Cu ce se ocupă fiica Ronei Hartner. La doar 15 ani Rita are un viitor de succes. „Se descurcă de una singură”

Rona Hartner, în vârstă de 50 de ani, se poate considera o mamă norocoasă. Vedeta are o fiică în vârstă de 15 ani, care este mândria ei. Artista a încercat s-o țină departe pe Rita Sumalya de micile ecrane și de aparițiile publice, însă, de curând, adolescenta i-a surprins pe toți, după ce a venit la braț cu mama ei, într-o emisiune televizată.
Alina Costache
28 iul. 2023, 12:57
Cu ce se ocupă fiica Ronei Hartner. La doar 15 ani Rita are un viitor de succes. „Se descurcă de una singură”

Rona Hartner este o mamă fericită și norocoasă. Artista se mândrește cu fiica ei ori de câte ori are ocazia. Rita Sumalya are 15 ani și s-a născut în Franța, fiind rodul iubirii dintre vedetă și dansatorul Rocco Sedano. Adolescenta trăiește mai mult în țara natală, însă vine în România ori de câte ori este posibil. Rona a încercat s-o țină departe de lumea mondenă, tocmai din acest motiv nu se știau prea multe detalii despre tânără. Fata locuiește în Franța și vorbește parțial limba română.

Cu ce se ocupă fiica Ronei Hartner

Rita Sumalya are un viitor sclipitor în lumea artei. Tânăra a jucat până acum în trei filme, bucurându-se de un real succes. Are multe planuri de viitor, mai ales în privința carierei, însă acum a decis să pună accent pe pasiunile ei.

Citește și Brigitte Pastramă, cea mai dificilă perioadă din viața ei. Nimeni n-a știut, în afară de o singură persoană. “Am fost pe patul de spital”

,,E mai înaltă decât mine. Fata mea se descurcă de una singură. Anul acesta mi-am luat un an sabatic mamă-fiică, să descoperim mai multe lucruri împreună. Și o iau cu mine peste tot. Îmi dau seama că la 18 ani va pleca pe drumul ei, între șapte ani și acum a fost numai și numai la școală. Și eu de fiecare dată când plecam în România, ea rămânea cu mama. Iar eu, ca artistă, am simțit o suferință destul de mare. De aceea am optat să facă o școală acasă, este în Franța, și în același timp să mă urmeze peste tot. Home schooling, cu școală de modeling, cu alte chestii. Nu prea îi place la școală cu foarte mulți copii, colegii nu au fost prea cool. Așa că home schooling îi convine mai mult. Vrea să facă un curs de hair styling, pe culoare bio, va face și modeling. Și avem și un film în care va juca. A mai jucat, deja, în trei filme. Și e basistă”, a spus Rona Hartner, în emisiunea Teo Show.

Numele Ritei are o semnificație aparte

Rona Hartner a decis ca fiica ei să poarte numele de Rita Sumalya. Mulți fani ai vedetei s-au întrebat cum a luat decizia să îi alegă aceste două prenume, iar acum artista a făcut lumină.

Citește și Scene fierbinți între Andreea Bălan și Victor Cornea. Care este locul în care au fost văzuți cei doi porumbei

„Am vrut să îi dau un nume quechuan ca să nu își uite originile din Argentina, mai precis de la indienii quechuan de unde vine străbunica ei, din partea tatălui. Am ales Sumalya care înseamnă „lumină frumoasă” și pe urma i-am pus și numele sfintei mele preferate, Sfânta Rita, și atunci are cele două nume.”, a declarat cântăreața pentru kanald.ro.

Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Denisei, una din fetele ucise în Constanța. Tânăra a fost condusă pe ultimul drum | FOTO
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Dacia va da o adevărată lovitură pe piața auto europeană cu cea mai mare și mai scumpă mașină construită vreodată de uzina din România. Modelul care va face ravagii printre șoferi
Capital.ro
Se SCHIMBĂ buletinele. Statul român dă termen 15 zile. Lege valabilă pentru absolut toți
Playtech.ro
Imagini BOMBĂ cu Simona Halep. S-a afișat public cu noul iubit? Nu se mai ascunde
DailyBusiness
S-a aflat acum! Motivul pentru care unii pensionari au primit pensii mai mici decât ar fi trebuit
Adevarul
Înălțarea Sfintei Cruci, sărbătorită pe 14 septembrie. Ce nu trebuie să faci în această zi
Spynews
Ce să nu faci de Înălțarea Sfintei Cruci. Sărbătoare importantă pentru creștini pe 14 septembrie
Spynews
Ce a apărut pe cer, în Eforie Nord! Fenomenul care pe mulți i-a speriat: "Ne privește Dumnezeu" / FOTO
Evz.ro
Nicolae Ceaușescu a stabilit un record mondial imposibil de bătut, dar a trișat. De unde a „importat” metoda
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Cristina ICH i-a spart casa celei mai bune prietene: I-a furat soțul milionar! Ce a făcut nevasta înșelată 😲
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
Cine sunt femeile implicate în accidentul în care a murit Andrei Piedemonte, pilotul de curse. Acestea se luptă între viață și moarte
Capital.ro
Românii trebuie să dea banii înapoi. Este obligatoriu să plătești. ANAF nu mai iartă pe nimeni
StirileBZI
Poți avea un salariu de 5.000 de lei pe lună, chiar și fără studii superioare! Unde poți găsi aceste locuri de muncă
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Postul Nașterii Domnului începe pe 14 noiembrie
MediaFlux
PENSIILE MICI NU CRESC! Simona BUCURA OPRESCU a CONFIRMAT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...