Cu ce se ocupă Maria, fosta soție a lui Mihai Neșu, de care fostul fotbalist a divorțat în urmă cu 10 ani. Și-a refăcut viața cu un om de afaceri orădean

Maria Laura Gherman și Mihai Neșu au fost căsătoriți timp de 8 ani, dar fostul fotbalist a decis să divorțeze de ea în 2014. Ea și-a refăcut viața cu un om de afaceri și s-a mutat în alt oraș.
Filip Stan
20 mai 2024, 14:56
Cu ce se ocupă Maria, fosta soție a lui Mihai Neșu, de care fostul fotbalist a divorțat în urmă cu 10 ani. Și-a refăcut viața cu un om de afaceri orădean
Ce s-a ales de Maria, fosta soție a lui Mihai Neșu, la mai bine de 10 ani de la divorț

Maria Laura Gherman, fosta soție a lui Mihai Neșu, a reușit să-și refacă viața după divorțul de fostul fotbalist. Femeia are o meserie demnă de apreciat, care o ajută să își câștige traiul. Aceasta este designer de încălțăminte și, potrivit informațiilor din spațiul public, se descurcă foarte bine.

Maria a ajuns din nou în atenția presei, după ce Mihai Neșu a vorbit recent despre ea, pentru a lămuri anumite lucruri. Fostul fundaș al naționalei a dorit să facă acest lucru pentru a dezminți speculațiile care au circulat în presă timp de mai bine de 10 ani.

S-a zvonit că femeia l-ar fi părăsit din cauza accinetului în care fostul fotbalist a fost implicat în 2011. Atunci, Neșu s-a izbit la un antrenamnet de Alje Schut, unul dintre colegii săi de la Utrecht. În urma loviturii, Mihai Neșu s-a prăbușit inert și din acel moment viața sa s-a schimbat radical, deoarece a rămas paralizat de la gât în jos.

Citește și: Cadoul impresionant pe care Mihai Neșu l-a primit de Gigi Becali: „Slavă Domnului, am avut foarte mult ajutor”

Fostul fotbalist a oferit prima reacție despre divorț și a mărturisit că el a fost cel care a cerut ca actele să fie depuse la notar, nu Maria, fosta lui soție. Neșu a cerut divorțul pe caz de boală, iar din cauza situației tensionate de atunci, ea s-a văzut obligată să accepte. Actele de divorț au fost depuse în 2012, iar separarea celor doi s-a produs oficial în 2014.

La mai bine de zece ani de atunci, Maria a ajuns din nou în atenția presei. Fosta soție a fundașului locuiește în prezent în Oradea, unde s-a căsătorit cu un om de afaceri local. Maria este designer de încălțăminte și, la fel ca în perioada în care era căsătorită cu Neșu, este o prezență foarte discretă.

Citește și: Ce nu s-a ştiut despre divorţul lui Mihăiţă Neşu. Adevărul a ieşit la iveală: „A fost decizia mea”

După ce a lămurit public motivul din spatele divorțului mediatizat în 2012, Neșu a mai recurs la un gest. Acesta și-a cerut iertare fostei soții și familiei acesteia pentru modul în care a gestionat situația.

„Ea a fost alături de mine la spital, nu s-a întâmplat aşa cum s-a scris în ziar. Şi eu poate am greşit, trebuia poate să o apăr la început. Atunci nu mai escaladau atâtea ştiri. Relaţia noastră s-a stricat, sau a murit, pur şi simplu din cauza greutăţii noastre de a face faţă accidentului. Eu am depus şi actele de divorţ!

(Cât de greu ţi-a fost să iei această decizie?) Nu a fost uşor, dar aşa am simţit atunci. Aşa am gândit că e soluţia cea mai bună pentru amândoi. Mie îmi este greu să împovărez oamenii din jurul meu cu accidentul meu. Poate şi asta a fost un lucru hotărâtor în decizia de atunci. Nu am mai povestit la nimeni despre această problemă. Sper ca şi Maria, dacă se uită, să mă ierte… şi familia ei, pentru felul cum am gestionat eu atunci situaţia. Atât am putut noi gestiona atunci situaţia”, Mihai Neşu, pentru Antena Stars.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Harta mediilor de 10 la Evaluarea Națională 2024. Topul școlilor din România. Update
Capital.ro
Vor fi identificați și urmăriți. Iohannis a semnat legea. E imposibil să mai scape de acum
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Atenționare de călătorie pentru cei care pleacă în vacanță! MAE anunță incendii şi restricţii de circulaţie!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Medic de la Spitalul Fundeni, amenințări cu pistolul în trafic
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au fost evacuați din hoteluri
Capital.ro
Românii au primit strict interzis. Avertismentul venit chiar acum: Niciodată!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verifici online notele pe evaluare.edu.ro
substantial.ro
74,4% dintre elevii de clasa a VIII-a au obținut medii peste 5 la Evaluarea Națională, un procent în scădere față de anii anteriori
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?