Cu cât i-a plătit Selly pe Costi Max şi Adrian Elicopter ca să apară în Buzz House. „Pare că ne dă miliarde, că nu îşi mai pune lui pe masă!”

Costi Max și Adrian Elicopter au dezvăluit cât de generoasă este compensația oferită de Selly pentru apariția în filmul "Buzz House". Cei doi tiktok-eri au adus în prim-plan sumele impresionante, însă într-un mod plin de umor și ironie.
Filip Stan
25 apr. 2024, 21:59
Cu cât i-a plătit Selly pe Costi Max şi Adrian Elicopter ca să apară în Buzz House.
Cu cât i-a plătit Selly pe Costi Max şi Adrian Elicopter ca să apară în Buzz House. "Pare că ne dă miliarde, că nu îşi mai pune lui pe masă!"

Cu cât i-a plătit Selly pe Costi Max şi Adrian Elicopter ca să apară în Buzz House. Filmul a fost lansat recent în cinematografe, fiind invitate de o serie de celebrități. Costi Max și Adrian Elicopter au împărtășit detalii despre cât de bine i-a plătit Selly pentru a face parte din acest proiect.

Citeşte şi: Jo rupe tăcerea despre relaţia cu June. „Când reuşeşti să pui punct, te simţi în sfârşit cu adevărat liber şi fericit. E greu, dar merită”

Adrian Elicopter a sugerat că suma primită nu este chiar atât de impresionantă pe cât s-ar putea crede, însă a lăsat de înțeles că există o înțelegere pentru o creștere a compensației în viitor. Într-o notă plină de umor, el a punctat că Selly este preocupat de costuri, dar că plătește în mod corespunzător.

„Dacă a zis Selly că sunt cel mai bine plătit, a spus cu jumătate de gură. La anul, o să îl fac să zică din suflet, să nu se mai gândească a doua oară. Mai bagă de la el. Zice „Mamă, cu cât îi plătesc pe ăia!”. Nici chiar așa. Vino să vezi că am Logan și Costi are mașină căpătată. Pare că ne dă miliarde, că nu își mai pune lui pe masă. Dacă n-ai ce pune în frigider, nu e nimic, mai scad din preț”, a spus Adrian Elicopter.

Costi Max a adăugat cu un zâmbet că a venit la filmare cu autobuzul, sugerând că nu s-a așteptat la o sumă extraordinar de mare. Cu toate acestea, a recunoscut că Selly oferă compensații bune, dar exagerează în a le face să pară mai mari decât sunt în realitate: „Eu am venit cu autobuzul, fie vorba între noi acum… Bine, n-am ce să zic. Plătește bine Selly, dar o face să pară ceva super mare”.

Citeşte şi: Bursucu, ameninţat de Leo de la Strehaia. Cine este femeia care stârnit războiul dintre prezentatorul TV şi „Prinţul Ţiganilor”

În timp ce Selly este mândru de producția sa și își exprimă speranța că filmul va depăși așteptările publicului, el a dezvăluit că producția a costat aproximativ un milion de euro. Acesta este cel mai scump proiect al său, iar munca depusă a fost considerabilă.

„Toată lumea care se uită, dați-i o șansă filmului, pentru că eu cred că o să vă depășească așteptările. Am muncit pentru acest produs patru luni intens. Am vrut să livrăm într-un timp foarte scurt și am reușit să facem treaba asta, însă munca a fost foarte mare, multe nopți nedormite, multe filmări de noapte. Cu tot cu marketing, acest film m-a ajuns un milion de euro. E cel mai scump pe care l-am făcut, dar cred că e și cel mai bun de departe, deci avea de ce să fie mai scump”, a declarat Selly la WOWnews.

În final, Selly și-a exprimat recunoștința față de colaboratorii săi și a subliniat că „Buzz House” reprezintă unul dintre cele mai impresionante proiecte ale sale în zona de cinema. Cu toate acestea, vloggerul a precizat că este pregătit să exploreze noi direcții și să își extindă orizonturile în lumea cinematografiei.

„În zona de cinema urmează să gândim un proiect, nu avem încă o idee foarte clară, în schimb vine Beach Please. Am mari emoții să văd cum va fi primit cel mai mare artist din festival și cum se vor vinde biletele, pentru că artistul e imens și nu a mai fost niciodată în România și în general, în Europa, vara asta cântă doar în Costinești și Viena. „Buzz House” e pe parte de cinema cel mai tare proiect al meu”, a încheiat Selly.

Spynews
”Mai rămâneam împreună”. Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii, despre relația cu Claudia Florescu
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
”Amazonul Europei”, destinația din România, pe placul jurnaliștilor internaționali. Turiștii sunt fascinați
Capital.ro
NOTIFICARE pentru șoferii din România. Hârtia pe care o pot găsi direct pe PARBRIZ
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Cel mai iubit produs de la Lidl se vinde acum cu câțiva lei! Dispare imediat de la raft!
Adevarul
Rușii au lansat o ofensivă amenințătoare în est, unde ar putea cuceri o porțiune semnificativă de teritoriu
Spynews
E periculos să consumi ouă cu două gălbenușuri, sau ouă cu micuțe cheaguri de sânge? Ce spun specialiștii
Spynews
Un tată și-a aruncat de la etajul cinci cei doi copii de 2 și 5 ani, după ce s-a certat cu soția lui. Gestul cumplit s-a terminat tragic: ”A fost sfâșietor”
Evz.ro
Aerul condiționat devine istorie. Climatizare după o nouă tehnologie ecologica
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet
Cancan.ro
Vali a murit la Costineşti, după ce şi-a presimţit sfârşitul: 'Să îmi reparaţi maşina şi...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 8 iulie. Ce temperaturi vom avea în Capitală
Capital.ro
Se poate rămâne imediat FĂRĂ PERMIS. Anunț venit astăzi, 7 IULIE: Prevederi imposibil de aplicat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Un medic stomatolog avertizează asupra pericolelor trendurilor de pe TikTok
MediaFlux
VINE CRIZA! Va fi mai RĂU CA ÎN 2008
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!