Cu ce probleme se confruntă fosta soție a lui Cristi Borcea. Viața Mihaelei s-a schimbat radical după divorț: „Analizele nu mi-au ieșit prea bine”

Mihaela Borcea trăiește o viață nouă după ce s-a despărțit și-n afaceri de fostul soț, Cristi Borcea. Aceasta s-a confruntat cu unele probleme de sănătate, dar a ținut totul în mare secret.
Alina Costache
03 iun. 2024, 13:13
Cu ce probleme se confruntă fosta soție a lui Cristi Borcea. Viața Mihaelei s-a schimbat radical după divorț: „Analizele nu mi-au ieșit prea bine”
Cu ce probleme s-a confruntat fosta soție a lui Cristi Borcea

Chiar și după divorțul de Cristi Borcea, deși amândoi și-au refăcut viața, Mihaela Borcea s-a ocupat ani de zile de afacerile fostului soț. În fiecare vară era pe litoral, acolo unde conducea hotelul deținut de fostul patron dinamovist.

Stresul acumulat de-a lungul timpului și daptul că s-a pus mereu pe locul doi i-au provocat mari probleme de sănătate, pe care a preferat să le țină departe de ochii lumii.

„În ianuarie, analizele nu mi-au ieșit prea bine. Stresul a atins cote maxime până atunci”, a mărturisit Mihaela Borcea pentru Cancan.ro.

Citește și: Valentina Pelinel rupe tăcerea! Ce relație are cu Mihaela Borcea: „Trebuie să fim puternici, să nu ne zdruncine”

Momentul în care a încetat să mai colaboreze cu Cristi Borcea a fost ca o gură de aer proaspăt pentru Mihaela. La doar câteva luni distanță, aceasta trăiește o nouă viață, în care se ocupă numai de propria persoană. În tot acest timp a slăbit 10 kilograme și și-a schimbat complet prioritățile.

„Mă bucur de casa mea, în care nu prea am fost prezentă până acum. Acum mă ocup de mine. Am slăbit deja vreo zece kilograme. În primul rând, e vorba de liniștea pe care o ai, fără stres. Fac și sport, nu mai mănânc după o anumită oră. Anul acesta e o noua Mihaela Borcea, care a învățat să trăiască cu adevărat. La sală am început să merg constant din februarie. Când vrei să te ocupi de tine, nu mai poți face afaceri. Mai am și acum, dar mult mai ușor”, a mai dezvăluit fosta soție a lui Cristi Borcea.

Mihaela Borcea nu a renunțat definitiv la afaceri, doar că acestea nu îi mai ocup atât de mult timp.

„Mai am încă hotelul de la Botoșani. E închiriat oricum, unor copii foarte serioși. Ei se ocupă de management. Mi-am făcut și grădina, acasă. Mă ocup de procuratul răsadurilor. Mâncăm aproape bio. Mai cumpăr și de la piață. Culegem cireșe în fiecare zi. Cea mai mare satisfacție e când îți iei de la tine din pom. Parcă și florile sunt mai vesele că am revenit în mijlocul lor. Până acum, plecam la mare, veneam acasă doar să-mi schimb bagajele”, a adăugat aceasta.

Citește și: Mihaela Borcea a anunțat oficial despărțirea. Ce mesaj i-a transmis fostului soț: „A fost plină de provocări și succese”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
Ordinul UE, lege și în România. Se montează obligatoriu pe mașină de la 1 iulie 2024
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Suntem spionați tot timpul. Oamenii care văd tot ce facem
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
5 ani de închisoare. Interzis pentru stăpânii de câini. Îți face dosar penal
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Șpagă de zeci de mii de euro pentru aviz de la Autoritatea Aeronautică Română
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?