Cui i-a rămas, de fapt, întreaga avere a Nataşei Raab. Cum voia artista să fie înmormântată

Natașa Raab, actriţa cunoscută și sub numele de Coana Chiva din celebra reclamă la lactate, a murit la vârsta de 70 de ani, după o luptă îndelungată cu o boală neurologică. În ultimii doi ani, artista a locuit la Victoria Velea, în Băilești.
Filip Stan
24 oct. 2023, 16:31
Cui i-a rămas, de fapt, întreaga avere a Nataşei Raab. Cum voia artista să fie înmormântată
Cui i-a rămas, de fapt, întreaga avere a Nataşei Raab. Cum voia artista să fie înmormântată

Cui i-a rămas, de fapt, întreaga avere a Nataşei Raab. În ultimele luni de viață, artista a fost îngrijită de Victoria Velea, o femeie cu inimă mare care i-a fost alături până în ultima clipă şi pe care actrița o numea cu afecțiune „mamina”.

Victoria Velea a dezvăluit cum au decurs ultimele luni de viață ale Natașei Raab, care suferea de o boală neurologică gravă și, în ultima lună, nu mai putea comunica decât prin câteva cuvinte simple. „Natașa a murit în casa mea din Băilești, o luasem acolo, în urmă cu doi ani, ca să o pot îngriji permanent. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic, ea suferea de o boală neurologică foarte gravă, nu mai putea nici coborî din pat, iar, în ultima lună, mai exact după ziua ei de naștere, nu mai putea spune mai nimic, decât „Vreau apă!”. Nu-și mai dorea să mai trăiască. Era absentă de la tot, o mai înveseleam eu, dar nu-și mai dorea nimic. Îi mai rămânea plăcerea de a o coafa și de a o farda, a fost cochetă până în ultima clipă a vieții, dar și de a mânca, îi făceam mereu mâncărică de pui. Ea mă alinta „mamina”. Am fost foarte apropiate, ca două surori. Mi-este foarte rău acum, stau pe pastile, de când a murit. Parcă o văd mereu prin casă, ne-am legat foarte mult, în acești ani, care au fost foarte grei și pentru mine, dar și pentru ea”, a spus Victoria Velea pentru Playtech.

Citeşte şi: Florin Zamfirescu, dezvăluiri tulburătoare despre ultimele discuții cu Natașa Raab: „M-a sunat și a împleticit așa niște cuvinte. A zis doar: Alo, Florin”. Când va fi înmormântată actrița

Natașa Raab își exprimase dorința de a fi înmormântată într-o rochie cu buline. Deoarece aceasta era prea mică, Victoria Velea a cumpărat un costum nou, cu culori discrete, negru și gri: „Ea mai încerca să-mi vorbească despre moarte, dar nu am lăsat-o, voia să o îmbrac într-o rochie cu buline, mai veche, pe care o avea de când era tinerică, de pe vremea când era fotomodel, dar nu îi mai venea, îi era prea mică. I-am cumpărat eu însă un costumaș nou, cu negru și cu gri”.

Natașa Raab nu avea copii, iar ceulalţi membri ai familiei sunt şi ei decedaţi, astfel că aceasta a hotărât să își lase averea și apartamentul din Craiova pe numele Victoriei Velea. „I-au murit toți cei dragi, nu avea nici copii, nu avea cui să îi lase apartamentul din Craiova, așa că, în perioada în care încă se mai simțea bine a umblat pe la notari ca să facă pe numele meu toate actele necesare.
A vrut să lase totul în regulă, după ce va muri. În ultimii doi ani, a locuit la mine, la curte, în Băilești, am cerut și acordul Protecției Sociale, ea a dorit să stea la mine, la aer curat, s-a simțit tare bine acolo”, a mai mărturisit Victoria Velea.

Spynews
Românul care a înjunghiat-o pe fetița de 11 ani, în Londra, este și el tatăl unui copil de patru ani. Ce obișnuia să posteze pe Internet: ”Absolut sinistre”
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Locul din România unde temperaturile nu trec de 20 de grade, în sezonul cald. Turiștii străini îl adoră
Capital.ro
Îți golește contul. Rămâi cu zero lei în bancă. Nu le răspunde, dacă primești mesaj
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
Poți depune CONTESTAȚIE pentru pensie. Dacă vei întârzia cu cererea, o să rămâi cu venitul greșit
Adevarul
Prețul unei jumătăți de secol de închisoare. Cât a primit un bărbat pentru că a stat nevinovat după gratii, timp de 48 de ani
Spynews
Ștefan și Maria de la Mireasa, sezonul 9, vacanță romantică în Italia. Cum și-a răsfățat fostul concurent soția de ziua ei onomastică / FOTO
Spynews
Cum a surprins-o Ronald Gavril pe Anamaria Prodan, de ziua onomastică. Iubitul vedetei a dat dovadă de romantismul suprem | FOTO
Evz.ro
Zodiile care iubesc singurătatea. Rar primesc pe cineva în viața lor
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Cum vrea Vlad Pascu să scape de închisoare. Părinții celor doi tineri uciși în tragedia de la 2 Mai sunt revoltați: „Vrea să fie eliberat, să-și îmbrățișeze părinții”
Capital.ro
Halep, în culmea fericirii. Nu mai poate de bucurie. L-a văzut prima oară
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Chinurile Ioanei din Broșteni: Violată de tată, părăsită de mamă! "Mi-a zis că e sfâșiată"
substantial.ro
Bombardier Su-34 rusesc doborât de forțele ucrainene în regiunea Kursk
MediaFlux
BOALA de care suferă DONALD TRUMP după ce a fost ÎMPUȘCAT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...