Cu ce zodii te potrivești cel mai bine când vine vorba de afaceri

Când te implici într-o afacere e foarte important cu cine lucrezi. Partenerii nu trebuie sub nicio formă aleși la întâmplare. Trebuie să fie persoane în care ai încredere și cu care ești pe aceeași lungime de undă. Altfel nu sunt șanse prea mari de reușită.
Filip Stan
08 feb. 2022, 13:10
Cu ce zodii te potrivești cel mai bine când vine vorba de afaceri

Cu ce zodii te potrivești cel mai bine când vine vorba de afaceri:

Berbec. Berbecii sunt comunicativi, încrezători, dar şi impulsivi. Este un semn recunoscut pentru uşurinţa cu care ia iniţiativa. Berbecii sunt lideri decisivi şi entuziaşti, ceea ce îi determină ca într-o afacere în parteneriat să se erijeze în şefi. Având mereu idei bune şi o energie debordantă, nu le este greu să convingă un alt nativ al zodiacului să fie de acord cu un parteneriat.

Săgetătorii, Vărsătorii şi Peştii se dovedesc a fi cei mai buni parteneri pentru Berbeci, cu atât mai mult, dacă este vorba de domeniile: construcţii, HORECA sau educaţie.

Taur. Meticuloşi, Taurii vor avea în vedere cele mai mici detalii ale unei afaceri, ceea ce îi face oameni de bază în domeniul în care activează. Cu toate acestea, Taurii au perioade în care lenea îi cuprinde atât de tare încât nu vor face lucrurile aşa cum le fac în mod normal, cu toată dăruirea. Din această cauză, Taurii au nevoie de parteneri capabili să îi înţeleagă când trec prin astfel de stări, să îi suplinească şi să le completeze muncă.

Fecioarele, Scorpionii şi Capricornii sunt nativii din horoscop care vor funcţiona ireproşabil într-o afacere cu Taurii, pentru că vor găsi în aceştia partenerii perfecţi, cu atât mai mult dacă este vorba de domenii precum: finante-contabilitate, juridic, design interior, publicitate sau educaţie.

Gemeni. Aceşti nativi sunt predispuşi să se arate nemulţumiţi de actualul loc de muncă, pentru că se plictisesc cu uşurinţă, un aspect care nu îi avantajează când au o afacere. Firi cărora le place să trăiască aşa cum îşi doresc, fără constrângerile pe care le poate impune un business, Gemenii vor căuta asociaţi mai responsabili decât ei.

Leii, Fecioarele şi Peştii sunt nativii cu care gemenii funcţionează foarte bine în afaceri. Pentru o reuşită, gemenii ar trebui să se ocupe de PR şi advertising, de fapt, de tot ce ţine de comunicare în firmă, însă ar trebui să stea departe de cifre şi tot ceea ce implică birocraţie.

Rac. Nativii reuşesc să se impună în domeniul în care îşi desfăşoară activitatea. Mizează pe fler, însă acest lucru îi ajută să ajungă acolo unde îşi doresc.

Capricornii, Peştii şi Scorpionii sunt nativii pentru care un parteneriat cu racii înseamnă succes.

Leu. Leii iubesc puterea şi să se afle la conducere. Sunt persoane sigure pe ele, optimiste şi carismatice. De regulă, pentru cei mai mulţi Lei, să lucreze pentru cineva nu este o idee bună, de aceea îşi deschid afaceri proprii.

Berbecii, Săgetătorii şi Vărsătorii sunt nativii cu care leii vor putea face cele mai bune afaceri.

Fecioară. ceşti nativi meticuloşi, calculaţi, echilibraţi, cumpătaţi şi perseverenţi, au toate şansele să întreprindă afaceri de succes. Mai mult, Fecioarele îşi asumă şi riscuri, însă doar într-o anumită măsură.

Taurii, Capricornii şi Peştii sunt nativii cu care Fecioarele se pot asocia pentru afaceri profitabile.

Balanță. Despre balanţe nu se poate spune că sunt excelenţi oameni de afaceri, dar nici foarte rău nu stau la acest capitol. Nu sunt persoane fără scrupule şi tind să se lase conduse de emoţie, ceea ce nu îi avantajează în afaceri.

Gemenii, Vărsătorii şi Berbecii se dovedesc a fi parteneri ideali de afaceri pentru nativii Balanţă.

Scorpion. Scorpionii sunt firi analitice şi intuitive. Despre aceşti nativi se poate spune că sunt foarte buni oameni de afaceri, deoarece sunt persoane dinamice, creative şi pragmatice. Există Scorpioni care deseori se confruntă cu momente de cădere psihică şi din această cauză, aceştia au nevoie de a fi încurajaţi de un partener de afaceri care să nu îi lase să se adâncească în astfel de stări şi să îi motiveze să îşi revină.

Săgetătorii, Vărsătorii şi Peştii sunt cei mai buni parteneri de afaceri pentru Scorpioni.

Săgetător. Săgetători optează pentru propria afacere în care mai greu vor accepta un partener deoarece sunt foarte orgolioşi. Marketingul, relaţiile publice şi industria de divertisment sunt cariere perfecte pentru aceşti nativi.

Balanţele, Scorpionii şi Berbecii sunt nativii din zodiac cu care săgetătorii se pot asocia în ideea unei afaceri profitabile.

Capricorn. Fără discuţii, sunt unii dintre cei mai buni oameni de afaceri. Cu toate acestea, aceşti nativi înţeleg că nu pot excela chiar în toate domeniile şi se asociază cu persoanele potrivite.

Leii, Vărsătorii şi Peştii sunt nativii care se vor ridica la pretenţiile şi aşteptările Capricornilor în afaceri.

Vărsător. De regulă, Vărsătorii nu visează la afaceri mari şi fiind mai mereu puşi pe a contrazice o altă persoană, le va fi greu să găsească un partener de afaceri potrivit.

Racii, Scorpionii şi Capricornii sunt nativii din horoscop cu care vărsătorii pot face afaceri foarte bune în parteneriat.

Pești. Deşi vizionari, Peştilor le lipseşte pragmatismul atât de necesar în afaceri. În cazul acestor nativi se poate spune că au nevoie de un partener de afaceri cu simţ practic şi cu picioarele adânc înfipte în pământ.

Balanţele, Scorpionii şi Capricornii sunt nativii cu care peştii pot construi afaceri prospere.

Spynews
David Popovici a vorbit despre relația pe care o are cu Taisia, iubita lui: „Mă face să nu mă simt vinovat”
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
Peștele bun și ieftin care te ajută să ai oase sănătoase. Îl găsești ușor în comerț și e bombă de vitamine
Capital.ro
Dezvăluire cumplită despre Traian Băsescu. Suferința fost mare
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
Strănuți sau tușești? NU vei mai avea voie în tren! Vei fi dat jos pe loc din vagon
Adevarul
E Budapesta peste București? Un vlogger celebru dă verdictul. „Sunt șocat de ceea ce văd, priviți câtă nesimțire aici” VIDEO
Spynews
Țara de vis în care să vă petreceți anii de pensie. Serviciile medicale sunt gratuite și se află în topul statelor cu un nivel de trai avantajos
Spynews
David Popovici luptă pentru aurul olimpic și la 100 de metri. Programul de marți al românilor la Jocurile Olimpice de la Paris
Evz.ro
CFR, nou regulament pentru călători. Personalul feroviar te poate da jos din tren imediat
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
David Popovici explică succesul victoriei de la JO 2024. Ce a făcut după startul cursei, asta i-a adus AURUL
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Răsturnare de situație în cazul accidentului din Pantelimon: Piciorul fetiței de 7 ani nu a putut fi salvat din cauza complicațiilor
Capital.ro
Bani pentru FEMEILE din România. 4 septembrie, data limită la dosar. Mii de euro de persoană
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Roy Cooper și Gretchen Whitmer se retrag din cursa pentru vicepreședinția SUA
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIE privind ADERAREA la SCHENGEN! AUSTRIA a ANUNȚAT!
Shtiu.ro
Cele mai bune glume la postarea lui Iohannis despre reușita lui Popovici!