțumită de nota primită la limba română, așa că a făcut contestație.
Alina Costache
11 iul. 2023, 16:47
Cu cât a fost depunctată prietena lui Carla’s Dreams la Bacalaureat. Amira este șocată după contestație:

Cu cât a fost depunctată prietena lui Carla’s Dreams la Bacalaureat. Amira este una dintre cele mai mari admiratoare ale trupei Carla’s Dreams, iar asta se poate obsrva de pe pagina ei de Facebook, care este plină cu poze de la concertele artiștilor moldoveni.

Citește și: Persoana care a fotografiat subiectele de la Bacalaureat şi le-a făcut publice a fost identificată. Secretar de stat în Ministerul Educației: ”Este anchetată și va suporta consecinţele”

Cu cât a fost depunctată prietena lui Carla’s Dreams la Bacalaureat

Tânăra susține că și-a verificat lucrarea cu alți trei profesori, urmând baremul de corectare. Nicio greșeală, ar fi fost concluzia lor. După afișarea notelor finale, Amira a avut parte de un mare șoc, nota ei nu a fost mărită absolut deloc, ci din contră, a fost scăzută cu 90 de sutimi, rezultatul final fiind de 8.60.

Nu înțeleg și nu voi înțelege niciodată care a fost sistemul de notare. Am verificat baremul nu cu unul, ci cu trei profesori de română. E cea mai mare nedreptate care mi s-a făcut vreodată. Și trist este că nimeni nu îmi va putea explica vreodată de ce.

Am auzit că în comisiile de corectare au fost inclusiv învățători. Nu am nimic cu pregătirea acestora, însă, o teză de bac la română nu poate fi corectată decât de un profesor de limba și literatura română. Știu că nu voi mai schimba nimic, știu că am pierdut un tren important pentru mine, dar mi-aș dori ca ceva să se schimbe în actualul sistem de învățământ.

Unul care ne vrea agramați și ușor de manipulat prin faptul că sunt trecute cu vederea din ce în ce mai multe greșeli”, a spus Amira, pentru observatorulph.ro.

Amira a scris un eseu-manifest pe care ar vrea să-l citească tot mai mulți elevi, dar și profesori. Ea a vrut să tragă un semnal de alarmă referitor la situațiile revoltătoare care au avut loc în sesiunea de vară a Bacalaureatului 2023.

Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Pericolul ascuns de pe plaje. Lucrul banal care poate duce la tragedii
Capital.ro
Mașinile interzise pe șosele. Ordinul UE pentru cei care alimentează cu motorină. Când devine lege
Playtech.ro
Ce spune Ciprian Marica despre incendiul pornit în incinta academiei sale din Pipera. Fanii nu se așteptau la asta!
DailyBusiness
Este vestea cea mare! BNR anunță ce se întâmplă cu ratele românilor
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Spynews
”Nu îmi este frică”. A fost sau nu Gabi Bădălău bătut de Bianca Drăgușanu?! Ce spune despre presupusele acte de violență ale vedetei de la o petrecere
Evz.ro
Bogdan Vlădău nu știe cum să-i mai intre în grații Ginei. Vedeta îl ignoră total, cel puțin pe net
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Nuntă cu final tragic! O șoferiță și-a condus mama spre MOARTE, după ce s-a răsturnat într-o râpă.
Capital.ro
Doliu național. S-a stins un titan al muzicii românești: A dus numele țării pe toate continentele lumii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Autoritățile Române înțeleg Durerea Familiei Române din Leeds, dar Consideră Decizia Britanicilor „Legală și Îndreptățită”
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!