Culiță Sterp a reacționat, după scandalul dintre Iancu Sterp, Moroșanu și Zmărăndescu: „Nu vă e rușine, bă, ditamai campionii. Așa vă arătați bărbăția?

Culiță Sterp a reacționat dur, după ce, în cadrul emisiunii Survivor All Stars, fratele său, Iancu Sterp, a avut un conflict dur cu Zmărăndescu și Moroșanu.
Alina Costache
16 feb. 2024, 18:37
Culiță Sterp a reacționat, după scandalul dintre Iancu Sterp, Moroșanu și Zmărăndescu: „Nu vă e rușine, bă, ditamai campionii. Așa vă arătați bărbăția?
Culiță Sterp a reacționat, după scandalul dintre Iancu Sterp, Moroșanu și Zmărăndescu: „Nu vă e rușine, bă, ditamai campionii. Așa vă arătați bărbăția?

Culiță Sterp a răbufnit, după ce Moroșanu și Zmărăndescu s-ar fi certat cu fratele său, Iancu Sterp, la Survivor All Stars. În cadrul unui filmuleț, publicat pe rețelele de socializare, artistul a fost vizibil deranjat de atitudinea pe care cei doi campioni au avut-o vizavi de fratele său mai mic.

Citește și: Tensiunile au atins cote alarmante la Survivor All Stars. Cătălin Moroșanu și Iancu Sterp au fost la un pas de bătaie: „A avut două meciuri printr-o gală și are impresia că e buricul pământului”

Culiță Sterp a reacționat, după scandalul dintre Iancu Sterp, Moroșanu și Zmărăndescu

Cătălin Moroșanu și Cătălin Zmărăndescu l-ar fi amenințat pe Iancu Sterp, motiv pentru care Culiță Sterp a ținut să își spună părerea vis a vis de situație.

„Este vorba despre subiectul de la Survivor. Am nervi! Am văzut cearta dintre Iancu și Cătălin Moroșanu Zmărăndescu. Bă, nu vă e rușine, bă, ditamai campionii, să vă luați cu un copil? Să veniți voi să vă puneți cap în cap? Vă arătați puterea cu un copil? Așa vă arătați voi bărbăția, bă? Voi v-ați dus la Survivor, bă băiatule… Ce atitudine e asta, bă? Sunteți oameni în toată firea… Ați început să înjurați, să vă băgați și să vă scoateți în echipă… Acolo nu e vorba de bătaie, nu a venit nimeni să se bată, să împartă pumni.

Tu, Moroșane, când vii să vezi filmarea asta, luați-vă cu ea pe traseu. V-a spart pe toți! Zanni e cel mai bun de la Faimoși. Nu vă arătați voi mușchii că sunteți șmecheri. La cine scoți, mă, tu dinții? Nu se poate așa ceva, s-a ajuns prea departe! Trebuie să vă demonstrați puterea pe traseu. Nu înjurați, nu denigrați! Mie mi-ar fi chiar rușine să mă pun cu unul mai mic… Aseară, când am văzut, nu mai puteam de nervi. Moroșane, știi foarte bine că în sezonul nostru…știi mai multe. Ai mâncat din mâna mea, am avut grijă de voi. Nu dau mai multe din casă, dar eu m-am descurcat. Acum tu te iei de fratele meu?”, a comentat Culiță Sterp în filmarea postată pe Facebook.

Scandalul dintre concurenții Survivor All Stars nu s-a oprit aici. Și Jador i-a aruncat vorbe dure lui Iancu Sterp, deși, în trecut, au fost prieteni buni. Tensiunea dintre cei doi ar fi pornit după ce Alexandra Duli a spus că Andrei Ciobanu este avocatul lui Iancu.

„Mi-a mers bine anul ăsta, am vândut mulți miei, multă brânză și îmi permit să am un avocat, chiar și aici la Survivor”, a spus Iancu Sterp.

„Mă plătește bine, da”, a glumit și Andrei Ciobanu.

„Stai numai puțin, Jador! Vorbeai peste mine și nu pot să vorbesc cu domnul Dan. Taci dacă vorbesc eu, te rog să taci! Păi nu contează (n.red. că nu e femeie), e chestie de respect. Vorbesc eu, taci, nu mai lătra! Îți place să latri, să te victimizezi, atâta faci. Te fac cățelul meu de întors oile, ești nebun la cap? Când vrei tu”, i-a spus Iancu Sterp lui Jador.

„Nu, vorbeam cu avocatul tău, nu cu tine. Păi nu, că eu nu sunt avocatul, nu mă plătești pe mine. Eu vorbesc când vrea mușchiul meu, înțelegi? Nu, nu, nu există… Eu nu sunt muiere. Îți cumpăr toate femeile, toate oile și brânza toată, ai înnebunit? Și te fac avocatul meu, nu numai pe tine. Îți iau 30 de oi, ești… A început avocatul! Lasă-mă, măi, că mă certam cu el, ești nebun?”, a încheiat Jador.

Citește și: Mama Geta a răbufnit, după scandalul dintre Iancu Sterp și Maria Lungu! Ce spune despre fiul ei, plecat în jungla dominicană: „Este de nerecunoscut, vorbește mult și prost”

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Ce să adaugi peste carnea de pui la cuptor ca să-i dai un gust de neuitat. Ingredientul care îi oferă o savoare de excepție
Capital.ro
SCHIMBARE drastică pentru milioane de români. S-a aflat ce SE PREGĂTEȘTE: Este vorba de o decizie politică
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Polițiștii, acuzați că au dat doar avertismente șoferilor
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather anunță 11 zile de mega-caniculă și risc uriaș de radiații în România. Ce se întâmplă în București
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Decizie pentru cei cu buletin de identitate. Statul român va afla absolut totul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Finalizarea heliportului din Târgu Jiu întârziată de trei ani
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!