Cu ce se va ocupa Ilinca Vandici după ce „Bravo, ai stil” a luat sfârșit: „Începem împreună o nouă etapă, un nou drum”

Zvonurile spun că epoca „Bravo, ai stil” s-a încheiat și că ultimul sezon, care a avut finala recent, a fost chiar cel din urmă al acestei emisiuni. În acest context, toată lumea se întrebă ce va face Ilinca Vandici, acum că emisiunea ei ar fi fost scoasă din grilă.
Alina Costache
03 oct. 2023, 15:13
Cu ce se va ocupa Ilinca Vandici după ce „Bravo, ai stil” a luat sfârșit: „Începem împreună o nouă etapă, un nou drum”
Cu ce se va ocupa Ilinca Vandici după ce „Bravo, ai stil” a luat sfârșt: „Începem împreună o nouă etapă, un nou drum”

Ilinca Vandici este una dintre cele mai celebre și apreciate prezentatoare TV de la noi din țară. De-a lungul timpului, vedeta de la Kanal D a reușit să atragă atenția publicului, datorită atât farmecului personal, cât și autenticității de care a dat dovadă pe platourile de filmare. Cu toate că sezonul opt al emisiunii „Bravo, Ai Stil” a ajuns la final în această toamnă, Ilinca Vandici rămâne în continuare în centrul atenției.

Citește și: Liviu Vârciu, dezvăluire de senzație! Prezentatorul TV îndrăgostit până peste cap de Ilinca Vandici: „O să ținem dragostea asta frumoasă pentru noi”

Situația viitoare a emisiunii de modă nu este cunoscută în prezent, dar prezentatoarea Ilinca Vandici continuă să fie activă în industria media. Aceasta se implică serios în gestionarea propriului ei podcast, pe care îl are de ceva timp și în cadrul căruia a avut o serie de invitați de prestigiu.

În special, în cadrul podcastului „Te ascult”, Ilinca Vandici a avut onoarea să aibă ca invitați personalități precum Theo Rose, Cătălin Botezatu, Dorian Popa, Larisa Iordache, Denise Rifai, Ioana Dichiseanu, Narcisa Suciu sau Andreea Marin. Podcastul a fost lansat acum un an, marcând o nouă etapă în cariera prezentatoarei TV, așa cum a dezvăluit aceasta pe platformele de socializare.

Prima invitată la podcast a fost chiar Andreea Marin, la momentul acela.

„Dragilor, de astăzi începem împreună o nouă etapă, un nou drum al cunoașterii alături de femei puternice, remarcabile, care au reușit să învingă greutățile cu care s-au confruntat și au ajuns femeia de astăzi, pe care cu toții o admirăm! Eu sunt aici să ascult și să învăț din experiențele lor de viață, alături de voi! Invitata de azi mi-a marcat copilăria, este una dintre cele mai longevive persoane de televiziune, pe care o urmăream cu drag de pe vremea când nu știam nimic despre acest domeniu, sau că voi lucra în el, ea este Andreea Marin, o femeie pe care o admir tare mult!”, a anunțat Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au ales să meargă pe drumuri separate, după 6 ani. Vedeta postului Kanal D a mărturisit că a rămas în relații bune cu fostul soț, mai ales de dragul fiului lor, Zian.

„Nu cred că ar trebui să existe subiecte tabu (n.red.: în familie). Nu cred că părerea mamei ar trebui să fie adevărul absolut. Copilul trebuie să știe că aceea este experiența mamei, sau a tatălui, bineînțeles, dar că el poate să-și creeze propria experiență. Zian știe că eu sunt acolo pentru el orice s-ar întâmpla. Știe că poate să mă întrerupă din orice fac. Îi răspund, îl ascult activ, am grijă de el și de dezvoltarea lui în sensul ăsta. Îmi doresc să fim foarte buni prieteni. De orice situație grea s-ar lovi, vreau să mă asigur că va veni la mine. Nu-l voi judeca, nu-l voi certa, nu-l voi critica. Voi fi părintele care îl susține, îl înțelege, care încearcă să-i dea sfaturi. E foarte sănătos să comunicăm. Comunicarea cred că e cheia în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea copiilor noștri”, a declarat Ilinca Vandici, potrivit unica.ro.

Citește și: Diagnostic teribil primit de Ilinca Vandici. „N-am ştiut la momentul respectiv despre ce este vorba”

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Orașul din România unde cumperi un apartament cu 2 camere la doar 7.000 de euro. Ajungi imediat în centru, ai supermarket și restaurante aproape
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
Playtech.ro
Oana Roman i-a deschis DOSAR PENAL lui Marius Elisei. De ce se războiesc părinții Isabelei
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
WhatsApp introduce o funcție senzațională. Totul se schimbă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Limba romani a apărut pe Google Translate! Ce variantă a acestei limbi a fost aleasă de Inteligența Artificială
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Daniel Tudorache, condamnat la trei ani și jumătate de închisoare în „Dosarul diamantelor”
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'