Cu ce se ocupă acum bucătărașul Lulu, după ce a plecat de la Gașca Zurli: „Fac terapie și mi-am revenit cu banii”

Ionuț Varodi sau bucătărașul Lulu, așa cum îl știe toată lumea, în special copiii, a reușit să își revină ușor, ușor, după ce a demisionat de la Gașca Zurli. În urmă cu jumătate de an, a decis să plece din echipa Mirelei Retegan, acuzând-o că nu îl respecta și nu îl plătea suficient.
Alina Costache
07 oct. 2024, 21:18
Cu ce se ocupă acum bucătărașul Lulu, după ce a plecat de la Gașca Zurli:
Cu ce ocupă acum bucătărașul Lulu

Bucătărașul Lulu a recunoscut că i-a fost foarte greu când a părăsit Gașca Zurli, însă a îndurat foarte multe, o lungă perioadă dee timp și credea în promisiuni, care s-au dovedit a fi deșarte. De departe, cel mai greu moment din viața lui a fost ruperea de Mirela Retegan.

Citește și: Ce salariu avea bucătărașul Lulu din Gașca Zurli. Ionuț Varodi a dat cărțile pe față: „La câtă treabă era într-o lună”

Bucătărașul Lulu înseamnă suma tuturor trăirilor mele, împreună cu cele mai pure și frumoase sentimente. Bineînțeles, costumul a rămas acolo, iar eu mi-am luat bagajul emoțional și am pornit la drum.

As urca puțin mai sus, as spune milioane de copii! Am înțeles, într-un final, ca nu tot ce zboară se mănâncă și ca trebuie să mă ghidez după fapte, nu doar după vorbe.

Ar fi trebuit sa plec in momentul in care mi-au fost încălcate toate limitele profesionale. Daca nu atunci, când mi-au fost încălcate drepturile umane. Dar poate eram prea mic și încă mergea sa mă orientez după promisiuni deșarte. Am plecat când am realizat ca totul e, de fapt, poate o strategie. Deci la momentul potrivit (râde, n.red.)„, a declarat Ionuț Varodi, pentru Fanatik.ro.

Cu ce ocupă acum bucătărașul Lulu

Tânărul care anima milioane de copii, astăzi, este social media manager, lucru pe care îl făcea și la Gașca Zurli, atunci când nu se afla pe scenă. De curând, s-a apucat și de terapie, ceea ce l-a ajutat foarte mult și speră să se vindece complet după schimbarea pe care a făcut-o.

In prezent sunt social media manager, ceea ce făceam și în Zurli, pe lângă faptul ca eram pe scenă. Și dau drumul la o mulțime de proiecte. În mai am început petreceri și ateliere pentru copii, cu animatorii DeLulu, firma mea.

Știu sigur că nu voi mai pleca niciodată capul doar pentru ca așa am auzit când eram mic, ca nu e bine sa te cerți cu șeful. Asta nu înseamnă ca îl lași să facă ce vrea cu tine. Și știu sigur ca mă voi asigura că sunt plătit corespunzător, pentru fiecare oră, minut, secundă în plus față de cea contractuală.

Lucrurile astea m-au ajutat în business-ul meu. Știu că cea mai importantă resursă sunt oamenii. Oamenii trebuie respectați, plătiți, apreciați. Recent m-am apucat de terapie, din fericire mi-am echilibrat bugetul și am reușit să fac această investiție în mine. Încă muncesc la a merge mai departe„, a mai spus bucătărașul Lulu.

DailyBusiness
Ce trebuie să facă angajații pentru a li se mări salariul cu 12,5%
Spynews
Primele declarații ale lui Alfred Bulai după ce a fost acuzat de abuzuri. Profesorul a fost dus cu ambulanța la spital
Bzi.ro
Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025! Creșterea va fi de cel puţin 650 de lei
Fanatik.ro
Fabrica din România care oferă salarii compensatorii pentru angajații săi. Compania vrea ca 800 de oameni să-și dea demisia până la sfârşitul anului
Capital.ro
Decizia care împarte România în două. Este anunțul anului în politică: Se oprește aici!
Playtech.ro
Ucraina, cadou cu artificii de ziua lui Vladimir Putin în Crimeea. Ce au...
DailyBusiness
Sumele ENORME pe care studenții trebuie să le plătească pentru a-și continua studiile universitare
Adevarul
Scandal la Kremlin: Serghei Șoigu, fostul ministru rus al Apărării, a rămas fără birou
wowbiz.ro
Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii
Spynews
De ce nu și-a dorit Alina Radi împăcarea cu Nick Rădoi. Chiar dacă nu mai sunt împreună de 11 ani, cei doi încă păstrează legătura
Spynews
Leguma care poate să te otrăvească și să îți fie letală. Mesajul transmis de medicul Tudor Ciuhodaru: ”Nu vă jucați cu așa ceva” 
Evz.ro
Gata, a renunțat la știri! Demisie fulgerătoare din televiziune
Ego.ro
Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!
Prosport.ro
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
kanald.ro
Ce pensionari beneficiază de recalcularea din oficiu a pensiilor și cum se poate solicita recalcularea la cerere. Prevederile noii legi a pensiilor
Cancan.ro
ÎN SFÂRȘIT, Diandra a recunoscut ce a făcut cu Andrei în baie, la Insula iubirii! Au fost sau nu intimi? Bruneta nu a mai suportat vorbele din online și a povestit TOT ce a făcut la Insula iubirii
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Ungurii, excluși din NATO?! Au pierdut încrederea tuturor. Decizia pe care Putin abia o așteaptă
StirileBZI
Facturile se vor dubla după 1 aprilie 2025! Creșterile ar putea fi de până la 120%
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume adoră să ia palme de la alte domnișoare
stirilekanald.ro
Ea este Virginia, doctorița de la ATI care a fost aproape strivită de o șoferiță! Coincidență stranie, accidentul s-a produs după ce și-a înmormântat socrul 
substantial.ro
Cum să îți configurezi setările de cookie-uri pentru a vizualiza conținut complet online
MediaFlux
Diana Șoșoacă riscă ÎNCHISOARE de până la 3 ANI! Anchetă fără PRECEDENT la PARCHETUL GENERAL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Delicii exotice dintr-o livadă din Buzău